Nieuw

Zweden deporteert zesjarig blank weesjongetje naar Oekraïne terwijl het amnestie verleent aan 9.000 Afghanen

Denis op driejarige leeftijd. Foto privé via Nyheter Idag.

In april werd Denis zes jaar. Een maand eerder was zijn moeder dood aangetroffen en zijn vader heeft zijn voogdijschap opgezegd. Zijn grootouders wonen In Zweden, maar de Zweedse Migratiedienst wil hem uitzetten naar Oekraïne, waar hij in een weeshuis belandt.

In november 2017 vroeg Denis als metgezel van zijn moeder een verblijfsvergunning aan, die op haar beurt aansluiting bij een partner aanvroeg.

In maart van dit jaar werd de moeder dood aangetroffen in een appartement in Södertälje. Aanvankelijk werd een man wegens verdenking van moord gearresteerd. De verdenking werd later geseponeerd. Volgens de officier van justitie bestond er geen vermoeden meer dat er misdaden waren gepleegd.

Momenteel woont Denis bij zijn grootouders die reeds zes jaar in Zweden wonen. Zij hebben een aanvraag ingediend om de jongen te adopteren. De Zweedse Migratiedienst heeft echter besloten dat Denis naar Oekraïne moet worden gedeporteerd, waar hij niemand kent – de vader heeft zijn voogdijschap via een districtsrechtbank in Oekraïne beëindigd.

“De gegevens dat de moeder van Denis is overleden, dat zijn vader de voogdij heeft opgezegd en dat de vader niet voor hem kan zorgen, vormen nieuwe omstandigheden. Ook Denis verbondenheid met Zweden, deels via de partner van zijn moeder en deels via zijn grootouders die een adoptieproces in gang hebben gezet, zijn nieuwe omstandigheden. De Migratiedienst is echter van mening dat Denis, in het licht van deze omstandigheden, waarschijnlijk niet op een onjuiste wijze wordt behandeld bij terugkeer naar Oekraïne”, zegt de beslissing.

Tegelijkertijd heeft de Zweedse rood-groene regering aan 9000 illegale Afghaanse jonge mannen amnestie verleend en staat hen toe in het land te blijven. Van wie de meesten hebben gelogen over hun afkomst en leeftijd, terwijl er niet genoeg huisvesting of werk voor hen allemaal is.

Bron:

6-årig pojkes mamma dog – ska utvisas

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Zweden deporteert zesjarig blank weesjongetje naar Oekraïne terwijl het amnestie verleent aan 9.000 Afghanen

 1. Voorbeeldfunctie?

  Ziekelijk die Zweden!

  Like

 2. Zweedse overheid net zo misdadig bezig als de maffia bende van Brussel Eu…!

  Like

 3. antiislamnu // oktober 16, 2018 om 23:23 //

  Hij is blank snap dat dan .

  Liked by 2 people

 4. @antiislamnu // oktober 16, 2018

  Yep, precies, dit uitwijzingsbevel had nooit plaatsgevonden als het een negerjochie was geweest, en indien wel, was links compleet mesjokke geworden en zou tierend door de straten van Stockholm marcheren.

  Like

 5. Von Puffelen // oktober 17, 2018 om 00:43 //

  Je moet natuurlijk wel voorbeelden blijven stellen aan dat white thrash en de vrinden van Parental Bodyparts Exchange kunnen nog wel wat verse onderdelen gebruiken voor de stagnerende economie/organenhandel van het land in kwestie.

  Like

 6. polderboy // oktober 17, 2018 om 05:27 //

  Kwesti van het EU asiel systeem dat in geen velden nog wegen aansluit op het echte UNHCR vluchtelingen systeem,.

  Bij het EU asielsysteem beslissen ongekozen ambtenaren in Brussel welk land onveilig is.

