Nieuw

Government Blocks Study into Radical Islam and Conversion in UK Jails

The Ministry of Justice has blocked a study examining why so many convicts and prisoners in the UK are converting to Islam and turning to extremism.

A so-called “corporate culture” in the government department was blamed for the move, with officials allegedly worried about what the academic study might unearth or reveal.

Many of the UK’s homegrown extremists have converted to Islam in jail, including the Westminster terrorist attacker Khalid Masood, with some prisons allegedly controlled by Islamic gangs and prisoners forced to covert for their own protection.

Breitbart >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Government Blocks Study into Radical Islam and Conversion in UK Jails

 1. polderboy // oktober 16, 2018 om 10:12 //

  Zo een onderzoek kan alleen maar leiden tot een actiepunten voorstel.
  Dan zou die ambtenaren en bestuurders acties moeten gaan ondernemen, wat gegarandeerd weerstand gaan geven van lastige lui, dat zootje jihad mohammedanen.

  Willen die ambtenaren en bestuurders hun bestaansdoel kunnen volmaken, dus in rust ambtelijk vegeteren tegen vorstelijke salarissen, dan kunnen ze beter de boel verder laten rotten en etteren.
  Ongelovige hoertjes die jarenlang verkracht worden, of lui die in casu in gevangenissen afgeperst worden door islamieten, daar worden ambtenaren geen cent armer van en de genoemde slachtoffers zijn daarnaast noch gevaarlijk, noch lastig.

  Laat die slachtoffers dus maar de tyfus krijgen.
  Misschien is het wel handig om de slachtoffers samen met die jihad criminelen “islamofobe fascisten en nazi’s” te noemen, want daarmee houdt je de daders te vriend.
  En op die manier heb je als ambtenaar of bestuurder zelf ook geen last van die jihadisten, zoals collaboreren met de nazi’s tijdens WOII ook het verstandigste was.

  Like

 2. https://www.ukip.org/uploads/UKIP%20Manifesto%20Sept%202018.pdf

  onderwerpen
  punt 12
  (punt 23)
  punt 25

  Politiek, lijkt vaak heel zinnig ..werken aan (~wachten op) verandering.

  Like

 3. Het lijkt mij dat ene Khalid Massood allang moslim was.
  Maar het is net als met hun grote roerganger Mohammed, ze vergoelijken hun gruweldaden met “het mag, want islam”.
  1,2 miljard mensen geloven de praatjes van misdadiger Mohammed, maar kijken niet naar zijn draadjes. maar kijken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s