Nieuw

Denemarken: Massale immigratie beëindigd en nu moet iedereen weer vertrekken

Denemarken laat zien hoe het werkt: eerst de grenzen sluiten, een einde maken aan asielmisbruik en illegale massale immigratie, en vervolgens nieuwe migratieregels opstellen die de rechtsstaat en de belastingbetaler niet belasten. Egaal hoe nauw hun banden met het land en zijn bevolking tijdens hun jarenlange verblijf in Denemarken ook zijn geworden, zullen vluchtelingen niet langer het recht hebben om in Denemarken te blijven.

Tot nu toe heeft de Deense Volkspartij (DV), die de minderheidsregering van Lars Løkke Rasmussen (Venstre, Liberaal) steunt, erop aangedrongen dat vluchtelingen niet door middel van werk moeten integreren maar zo snel mogelijk naar huis moeten terugkeren.

Nu heeft de Deense regeringsleider de Deense Volkspartij benaderd door het verblijfsrecht uit te sluiten. De vluchtelingen moeten consequent worden teruggestuurd naar hun vaderland, maar elke migrant moet zelf zijn eigen levensonderhoud financieren en niet op de portemonnee van de belastingbetaler teren. Thulesen Dahl (voorzitter van DV) toonde zich nu bereid te accepteren dat de weinige vluchtelingen die in de toekomst überhaupt zullen worden toegelaten, moeten werken en hun opleiding moeten voortzetten – terwijl volgens het Løkke-plan het zekergesteld was dat zij Denemarken zo snel mogelijk zouden verlaten – ongeacht hoe nauw hun banden met het land en zijn bevolking tijdens de jaren van hun verblijf in Denemarken zijn geworden.

Op 17 juni 2019 wordt in Denemarken een nieuwe Folketing [parlement] gekozen, en of deze plannen werken zal afhangen van de vraag of het niet slechts een verkiezingsmanoeuvre van de premier tegen de Deense Volkspartij (DF) is – het is immers nog steeds een kwestie van  internationale verdragen die Denemarken heeft geratificeerd. Maar Lars Løkke Rasmussen heeft al aangekondigd dat hij aan zijn voornemen zal blijven werken om een zo vrij mogelijke interpretatie van het Handvest van de Europese Conventie voor de rechten van de mens te bewerkstelligen.

In Duitsland is de situatie precies andersom. Omdat onlangs de “Spurwechsel” [rijstrookverandering] is afgesproken. Michael Paulwitz noemt het in het commentaar van de “Junge Freiheit” de “Sluizen-open- wet”: Het creëert nieuwe immigratieproblemen en verdere achterdeurtjes voor het verkrijgen van een permanent verblijf in Duitsland en zijn sociale systemen, zonder een einde te maken aan het oude misbruik… De Spurwechsel die door de SPD wordt afgedwongen, verheft de vorige gaten in de scheiding tussen asiel en arbeidsmigratie tot een algemeen principe… Waarom dan nog een “immigratiewet” om niet-Europese arbeidsmigratie te vergemakkelijken?

Voor de economie is dit een mooie zaak: de factor arbeid wordt minder schaars en moet minder duur betaald worden. Ook de groen-linkse asiellobby, waar de grenzen niet open genoeg kunnen zijn om hun migrantenklantenbestand te laten groeien, is enthousiast….”.

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/10/daenemark-masseneinwanderung-beenden-alle-sollen-wieder-gehen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Denemarken: Massale immigratie beëindigd en nu moet iedereen weer vertrekken

 1. daar zijn de laatste woorden echt nog niet over gezegd

  Like

 2. Als men zijn oor te luisteren legt naar wat de Deense Volkspartij (DV) te vertellen heeft, dan staat dit haaks op de status quo van alle Europese reguliere partijen. Dan waan ik mij weer even in een anti trance toestand bij Zendtijd voor politieke partijen, dezelfde eenheidsworst wordt de bezorgde/angstige burger opgedrongen, zonder dat er kritische vragen over termijnen en beleid gesteld kunnen worden. Enfin mijn bescheiden mening hierover is dat de Deense Volkspartij met een gigantische verkiezingsretoriek het roer om wil gooien of dit lukt hangt natuurlijk geheel af van het gepolder dat nodig is om een regeerakkoord in elkaar te flansen.

  Like

 3. Francois // oktober 16, 2018 om 14:23 //

  Hoe komt het dat ik niets meer geloof alvorens ik het ook effectief zien gebeuren.

  Liked by 1 persoon

 4. @Francois ben dit met je eens. Maar hoop wel dat het waar is en het overslaat naar Nederland.

  Like

 5. Eerst zien, dan geloven.

  Like

 6. Horatius // oktober 17, 2018 om 16:30 //

  Er wordt daar in Denemarken in ieder geval een begin gemaakt met een koerswijziging t.a.v. de alsmaar durende vluchtelingenstromen (verhullend ‘immigratie’ genoemd) die op den duur onze westerse samenleving blijvend zullen ontwrichten.

  Ieder land afzonderlijk zou een opnamecapaciteit hebben wat betreft het opvangen van al of niet echte vluchtelingen. Nu wordt dit geregeld vanuit Brussel en daar moeten we voorgoed vanaf.

  In Denemarken zal men wel tot een compromis komen: als de hoofdmoot, de economische vluchtelingen dus, maar op de zo korst mogelijke termijn vertrekken naar de landen van herkomst.
  Voorts moeten de eindeloze asielprocedures drastisch worden ingekort tot hooguit 3 of 6 maanden. Hier in Nederland is een situatie ontstaan dat men langer dan 10 jaren op onze kosten in hoger beroep kan gaan met de inmiddels overbekende gevolgen.
  Een asielzoekersindustrie dus met vette salarissen en bonussen voor advocaten, welzijnswerkers, Goede Doelen-organisaties waar de strijkstok regeert en omgekochte politici.

  Die internationale verdragen zijn intussen sterk gedateerd en moeten worden aangepast aan de huidige situatie die totaal niets te maken heeft met de Koude Oorlog en de naweeën van de Tweede Wereldoorlog toen het hoofdzakelijk ging om volksverhuizingen binnen Europa.

  Nu komen er bijna uitsluitend economische vluchtelingen binnen die op hoge toon eisen stellen betreffende huisvesting, uitkeringen en allerhande medische voorzieningen. En als ze hun zin niet snel genoeg krijgen over gaan tot het plegen van intimidatie of zelfs grof geweld t.a.v. ambtenaren, vrijwilligers en zelfs verpleegkundigen. Of ze gaan woningen kraken met behulp van linkse activisten.

  En wat te doen met de z.g. staatlozen die hun documenten ‘per ongeluk’ hebben verloren en dus niet uitzetbaar zijn?

  Natuurlijk zijn daar wel oplossingen voor. Maar die zijn in strijd met de mensenrechtenverdragen dus enige diplomatieke druk, vindingrijkheid en flexibel denkvermogen zijn hier op zijn plaats om ook dit probleem op humane wijze effectief op te lossen.

  Massale immigratie is een moderne manier van landjepik en bovendien op kosten van het te bezetten land.

  Wie dit nog niet door heeft is een linkse goedmens of een opportunist die hoopt getolereerd te worden als die machtsovername op de langere termijn een realiteit wordt.

  Like

 7. Von Puffelen // oktober 17, 2018 om 17:02 //

  Uit de EU, uit de VN, uit de NAVO, Nederlandse Bank nationaliseren, de staatschuld schrappen we weg en we zeggen alle omvolkingsverdragen op.
  Het is maar een idee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s