  Er hoeft geen UNHCR vluchteling aan te pas te komen, maar het moment dat een land door een ongekozen EU ambtenaar wordt aangewezen, kan de hele bevolking vanuit dat land, die immers allemaal door elkaar vanaf dat moment vervolgd worden, hier asiel aanvragen.
  Ze hoeven hier maar heen te komen, af te spreken met de buren in het “onveilige” land dat die even bevestigen dat ze de “asiel”zoeker vervolgen, en ze scoren raak. Of ze zeggen dat ze homo zijn, of sjiiet die door soennieten vervolgd wordt, of andersom,. Legoi kutsmoezen zijn er te bedenken.

  Maar goed, het heeft absoluut niks te maken met echte UNHCR vluchtelingen, die in echte UNHCR vluchtelingen kampen zitten, zoals die in andere landen buiten de EU worden opgevangen, omdat het echte mensen in nood zijn.

  Daarnaast, als je weet dat ruim 50 slam landen in het vedrag van Caïro expliciet voor de sharawetten hebben gekozen, dan weet \je ook dat het in alle islamlanden voor normale mensen een onveilige hel kan worden, zijn, of was, als hun hoofd er al af ligt in het laatste geval.

  Het is dus volgens het EU asielsysteem een makkie om potentieel 50 onveiige shariawetten landen aan te wijzen, en de hele islamitische bevolking hierheen te halen, wat dus inmiddels geschiedt. De EU wordt dus een islam EU in de nabije toekomst.

  Islam, iets waar de nazi’s erg warm van liepen, wenst sharia wetten, en kent verder absoluut geen democratisch model qua samenleving. Het wenst een Rijk, een grote sterk gecentraliseerde oema, met een heilige leider, die alles voor het zeggen heeft, samen met een wijze raad van heilige adviseurs. Eeen shariawetten opperste sovjet dus, exact wat de EU ambtenaren ook willen, die willen de opperste sovjet zijn, en als het met de islam kan, dan den ze het, zals Hitler het ook gedaan zou hebben als het zo kon.

  Logisch dat de VS verder afdrijft van de EU. Goed ook om te lezen dat Teresa May volledige steun heeft gekregen van de VK regering om een harde Brexit doorgang te laten vonden, omdat men ziek is van de afpersers uit Brussel, het ongekozen fascistische EU bewind dat de VK op de knieën wil hebben.
  De VK zal aansluiting zoeken bij de VS en vrij zijn met andere landen te handelen, en ook haar eigen immigratiewetten te forceren. Het is op het nippertje, want de VK begint immer een terreurstaat te worden, waar jihad bendes inmiddels dood en verderf onder de bevolking zaaien.

  Like

 7. polderboy // oktober 17, 2018 om 06:15 //

  Het kan trouwens ook andersom zijn wat de VK gaat doen. We hebben immers geen inzicht wat voor strategische informatie en belanghebbenden groepen er zijn.

  De top in regeringen hebben dat wel, en in de EU, en zeer pijnlijk om te zien, de miljardair speculanten, zoals Soros, die zich helemaal in die top cirkels hebben vastgebeten, en ook de sharia wetten leiders uit de olie exportlanden, die inmiddels enorme investeringsbelangen hebben in de multinational hier.

  Er is dus op het hoogste niveau iets wat heel ongewoon is qua belangenverstrengeling.
  Ik herinner me nog het relletje rond EU commissaris Nelie Smit Kroes, de opeens in een Bahama BV actief was met een super rijke sharia wetten olieboer, waar ze echter niet bleek gescoord te hebben, of wel, misschien, buiten het zicht.
  Hoe dan ook, het is vreemd dat top bestuurders zich toch inlaten in dergelijke constructies, maar tegenwoordig is het niet meer te zien, omdat je allemaal “private capital” maatschappijen hebt, waar geen enkele transparante heerst en waar honderden miljarden kapitaal geconcentreerd zitten.

