Nieuw

Studente, 21, ontvoerd, verkracht en vermoord door Zuid-Afrikaanse bende die haar schedel insloeg met een steen

De studente werd in struiken gesleurd en aangevallen door verschillende aanvallers die vervolgens haar schedel verpletterden met een grote rots en haar in de nek staken.

De verdachten: Vernon Witbooi, 33, Geraldo Parsons, 27, Nashville Julius, 29, and Eben Van Nieberk, 28

Een studente werd in Zuid-Afrika gekidnapt, verkracht en vermoord nadat vier mannen met messen de auto bestormden, heeft een rechtbank gehoord.

Hannah Cornelius, 21, was rond middernacht buiten de flat van medestudent Cheslin Marsh 22 aangekomen, toen de aanvallers naar haar auto snelden, hoorde de rechter.

Een van de bende zou een schroevendraaier door het open raam op haar borst hebben gehouden, terwijl een andere een mes op de rug van de heer Marsh zette.

Het West-Kaapse Hooggerechtshof in Kaapstad hoorde dat één van de bende naar hem schreeuwde: “Zit stil of ze sterft”.

M. Marsh werd beroofd van contant geld en zijn telefoon en werd opgesloten in de kofferbak, werd het hof verteld.

De verdachten reden vervolgens naar het huis van een drugsdealer om drugs te kopen en crystal meth te roken.

Hannah Cornelius werd ontvoerd voordat haar lichaam de volgende dag werd gevonden (Facebook).

Hannah de dochter van een magistraat werd ingeklemd tussen twee mannen op de achterbank van de Golf VW die haar grootmoeder aan haar als verjaardagscadeau had gegeven, hoorde het hof.

Zij reden toen uit de wijn producerende stad van Stellenbosch dichtbij Kaapstad en sleurden Cheslin Marsh in de struiken, werd de rechter verteld.

Drie mannen lieten hem naar verluidt zijn hoofd op een rots op de grond leggen en sloegen zijn schedel met stenen tot ze dachten dat hij dood was.

Toen Marsh weer bijkwam met zwaar hoofdletsel en een gebroken arm, strompelde hij naar een nabijgelegen huis om alarm te slaan over Hannah.

Hij wist niet dat haar lichaam al eerder gevonden was, enkele kilometers verderop langs de kant van de weg in een berm gedumpt en er al een enorme zoektocht van de politie naar hem en de bende aan de gang was.

Cheslin Marsh overleefde de aanval maar net (Facebook).

Hannah was de struiken in gesleept bij een wijngaard en groepsverkracht door drie van de verdachten, wordt beweerd.

Haar schedel was verpletterd met een grote rots en ze werd in de nek gestoken, hoorde de rechtbank.

Ze werd beschreven als een “briljante student” en de dochter van magistraat Willem Cornelius en advocate Anna, 56, die 10 maanden na haar moord tragisch verdronk.

Hannah was een student die alleen maar negens en tienen haalde en was in haar tweede jaar aan de Universiteit van Stellenbosch, waar ze studeerde voor een BA in de Geesteswetenschappen.

Vernon Witbooi, 33, Geraldo Parsons, 27, Nashville Julius, 29, en Eben Van Nieberk, 28, worden geconfronteerd met een reeks aanklachten, waaronder moord, ontvoering, diefstal en verkrachting.

De verontruste medestudent Cheslin brak herhaaldelijk in tranen uit, toen hij over zijn beproeving vertelde.

Hij zei dat ze uit waren geweest voor een paar drankjes en een dansje.

Cheslin Marsh op zijn skateboard, Facebook.

Cheslin zei dat hij zijn skateboard ging gebruiken om thuis te komen, maar Hannah drong er op aan hem thuis te brengen met de Volkswagen om te voorkomen dat hij beroofd zou worden.

Hij zei: “Ik lag op de grond zoals ze me vertelden en legde mijn hoofd op een rots.

“Ik sloot mijn ogen en bad. De twee mannen stonden over me heen met bakstenen in hun handen.

“Ik verloor het bewustzijn en toen ik wakker werd had ik verschrikkelijke pijn, overal pijn. Toen ik Hannah voor het laatst hoorde praten was haar stem erg zacht en kon ik horen dat ze erg bang was”.

Bron:

https://www.thesun.co.uk/news/7494812/student-kidnapped-raped-murdered-south-african-gang/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Studente, 21, ontvoerd, verkracht en vermoord door Zuid-Afrikaanse bende die haar schedel insloeg met een steen

 1. Als ze daar de doodstraf nog hebben lijkt mij duidelijk welke straf ze moeten krijgen. Al is dat een te makkelijke dood voor ze.

  Like

 2. Verschrikkelijk.
  Zo’n schoon meiske nog ook.
  Als je dat volk bekijkt, dan zie je dat zij al dood zijn.
  Laat hen verkrachten door een bronstige hengst en gooi hen dan voor de leeuwen.

  Like

 3. Ze ging uit met een neger, ze ging met de neger mee terug naar zijn neger-enclave.

  Haar ouders hebben haar niet goed opgevoed.

  Like

 4. @Fubar

  Zodra ik dat lees kan ik er geen medelijden meer mee hebben. Mijn ervaring is dat vrouwen die met negers een relatie aan gaan, op wat voor manier dan ook, regelmatig van een koude kermis thuiskomen. Sommigen komen helemaal niet meer thuis, kennelijk. Dat is gelukkig nog niet gebeurd in mijn kennissenkring.

  Like

 5. jennefer // oktober 16, 2018 om 19:28 //

  Verkeerd, sy heeft n mede student naar huis gebring. wij worden altyd raccist genoemt en dit incident bewyst dat blanke suid afrikaanse nie almal raccist is. Kijk n keer na plaasaanvalle , verlede week is n 16 jarige ontvoer uit haar ouderhuis op n boerdery. NL was goed om apartheid af te breek maar genocide wil julle nie van weet.

  Liked by 1 persoon

 6. @jennefer, oprecht gemeend: heel veel sterkte !! Dit is drama !! :’-((

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s