Nieuw

Republikeinse toppoliticus beschuldigt joodse miljardairs: “Zij proberen onze regering te kopen voor de Democraten”

In een interview met Fox News wijst de Republikeinse meerderheidsleider in het Huis van Afgevaardigden, Kevin McCarthy, de joden George Soros, Michael Bloomberg en Tom Steyer aan als de individuen die hun fortuin gebruiken om te proberen de Amerikaanse regeringsmacht terug te kopen voor de Democraten.

Deze joodse “filantropen” proberen de macht over de Verenigde Staten te kopen voor de Democraten. Tenminste, als men gelooft wat de republikeinse sterke man in het Huis van Afgevaardigden, Kevin McCarthy, in een interview met Fox News beweert, en de joodse “filantropen” George Soros, Michael Bloomberg en Tom Steyer aanwijst als de financiële krachten achter zijn tegenstander.

– Het is een echte zorg die ik heb, omdat Michael Bloomberg, die zich onlangs opnieuw als Democraat heeft laten registreren, geprobeerd heeft om de Democratische nominatie te kopen om zich op te stellen tegen president Trump. Hij heeft 80 miljoen dollar ingezet om het Witte Huis te winnen, zegt McCarthy in het interview.

Hij gelooft ook dat Bloomberg, samen met Soros en Steyer, hun fortuinen voor de Democraten investeren om vooruit te komen in de komende tussentijdse Congresverkiezingen in de Verenigde Staten.

– Denk maar aan deze drie personen die de Democraten financieren. George Soros… je hebt Michael Bloomberg, die niet alleen een weddenschap van 80 miljoen dollar op het Witte Huis heeft ingezet, maar ook nog eens 20 miljoen dollar heeft ingezet om de Senaat te winnen. Dan hebben we Tom Steyer, die meer dan 120 miljoen dollar heeft gespendeerd om te winnen. Zijn doel is om president Trump voor de hoogste rechtbank te dagen. Hij gaat er prat op dat zijn aanklachtenlijst tegen Trump langer is dan die van de NRA. Deze drie personen proberen daarbij onze regering te kopen. Het is zeer verontrustend, zegt McCarthy.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

32 Comments on Republikeinse toppoliticus beschuldigt joodse miljardairs: “Zij proberen onze regering te kopen voor de Democraten”

 1. Want de GOP krijgt zeker geen geld.

  Wie denkt hij in de maling te nemen, ze zitten allemaal in the pocket.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 16, 2018 om 02:04 //

  Ondanks dat het absurde bedragen zijn moeten we ons wel realiseren dat bijv Obama aan zijn eerste campagne maar liefst 1 miljard heeft gespendeerd.

  Like

 3. @Tijl Uylenspiegel // oktober 16, 2018 om 02:04

  Obama heeft nauwelijks zijn eigen geld gebruikt aan zijn verkiezingscampagne. In tegenstelling tot Trump. Maar even terug naar de draad, wat vindt jij ervan dat drie joodse miljardairs hun kapitaal gebruiken om de Amerikaanse regering min of meer te kopen?

  Like

 4. Deze man werkte 29 jaar voor de CIA, met 200 man onder zich.

  In 2006 voorspelt hij de oorlog in Syrië om Israël te helpen. De namen zijn dan nog George Bush en Olmert, en wij weten nu dat het wat langer geduurd heeft, namelijk tot 2011.

  Beide zijden zijn gekocht door de Deep State:

  https://dissidentvoice.org/Aug06/Christison14.htm

  Like

 5. Iedereen die het een beetje volgt op internet en je hebt het kaf van het koren geschijden weer dat het WEER de JODEN zijn die al sinds de Eerste WO bezig te zijn in heel de wereld alle strategische posities in te nemen,hoe veel keren heb je vroeger niet onze ministers en burgermeesters met een keppeltje zien verschijnen op tv en dat is nog zo,DUBBELE MORAAL in de politiek is normaal vinden zij.(IK NIET).