  De leiding van dat soort structuren, zoals Soros loopt dus rond in top kringen in regeringen, en tapt uiterst belangrijke strategische informatie af, over te nemen beleidsbeslissingen, waar dan weer succesvol mee op de financiële markten gescoord kan worden.
  Dat kan op korte termijn, maar ook op lange termijn, bij overnames van bedrijven een rol spelen, als men weet wat het beleid wordt. Als er bijvoorbeeld miljarden subsidie vrijkomen voor groene windmolens, dan weet je ook waar een private capital reus met honderden miljarden geld haar overnames zal plegen, zou een Soros type er weet van hebben, waar, hoe en wanneer die subsidies vrijkomen, naast dat het voldoende zeker moet zijn natuurlijk, waarom het ook waanzinnig belangrijk is om de juiste lui, het vriendjeskartel, in de regering te houden. Met de juiste vriendjeskartel in de regeringen kun je immers voldoende zekerheid verschaffen over de beslissingen.

  Dat er onder speculanten dus “Joden” zitten is mijn zorg niet, evenals dat de opperbevelhebber van het grootste westerse leger, jarenlang een moslim was volgens zijn naam, Hussein Obama, maar het gaat erom wat ze denken en doen, en in welke kringen ze dat op welke wijze doen.

  Het gaat er mij niet om, of dat er een Marokkaanse burgemeester in Rotterdam zit, maar wel dat hij geil is op salafisme, en daarnaast als haantje de voorste meedeed om een toekomstig Minister President van Nederland uit de weg geruimd te krijgen door heftig demoniseren van die man, namelijk de heer Fortuyn.

  Ergens, als je ziet hoeveel hoger opgeleiden in die Duitse AfD rondlopen, is daar geen zorg over domme tokkies. Toch worden ze ook gedemoniseerd door een zootje bezetenen?
  Het antwoord is dus dat er iets speelt. Het is inderdaad een vriendjeskartel waar Baudet het over heeft, wat afgebroken moet worden.

  Sterker nog, ik sprak niet lang geleden met een Duitser in Parijs, waar we het hadden over de global logistiek, en wat die wel niet oplevert aan negatieve milieu effecten.
  Met technologie terug naar dicht bij de oorsprong ontwikkelde productie levert milieubesparingen die enorm zijn in de toekomst.
  Dat is de toekomst, kleinere eenheden, met een global wereldwijde know how verdeling in samenwerking.

  Kleinere eenheden van samenleven dus, landen dus. In een EG bijvoorbeeld, en niet een grote federale global EU met een vriendjeskartel.
  Maar voor een wereldwijd know how centrum, moet de patentencultuur doorbroken worden: kennis is van iedereen!!
  En dat hoor je Macron echt niet zeggen, want als je dat zegt dan wordt je door alle strijdkrachten van de NATO 100 meter de grond in gebombardeerd.

  Like

 8. Dit is toch tenenkrommend dit en absoluut niet meer houdbaar. Die socialisten zijn eigenlijk zwaar gestoord en het blijft mij verbazen dat er nog normaal denkende mensen zijn die op zulke partijen blijven stemmen. Kan niet niet waar zijn. Lijkt mij fake.

  Like

 9. Claasje Kater // oktober 17, 2018 om 10:33 //

  zweden = verloren land

  Like

 10. shlomoshe // oktober 17, 2018 om 11:45 //

  https://www.skrivunder.com/stats.php?id=214034

  petitie toch al 50.000 keer ondertekend

  Like

 11. koddebeier // oktober 17, 2018 om 13:27 //

  Van een klein christelijk blank jongetje moeten ze niets hebben in Zweden, verkeerde kleur he.

  Like

 12. Het wachten is op het uitbreken van de pleuris in Zweden met 60 + No-Go zones.

  Like

 13. Wat mij betreft hoop ik echt dat de Zweden zo wanhopig worden dat ze het uitschreeuwen en dat er niemand bereid zal zijn ze te helpen. Soms moet je de gevolgen van je domheid maar voelen. Dus ga vooral door mevrouw Barbara Lerner.

  Like

 14. Nee hoor het is niet de kleur want die persoon die het asielzoekerscentrum in brand stak moest ook vertrekken! Zijn toch rare lui die Zweden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s