Nieuw

9-11 medeplichtige vrij na 12 jaar in de gevangenis – Duitsland deporteert Mounir el-Motassadeq naar Marokko

Een Marokkaanse man die veroordeeld is voor het helpen van enkele van de zelfmoordpiloten van 9/11 zal vandaag vanuit Duitsland naar zijn thuisland worden gedeporteerd.

Mounir el-Motassadeq, 44, was lid van een groep radicale islamisten uit Hamburg, Noord-Duitsland, en werd schuldig bevonden aan het helpen bewerkstelligen van de terreuraanslagen van 2001 in de Verenigde Staten, waarbij bijna 3.000 mensen omkwamen.

Motassadeq associeerde zich met verschillende kapers van 9/11 en in 2007 bewezen officieren van justitie dat hij met hun financiën omging en tekende zelfs het testament van Mohamed Atta, de man die het vliegtuig bestuurde (nadat hij twee weken vliegles gehad had in een Cesna, haha, Fub) dat de North Tower van het World Trade Center trof.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on 9-11 medeplichtige vrij na 12 jaar in de gevangenis – Duitsland deporteert Mounir el-Motassadeq naar Marokko

 1. Henk der Niederlander // oktober 16, 2018 om 18:07 //

  Zo zeg.
  Als medeplichtige van een aantal massamoordenaars 12 jaar cel en dan terug naar zijn eigen heimat.
  Iets zit er niet goed, want we hebben het hier over 3000 doden.
  Waarom word dit stuk vuilnis niet uitgeleverd aan de USA, die hebben betere oplossingen voor zo iemand.

  Like

 2. Het zou inderdaad nog beter zijn de man aan Amerika uit te leveren. Maar er zal zoiets zijn met mensenrechten en een Eu wetje hierop.

  Like

 3. Republikein // oktober 16, 2018 om 19:13 //

  Nederlandse vliegtuiginstructeur.

  Like

 4. Ik ‘was’ in de veronderstelling dat ‘9/11’ een insiders job betrof; met het doel bepaalde wetten en inherente acties te implementeren t.g.v. (inter)nationale ‘veiligheid’ c.q. ‘terrorismebestrijding’ en in het verlengde het dichterbij brengen van de N.W.O.
  Wanneer dit alles zo is dan is deze nu vrijgelaten persoon een rekruut welke zijn missie heeft volbracht.

  En wellicht is dit alles een schijnvertoning. Wie van de ‘pers’ heeft kunnen controleren of het echt deze persoon is geweest die nu is overgedragen naar Marokko?
  Is de man gewogen voor en na de periode van hechtenis?
  Mocht deze persoon tijdens zijn hechtenis interne dan wel externe contacten hebben? En zo ja, op welke schaal? Is deze persoon in staat geweest om zijn ideologie te verspreiden tijdens hechtenis?

  ‘Met handboeien om, geblindoekt, en voorzien van een koptelefoon is Mounir el Motassadeq gisteren op transport gezet. De Duitse autoriteiten hebben hem uitgeleverd aan Marokko. De gestrafte terrorist was veroordeeld voor het verlenen van assistentie aan de mannen die vanuit Hemburg de aanslag op het World Trade Centre op 9-11 in 2001 hadden voorbereid.
  Deal …’ (Mogelijkerwijs een levenslang uitreisverbod vanuit Marokko?)
  https://panorama.nl/misdaad/veroordeelde-911-terrorist-uitgeleverd-aan-marokko

  Like

 5. Von Puffelen // oktober 16, 2018 om 19:54 //

  Allemaal theater en afleiding, er zit weer een WO, bankcrash aan te komen oid.

  Like

 6. 9-11 medeplichtige vrij?
  Sorry ?
  Hoezo?
  Vrij?

  Like

 7. Hoop dat die persoon zich zijn hele leven achtervolgd voelt!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s