Nieuw

Politie stopt woedende Afghaan, die in een BMW-5 met 130 door een 30 kilometerzone racete, met een waarschuwingsschot

Opper-Oostenrijk blijft een hotspot voor gewelddadige migranten: Er waren al chaotische taferelen op woensdag in Leonding. Een Afghaan leverde een achtervolging met een politiepatrouille en kon alleen door een waarschuwingsschot worden tegengehouden. De chauffeur is nu in hechtenis.

Een politiepatrouille had het gestolen kenteken op de BMW van de Afghaan ontdekt en vroeg de bestuurder om te stoppen met een blauw licht. Maar de Afghaan vluchtte met zijn eveneens Afghaanse bijrijder in zijn BMW 5 serie en racete met 130 km/u door de 30 km/u zone van de Opper-Oostenrijkse stad Leonding.

Niet betrokken personenauto geramd
De woedende Afghaan had onder andere drugs en inbraakgereedschap bij zich in zijn auto. Tijdens de achtervolging had de Afghaan een VW Passat geramd. Pas na een waarschuwingsschot kon hij gedwongen worden te stoppen. De chauffeur werd vervolgens gearresteerd. Hij is nu in hechtenis. Zijn handlanger ontsnapte, meldt Wochenblick.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Politie stopt woedende Afghaan, die in een BMW-5 met 130 door een 30 kilometerzone racete, met een waarschuwingsschot

 1. Dat is makkelijk! Heel lang in hechtenis houden totdat z’n handlanger zich meldt. Geen luxe cel, geen internet en telefoon en geen bezoekregeling!

  Like

 2. polderboy // oktober 16, 2018 om 20:36 //

  God zei dank hebben ze dat ene dubbele slachtoffer in de verzorging kunnen opnemen.
  Het andere Afghaanse slachtoffer is nog dolende. Wat erg zeg.,

  Zal je toch overkomen dat zo een fascist in een VW Passat je op weg naar je werk zoiets aandoet zeg,
  Amnesty International, George Soros en Twan Huys zitten zeker bovenop de zaak van deze zielige Afghaanse asiel slachtoffertjes?

  Liked by 2 people

 3. Claasje Kater // oktober 17, 2018 om 13:32 //

  gericht schieten is veel effectiever, daar ruim je een probleem mee uit de weg

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s