Nieuw

An Interview with Erkenbrand: Awakening Ethnic Consciousness in The Netherlands

The Dutch identitarian group Erkenbrand will be holding its annual conference on November 3, with a list of speakers including Greg Johnson, Millennial Woes, George Hutcheson, and Fróði Midjord. In anticipation of this event, we have interviewed two of Erkenbrand’s organizers below.

Tickets to the event may be purchased online here.

Guillaume Durocher: What is Erkenbrand? What do you stand for?

Erkenbrand: Erkenbrand is a Dutch think-tank and social network. We began working in 2016, just a few months before our first conference. Our initial group consisted mostly of students. We aren’t a formal group as such, but one can be “in” Erkenbrand, meaning that you can be vetted and trusted, which in turn allows you to come to our events and be invited to events that are not open to the general public. It also means you get access to our network, which can be helpful to you in various ways, whether in terms of employment, playing sports, finding a social circle in your town, or even finding fellow musicians to play with. Through us, you get access to a safe and vetted nationalist community.

Guillaume Durocher, Counter-Currents >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on An Interview with Erkenbrand: Awakening Ethnic Consciousness in The Netherlands

 1. Jeeuh, we worden genoemd 😉

  Like

 2. Ja leuk, maar het bezoekersaantal hangt toch wel met even iets meer dan vermeld wordt. Wat we voortaan uit strategisch oogpunt geheimhouden.

  Like

 3. Ik had het al gemeld, zonder de exacte cijfers te geven.

  Like

 4. Duchesne // oktober 17, 2018 om 08:57 //

  Toen ik in het leger zat hadden we bijna hetzelfde embleem op onze halsdoek…..

  Ik ben in het verleden deel geweest van verschillende groepen, maar immer is er en hoop overleg, gebakkelei en zeer weinig resultaat. Meestal wil iemand het eerste haantje van dienst zijn en is daarin niet alleen…. Per definitie ben ik dus niet super enthousiast over organisaties, maar niets doen is ook geen optie.

  Zodra ze een gewapende tak hebben kom ik mee schommelen. Praten en redelijkheid en respect verwachten van anderen is al lang met de noorderzon vertrokken. Enkel met het zwaard krijgt vrijheid nog een kans, via politiek in elk geval niet.

  Alles gezegd hebbende, goed dat er spijkers worden gekocht, nu nog timmeren.

  Like

 5. Fenixx hard right, more radical?????. Gelijk weer labels plakken. Fenixx is gewoon normaal, er is niks “hard” of “radical” als je gewoon recht door zee het nieuws brengt. Iets waar je de normale msm niet op kan betrappen.

  Liked by 2 people

 6. Duchesne // oktober 18, 2018 om 10:31 //

  Het word druk in November… https://www.vvd.nl/festival/

  Mafklappersfeestje van het tuig van de richel in Den Bosch.

  De naam Thimothy McVeigh springt direct op…wat zou hij van de VVD hebben gevonden, patriottisch of dictatoriaal? Waaraan is meer behoefdte, kunstmest of Bosche bollen?

  De arrogantie van de VVD en het soort volk dat hun steun daarnaan geeft is voor mij extra reden te willen emigreren, maar een blanke zonder kapitaal en met minimale inkomsten is nergens welkom, en pensioen is zo onzeker als de VVD stabiel is en een politicus integer….

  Verraders Verneuken Democratie….
  Volks Verraders Domineren…
  Val Verdomme Dood…
  Vijanden Van Democratie…
  Voer Voor Dodenakkers…

  ….en alles wat ik wilde was een stukje grond met wat gestapelde stenen en een dak, wat kippen, groentetuin en een hond en geweer, en rust….en een geile creatieve hippiegriet met groene handen, levenslust en eventueel dito vriendin die meekomt…

  …Alles kapot of toch project Fenixx…?

  Dat een groot vliegtuig met EU functionarissen mag neerstorten op de VVD bitterballen vreetfestijn. Met een paar EU vlaggen op stok tijdens dst “festijn” is het een slecht aftreksel van Adolf’s wereld. En die was dan nog VOOR zijn eigen volk…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s