Nieuw

Het Australische parlement heeft besloten: “Niet oké om blank te zijn”

Het Australische parlement heeft een motie verworpen waarin staat dat het oké is om blank te zijn.

De senaat in Australië heeft een motie verworpen dat het oké is om blank te zijn. De motie werd ingediend door Pauline Hanson, parlementslid voor de populistische partij One Nation.

– Ik hoop dat de Senaat het juiste doet en erkent dat het oké is om blank te zijn. Mensen hebben het recht om trots te zijn op hun culturele achtergrond, of ze nu zwart, blank of gemengd zijn. Als we het hier niet over eens kunnen worden, kan ik eenvoudig constateren dat anti-blanken racisme in ons land wijdverspreid is, zei Hanson toen ze de motie indiende.

De motie werd gesteund door de Afrikaanssprekende Lucy Gichuhi en 26 leden, maar vanwege het tegenstemmen van 31 mensen werd de motie verworpen.

De Australische politici zijn al eerder in zwaar beland, om stelling te nemen tegen de genocide van blanke Zuid-Afrikanen. Hoe het anti-blanken Australische regime nu gaat handelen om aan te tonen dat het niet oké is om blank te zijn, valt nog te bezien.

Bron:

Australian Senate Votes Against Motion That ‘It Is Okay To Be White’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Het Australische parlement heeft besloten: “Niet oké om blank te zijn”

 1. vrgesicht // oktober 16, 2018 om 01:12 //

  Edit Rommel: Onder één nickname reageren! We doen hier niet aan sokpoppen.

  [Is it okay to be white? Not according to the Australian Senate!]

  One Nation leader Pauline Hanson’s motion for the Senate to acknowledge the rise of anti-white racism was defeated 28-31. Labor, Greens, Xenophon Team, Tim Storer & Derryn Hinch all voted against.

  ..

  Geen vat op de zaak krijgen – want het blijft ongrijpbaar

  1092 Leader of Pauline Hanson’s One Nation (Senator Hanson): To move—That the Senate acknowledges: (a) the deplorable rise of anti-white racism and attacks on Western civilisation; and (b) that it is okay to be white.

  1109 Leader of Pauline Hanson’s One Nation (Senator Hanson): To move—That the Senate is of the opinion that anti-Semitism should be defined, as it is by the International Holocaust Remembrance Alliance, as a certain perception of Jews, which may be expressed as: (a) hatred toward Jews; and (b) rhetorical and physical manifestations of anti-Semitism directed toward: (i) Jewish or non-Jewish individuals or their property, and (ii) Jewish community institutions and religious facilities

  Like

 2. vrgesicht // oktober 16, 2018 om 01:55 //

  Okay.
  DIS -betrapt, al hield ik niks echt verborgen- ik probeer wat meer vat op mijzelf te krijgen.
  Wel fijn dat je ‘m nog plaatst.
  En het is ook okay om een sokpop te zijn. En dat is allerminst een kwalificatie die ik ‘jullie’ hier toedicht.

  Like

 3. De Zulu s in ZA kregen honger
  Scharen zich nu achter blanke boeren tegen landonteigening
  Want zonder de boeren geen eten
  Zijn die blanken toch nog ergens goed voor

  Like

 4. @vrgesicht // oktober 16, 2018 om 01:55

  Dat vat op jezelf krijgen doe je dan maar fijn ergens anders maar niet hier. Nog een keer en je ligt eruit.

  Like

 5. Nog een aanvulling vwb matchfixing en controlled opposition.
  Motie 1092 werd geloof ik ingediend op 20sep.
  Ik neem aan de de motie toen werd aangenomen.
  Nu is ‘ie al weggestemd, lekker mediacircus (en we weten hoe dat werkt), een uitstekend uitgevoerde beinvloedingsoperatie om fout, rechts, wit etc nog eens te ettiketeren, oppositie preventief wind uit de zeilen te halen en kritisch denken verder te ontmantelen.
  -Nu dan, de motie aannemen (toendertijd) terugdraaien en nogmaals aangeven hoe fout het wel niet was/is en het aandachtspunt omzetten naar gevaar van alt/extreem rechtse beinvloeding in de politiek en media.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s