  Like

 6. De Joden beheren het hele banksysteem en alle Multinationals en maken en breken diegene die een gevaar gaat vormen voor ,,Het SYSTEEM,, en of nu een land is of een persoon of de BILDERBERG GROEP die in vele vormen bestaat ,ze ruimen iedereen op die een gevaar word ,Lid is en uit de school kan klappen ook al ben je van Z.g Koninklijke Bloede en vaak worden zij tussen de 90 en 100 jaar MET andere lichaamsdelen .

  Like

 7. antiislamnu // oktober 16, 2018 om 13:29 //

  Bitcoin is een van de oplossingen

  Like

 8. polderboy // oktober 16, 2018 om 14:16 //

  Lol.

  Hier lees ik dat Joden ook negers zijn.
  https://dailystormer.name/third-biggest-donor-other-facebook-jew-pledges-millions-against-trump/

  Dus was die moslim Hussein Obama toch ook een Zionist,
  En omdat Erdogan dan weer een moslim is, is hij dus ook een neger en een Zionist.
  Maar vergeet niet dat Oeigoeren, Aziaten, moslims zijn, dus omdat moslims Zionsten en negers zijn, zijn die Aziaten dus ook Zionisten en negers.
  En blanken zijn Joden, dus Joden zijn ook alle blanken , die dus ook allemaal Zionisten en negers zijn.

  Tering man, alle mensen zijn Joden, dus Zionisten op deze wereld.
  Het is een groot complot tegen ons!!
  Waar gaat dat heen zeg?

  Bedankt Rommel voor je enorme analyse.

  Trouwens, je moet wel een erg sterke joint hebben gepaft?
  Waar haal je dat spul overigens?

  Like

 9. @polderboy // oktober 16, 2018 om 14:16

  Weer een typische stropopredenering. Je gaat niet op de werkelijke kwestie in maar maakt een belachelijke persiflage ervan, gaat met je eigen nonsens de spot drijven en suggereert dat het mijn standpunt is.
  Maar ook aan jouw de vraag: wat vindt jij ervan dat drie joodse miljardairs hun kapitaal gebruiken om de Amerikaanse regering min of meer te kopen?

  Like

 10. Lobbygroepen die hun eigen belang nastreven zijn zo oud als
  de mensheid. Jammer voor Rommel dat de Joden zoveel poen hebben.

  Like

 11. @Bram // oktober 16, 2018 om 15:27

  Dus als ik jouw rechtvaardiging goed begrijp zou het dan ook prima zijn als een gezelschap Saoedische moslim miljardairs hun kapitaal gebruiken om de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen in het voordeel van hun agenda te beïnvloeden? Die hebben namelijk ook heel veel poen.

  Like

 12. Opvallend dat het nu joden betreft sommige figuren zich ineens achter de Democraten scharen en het prima vinden dat de miljarden van Soros en zijn kornuiten worden gebruikt om Trump te ondermijnen. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar ga dan ook niet hypocriet lopen blaffen als Soros zijn fortuin gebruikt om NGO’s te financieren om ons continent met MENA-landers te overspoelen. Dat komt dan zo ongeloofwaardig over.

  Like

 13. De huichelarij wanneer het joden betreft is onder sommige lezers ronduit stuitend. Het uitverkoren volk moet van alle kritiek ontzien worden en kan in hun ogen werkelijk niets verkeerd doen. Jullie begrijpen hopelijk zelf wel dat je daarmee niet een evenwichtige kijk op de wereld hanteert. In tegendeel, het doet niet veel onder van het verwrongen wereldbeeld van islamieten. Die zijn in hun eigen ogen ook perfect en verschoond van elke schuldigheid.

  Like

 14. Dit doet mij denken aan een eerder artikel over de invloed van rijke Joden in de hele media mainstream van Fub. een week of wat geleden.

  Like

 15. Nee,Rommel, dat heb je niet goed begrepen. Er is meer in het leven dat ik niet prima vind en waarmee ik toch heb te dealen. Overigens geen bezwaar tegen kritiek op Joden maar wel tegen samenzwerings theorieën naar het model van Protocollen van de wijzen van Sion waarbij Joden als aanstichters van het kwaad in de wereld worden weg gezet.

