Nieuw

‘Arrivederci Merkel’: Salvini bespot Duitse rivaal na verkiezingsvernedering

De Italiaanse vice-premier Matteo Salvini heeft de Duitse bondskanselier Angela Merkel beschimpt na de uitslag van de Beierse verkiezingen.

Als reactie op het nieuws over de historisch lage uitslag van de zusterpartij van Dr. Merkel in een vernietigende tweet, zei de heer Salvini, die aan het hoofd staat van de rechtse populistische partij van de Liga, dat de uitslag liet zien dat Merkel en “het oude systeem verloren had”, en prees hij de verkiezingswinst voor de AfD.

De populistische leider schreef: “In Beieren heeft de verandering gewonnen en heeft de Europese Unie, het oude systeem dat altijd al arm was in Brussel, verloren.

“Dit was een historische nederlaag voor christen-democraten en socialisten, terwijl voor het eerst veel van de AFD-vrienden het regionale parlement binnenkomen.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on ‘Arrivederci Merkel’: Salvini bespot Duitse rivaal na verkiezingsvernedering

  1. Ik heb er geen zicht op, hoever verliest Merkel? Dondert ze op of blijft ze nog?

    Like

  2. Dr. Merkel is, aan haar afgekloven vingers te zien op de foto, een ware nagelbijter.

    Like

  3. @Greengo In het verleden werd gezegd: “Nagelbijters zijn mensentreiters”.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s