Nieuw

Uurtje kranten lezen – in heel Duitsland randen ‘asielzoekers’ vrouwen aan, steken mensen neer en schoppen, slaan en schieten er op los

Münster: Steekpartij onder Algerijnen

Münster: Een 28-jarige man uit Algerije raakte op zondagmiddag na een ruzie met een vreemde gewond door twee steekwonden. Het slachtoffer zat met een getuige op een bankje in het park toen de dader voor hen stond en hen in een gesprek betrok. Het aanvankelijk rustige gesprek veranderde vervolgens in een rumoerige discussie. Plotseling trok de vreemdeling een mes en stak zijn slachtoffer neer. Daarna vluchtte de schuldige naar het hoofdstation. Hulpdiensten brachten de gewonde naar een ziekenhuis. (Freie Presse)

Heilbronn: Asielzoekers vallen asielzoekers aan met machete

Heilbronn – Volgens de politie vond gisteren rond 14.00 uur een grote politieactie plaats op het parkeerterrein van een discountwinkel in Wertheim-Bestenheid.

De aanleiding was de aanval van een 19-jarige asielzoeker met een machete op een 29-jarige man die ook asielzoeker is. Ondertussen is de dader gearresteerd. Het 29-jarige slachtoffer raakte gewond in de arm en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. (Jouwatch)

Pforzheim: Verschillende Irakezen gearresteerd na een massale vechtpartij

Na een vechtpartij in de nacht van maandag in de Rudolfstraße in Pforzheim onder minstens tien deelnemers, konden politiepatrouilles die zich haastten, voorlopig vijf verdachten arresteren. Dit zijn Irakezen tussen de leeftijd van 22 en 41 jaar.

Verschillende klagers hadden melding gemaakt van een geschil tussen verschillende personen. Een van hen zou op straat op de grond hebben gelegen en ondertussen door anderen zijn geschopt. (Freie Presse)

Kassel: Eritreeër dreigt bordeel in de fik te steken

Kassel: Een 24-jarige Eritrean werd zondagochtend uit een bordeel gezet. Eerder zou hij de gebruikelijke diensten daar hebben gebruikt en wilde hij in het gebouw blijven. Omdat hij duidelijk erg dronken was, kwam het tot een geschil met het beveiligingspersoneel, de man verliet het bordeel, om kort daarna terug te komen.

Bij een tankstation kocht de Eritreeër vervolgens een bus, vulde deze met benzine en keerde terug naar het bordeel, volgens het politierapport. Onder de ogen van het personeel opende hij de bus in de gang van het huis, terwijl hij een aansteker in zijn hand hield, zonder uiteindelijk de brandstof aan te steken. Toen verliet hij het gebouw met de bus, waar hij enkele ogenblikken later werd gearresteerd door de patrouille. (Freie Presse)

Krefeld: Afrikaan randt vrouw aan

Krefeld, vrijdag middag, 12 oktober: rond 13.00 uur liep een 38-jarige vrouw aan de Königsstraße, een grote winkelstraat. Op het hoogtepunt van de Neue Linner Straße werd ze plotseling seksueel belaagd door een vreemde man.

De vrouw schreeuwde om hulp en probeerde de man tevergeefs af te weren. Pas toen verschillende getuigen zich haasten om te helpen, vluchtte de zedendelinquent uiteindelijk.

Toen hij werd gearresteerd, verzette de man, een 36-jarige immigrant uit Oost-Afrika die bekend was bij verschillende politieagenten, zich heftig en verwonde een politieagent. (Epoch Times)

Krefeld: Jongeren vallen twee voetgangers aan

In de vroege zondagmorgen viel een groep mensen twee Krefelders aan in de Hochstraße. De twee slachtoffers raakten lichtgewond.

Rond 4:45 uur waren de twee Krefelders (35 en 30 jaar) te voet met hun fietsen op de verhoogde weg naar het station. Ze werden plotseling aangevallen door een groep van ongeveer acht tot tien mensen ter hoogte van een juwelierszaak. Ze sloegen hun slachtoffers tegen de grond en bleven ze daar schoppen.

Het 30-jarige slachtoffer kon zich van de daders losmaken en de politie informeren. De groep liet toen ook de andere man achter gaan. De groep bestaat uit vrouwen en mannen tussen de 16 en 20 jaar. Hun uiterlijk wordt beschreven als zuidelijk. (Freie Presse)

Weimar: buitenlanders randen vrouw aan en verwonden haar vriend

Tijdens een folkfestival in Weimar hebben verschillende buitenlanders een vrouw seksueel lastiggevallen en haar vriendje verwond. Vervolgens hebben de daders ook medewerkers van een beveiligingsbedrijf aangevallen en verwond, meldt de politie.

Het incident vond plaats in de nacht van zondag. De 27-jarige vrouw was door de daders in hun midden getrokken en gegrepen. Toen haar vriendje haar te hulp schoot, sloegen en schopten de mannen hem, zelfs toen hij al op de grond lag.

Politie arresteert drie Syriërs en Irakezen

Toen het veiligheidspersoneel tussenbeide kwam, vielen ook andere personen met een migratieachtergrond hen aan. Drie Syriërs en één Irakees konden als hoofddaders worden overgedragen aan de aankomende politie.

Na beschuldigingen van overtreding, seksuele intimidatie en mishandeling werden de vier vrijgelaten. Volgens het Openbaar Ministerie was er onvoldoende reden voor arrestatie. (Junge Freiheit)

Alsdorf: Turkse bruiloft -schoten uit auto’s

Op zaterdagmiddag waarschuwden de buurtbewoners de politie. Verschillende schoten waren afgevuurd uit de autocolonne van een Turks huwelijksfeest in de Eschweilerstraße.

De politie ontmoette het konvooi van ongeveer 50 auto’s in de buurt van de Mariadorfer driehoek. Uiteindelijk konden het voertuig en de inzittenden van de auto waaruit de schoten blijkbaar werden afgevuurd, worden vastgesteld. In het voertuig vonden de officieren een leeg pistool en munitie, die ze in beslag namen. (Freie Presse)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Uurtje kranten lezen – in heel Duitsland randen ‘asielzoekers’ vrouwen aan, steken mensen neer en schoppen, slaan en schieten er op los

 1. Incidenten! Een gebrek aan stageplaatsen en buurthuizen.

  Jij bent welkom, welkom in mijn land …

  Liked by 1 persoon

 2. paulzwueste // oktober 15, 2018 om 22:12 //

  “Es” haben Sie geschaft!”

  Nou de rest nog.

  Liked by 1 persoon

 3. Allemaal heel ‘erruggg’ natuurlijk, maar ja,..om nu als aanhanger van de AfD te boek te staan en vervolgens als racist te worden bestempeld,… da’s ook niet fijn ??!
  Dan maar liever een mes in je rug !

  *Cynical mode; off

  Liked by 1 persoon

 4. Het is hier niet anders als daar alleen de press laat dader beschrijving achterwege en vaak wordt het sumier gebracht om te verdoezelen .
  Een pagina van blad drie steekpartijen op jonge meisjes en een schietpartij dagelijkse kost ook hier .
  https://www.transport-online.nl/site/87126/man-steekt-minderjarig-meisje-neer/

  Liked by 2 people

 5. Claasje Kater // oktober 16, 2018 om 10:41 //

  danke frau merkel [/sarcasme]

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s