  Like

 16. Jochem Jaarsma // oktober 16, 2018 om 18:42 //

  @Bram “…waarbij Joden als aanstichters van het kwaad in de wereld worden weg gezet.”

  Heden ten dage kijkend hoe overheden van bovenaf worden aangestuurd (door toch écht stuk voor stuk joden) en Europa bijvoorbeeld wordt overspoeld met inteelt, kunnen we deze joden wel degelijk beschouwen als kwaadaardig tuig wat over lijken gaat.

  Like

 17. @Bram // oktober 16, 2018 om 18:08

  “Overigens geen bezwaar tegen kritiek op Joden

  Leugenaar. De artikelen waar de joden maar enigszins minder fraai uit de bus komen doen je meteen in een kramp schieten en levert in het gunstigste geval een bagatelliserende reactie op zoals in ‘oktober 16, 2018 om 15:27’.
  En misschien wil je zo vriendelijk zijn om aan mij je stelling uit te leggen waarom het artikel gebaseerd zou zijn op een samenzweringstheorie en wat het in hemelsnaam met de Protocollen te maken heeft.

  Like

 18. polderboy // oktober 16, 2018 om 19:26 //

  Rommel 14:55

  Ik ga het bij de personen in kwestie navragen. Dus de 3 “Joden” zelf.
  Misschien kun je het zelf eigenlijk beter doen
  Uiteindelijk zit ij er ontzettend mee namelijk, dat het “joden” zijn, en ik niet.

  Like

 19. polderboy // oktober 16, 2018 om 19:26

  “Uiteindelijk zit ij er ontzettend mee namelijk, dat het “joden” zijn, en ik niet”

  Serious?
  Jij bent degene die vrijwel onder elk artikel waarin joden worden uitgehangen met stomme stropoppen komt opdagen en er zelfs niet vies van is om te liegen om de uitverkoren uit de wind te houden. Het lijkt me eerder dat jij er ontzettend mee zit als de ‘boosdoeners’ joden blijken te zijn.

  Like

 20. polderboy // oktober 16, 2018 om 19:47 //

  Rommel 19:32
  Vreemd antwoord Rommel.

  Volgens mij beschuldig je me nu van iets waar ik in mijn reacties me niet van bewust ben.
  Maar dank, enig psychoanalytisch inzicht erbij kan ook geen kwaad natuurlijk.
  Misschien ben ik immers ook wel een “Jood”, zonder dat ik me het bewust ben?

  Maar goed, geef nu eerst misschien maar eens antwoord op je eigen vraag onder 02:16.
  Ik ben graag bereid om een discussie met je erover te voeren.

  Je eigen antwoord, gedachten dus, dienaangaande. kunnen we dan samen immers via de analytische weg eens kijken wat ons allemaal dwars zit, of niet?
  In ieder geval iets met “Joden” lijkt me op voorhand?

  Like

 21. @polderboy // oktober 16, 2018
  “Volgens mij beschuldig je me nu van iets waar ik in mijn reacties me niet van bewust ben.”

  Boycot-activisten veroordeeld tot betaling van smartengeld aan Joodse jongeren – wegens het veroorzaken van “psychische schade”

  @polderboy // oktober 15, 2018 om 19:48
  Vandaag ook nog 4 Joodse kinderen tijdens een “boycot Israël” actie in Frankrijk voor hun kop geslagen

  @Rommel // oktober 15, 2018 om 20:26
  “tijdens een “boycot Israël” actie”
  Dat lees ik nergens terug in de door jouw aangeduide bron. Moest je even een leugentje verzinnen om je reactie aan deze draad te breien?
  https://jewishnews.timesofisrael.com/latest-antisemitic-attack-in-france-see-four-jewish-teenagers-assaulted/

  Like

 22. polderboy // oktober 16, 2018 om 20:00 //

  Rommel 19L55
  Ja en, je suggereert immers nog steeds zaken. Je zoekt.
  Sla nu eens spijkers met koppen!

  WAT GEEF JE ZELF ALS ANTWOORD OP JE VRAAG OP 02:16

  Want wat wil je dat ik als antwoord erop geef?

  Like

 23. @rommel 19:05

  Rommel, je zult toch zelf wel het verband zien met de Protocollen van de wijzen van Sion of ben je alle artikelen hier ook van jouw hand vergeten waarin beweerd of gesuggereerd wordt dat we te maken hebben met een Joodse samenzwering?

  Like

 24. @Bram // oktober 16, 2018 om 20:49

  Men kan inderdaad niet ontkennen dat geschiedkundig gezien de joden breed
  betrokken zijn geweest bij samenzweringen voor verschillende doeleinden. Zoals onder ander Emma Goldman en haar joodse samenzweerders in hun poging om de Amerikaanse staat omver te werpen.
  Emma Goldman – oprichtster van het anarchisme en het feminisme
  En wat het Joodse trio in het artikel betreft, zou men er niet ver naast zitten om hun gezamenlijke onderneming een samenspanning tegen Trump te noemen. Dat jij hier een verband met de Protocollen in ziet, doet daar niets aan af.

  Like

 25. Tijl Uylenspiegel // oktober 17, 2018 om 11:27 //

  Rommel 02.16
  “Maar even terug naar de draad, wat vindt jij ervan dat drie joodse miljardairs hun kapitaal gebruiken om de Amerikaanse regering min of meer te kopen?”

  Nou wat ik zie is dat de Amerikaanse politiek op essentiële punten sterk afwijkt van wat wij in (west) Europa gewoon zijn.
  En om in een waanzinnig groot land als de USA campagne te voeren daar is onwaarschijnlijk veel geld mee gemoeid.Jij voert aan dat Obama het miljard dat voor zijn campagne werd gebruikt niet uit eigen zak betaalde. Inderdaad dat klopt, maar dat gaat voor álle kandidaten, Trump heeft veel zelf bijgedragen maar bij lange na niet alles. Bij toeval staat er vandaag een artikel in het AD waarin staat dat hij nu al met een fonds bezig is voor zijn herverkiezing en daar zit nu al 100 miljoen in.
  Verder zijn er nog drie andere miljardairs die er miljoenen insteken, zij doen dit waarschijnlijk niet om zelf president te worden maar om een Democratische kandidaat te ondersteunen.
  Waarschijnlijk zijn er naast deze drie rijke personen nog wel meer miljonairs en/of miljardairs die dat doen maar die worden hier niet interessant gevonden omdat ze niet joods zijn.
  Deze drie wel maar zorgelijk is eigenlijk alleen dat 1 van de 3 Soros is.
  Dat is zorgelijk omdat de man niet alleen op een duistere manier zo vermogend is geworden maar ook omdat hij zijn vermogen gebruikt voor het steunen van dubieuze mensen en partijen.
  Het punt is echter dat hier wordt benadrukt dat dit joden zijn terwijl dat voor mij compleet bijzaak is, net als dat ik het oninteressant gevonden zou hebben als ze rooms-katholiek of hervormd/protestants geweest zouden zijn.
  De USA is op veel punten niet of nauwelijks vergelijkbaar met Europa, één daarvan is dat verkiezingen veel geld kosten, dat kosten ze in Europa ook maar dat staat niet in verhouding tot de USA.
  Waarom ? Omdat dat land (of eigenlijk die landen/staten) zoveel groter zijn dan de Europese landen, daarbij hebben ze een systeem waarbij schenkingen groot fiscaal voordeel opleveren, op die manier worden bijvoorbeeld ook ziekenhuizen gebouwd/gesponsord.

  Het antwoord op de vraag is dus eigenlijk dat ik het een zorgelijke situatie vind dat extreem rijke mensen zo’n grote vinger in de pap hebben, dat een aantal van hen joods is dat is volkomen irrelevant.

  Like

 26. Klopt,Tijl, maar duidelijk is het voor Fenixx waar de jodenhaat inmiddels tegen de kanten klotst niet irrelevant.

  Like

 27. Wacht, ..dus stel; negen op de tien bekende samenzweerders zijn Joden maar, een op de tien Joden is een samenzweerder en veronderstelde slachtoffers zien en/of voelen de dreiging niet..
  ..wat heb je dan?

  Like

 28. @Tijl Uylenspiegel // oktober 17, 2018 om 11:27

  “dat een aantal van hen joods is dat is volkomen irrelevant.”

  Dat weet ik inmiddels Tijl, Wanneer Joden kwalijk uit het Historisch Archief rollen of elders minder fraai het licht wordt gegeven, is voor jouw de Joodse afkomst niet meer relevant. Die relevantie bewaar je voor moslims of andere bevolkingsgroepen, waar je niet je protectionisme over hebt uitgesproken. Dat mag, net zo goed als ene Breedveld zich exclusief als beschermengel voor de moslims heeft opgesteld, maar verwacht van mij niet dat ik jullie hypocrisie navolg. De afkomst is voor mij wel essentieel en ik ga de Joden niet ontzien omdat bepaalde figuren hier dan in deugstuip vliegen. Ook van hen worden de minder fraaie kantjes beschreven, net zoals we met alle andere religies, nationaliteiten en rassen doen. En dat deze opstelling als Jodenhaat wordt aangeduid, zal me, hoe zal ik het beschaafd zeggen, aan mijn reet roesten. Die stigmatisering maakt net zoveel indruk op mij als de aanduiding islamofoob. Nada.

  Like

 29. Webster Griffin Tarpley (born 1946) is an American author, historian, economist, journalist and lecturer.

  ‘Dr Webster Tarpley reviews the writings of John P. Holdren, the recent White House science adviser to President Barack Obama. Tarpley exposes the scientific elite’s agenda, including the formation of a global government to rule over YOU.
  Holdren also served as one of President Bill Clinton’s science advisers from 1994 to 2001, and was Professor of Environmental Policy at Harvard University, a professor at Berkeley and director of the Woods Hole Research Center.
  Holdren was Chairman of the AAS 2007–2008 which owns and controls the prestigious climate journal SCIENCE.

  “In searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill.” –
  “The First Global Revolution”, A Report by the Club of Rome.’

  ‘ECOSCIENCE’ – POPULATION; RECOURCES; ENVIRONMENT’
  Auteurs: Paul Ehrlich; Anne H. Ehrlich; John P. Holdren.

  The Globalist Agenda – What the Elites Plan for YOU – 1000frolly

  Like

 30. shlomoshe // oktober 17, 2018 om 23:03 //

  Wacht, ..dus stel; negen op de tien bekende samenzweerders zijn Joden maar, een op de tien Joden is een samenzweerder en veronderstelde slachtoffers zien en/of voelen de dreiging niet..
  ..wat heb je dan?
  -Een probleem met Joodse fixatie?

  Of, ..stel; negen op de tien bekende samenzweerders zijn Joden maar, een op de tien samenzweerders is een Jood en veronderstelde slachtoffers zien en/of voelen de dreiging niet..
  ..wat heb je dan?
  -Een probleem met Jood fixatie?

  Het echte probleem blijft. Een hoop samenzweerders, een hoop slachtoffers en een hoop mensen die er nauwelijks over wensen te praten,

  Like

 31. polderboy // oktober 17, 2018 om 23:17 //

  @Rommel 21:20
  “Men kan inderdaad niet ontkennen dat geschiedkundig gezien de joden breed
  betrokken zijn geweest bij samenzweringen voor verschillende doeleinden”

  Men kan inderdaad niet ontkennen dat een formulering zoals “Men kan inderdaad niet ontkennen” bij het eerste gehoor een indrukwekkende overtuigingskracht heeft, maar bij nader inzien een demagogische bewering is zonder enge valide inhoud, zoals deze maar al te vaak door derderangs kwakzalvers gebruikt wordt.

  Like

 32. @polderboy // oktober 17, 2018 om 23:17

  Zegt de man die elke betrokkenheid van joden bij samenzweringen ten stelligste ontkent.
  De door jouw voorheen geuite reacties hebben me doen inzien dat ik niet veel belang aan jouw opinie moet hechten. Vooral niet als je ’s avonds achter het bier zit. Jouw mening ligt voor mij op hetzelfde niveau als van een fanatieke zionistische Jood of vrome moslim. En hecht er ook dezelfde waarde aan. Niets.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s