Nieuw

President Trump veegt de vloer aan met CBS 60 Minutes

Wanneer Donald Trump wordt geïnterviewd door CBS 60 Minutes gaat het gesprek al snel over naar een furieus debat, waarin Trump hard tekeer gaat op de parlementaire ratrace in Washington en de tactiek van de leugenpers.

Afgelopen zondag zond CBS een interview uit met de Amerikaanse president Donald Trump. Het interview vond plaats in het bekende nieuwsprogramma CBS 60 Minutes en werd uitgevoerd door CBS nieuwsanker Lesley Stahl.

Stahl probeert al vanaf het begin van het interview Trump te onderbreken bij het beantwoorden van haar provocerende vragen. Ze is ook duidelijk kritisch over Trump’s poging om een vredesakkoord te bereiken met Kim Jong-un, de leider van Noord-Korea, en de sporadisch goede toon die Trump tegenover Rusland en Vladimir Poetin voert, die ze in het interview hard aanvalt.

Maar als Trump kritiek op de EU geeft, raakt ze van streek.

– Dit is vijandig, onderbreekt Stahl de president.

– Het is niet vijandig. Weet je wat vijandig is? Hoe de EU ons behandelt, antwoordt Trump, met de bewering dat een van de belangrijkste taken van de EU is om via de handel van de VS te profiteren.

Stahl beweert vervolgens dat de “westerse alliantie” de vrede in de wereld al 70 jaar in stand houdt, waar Trump het niet mee eens is.

Het interview buigt zich vervolgens naar Stahl die van Trump eist dat hij haar zweert om niet Robert Mueller, die sinds 2017 het onderzoek naar de vermeende Russische betrokkenheid bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen leidt, zal ontslaan.

– Ik zal niets zweren. Waarom zou ik het jou zweren? Als ik iets beloof, beloof ik het. Ik hoef jou niets te beloven, zegt Trump, die echter zegt dat hij niet van plan is Mueller te ontslaan.

Trump koos er ook voor om zowel de media als politici te hekelen. Hij zei onder andere dat hij had gedacht dat de pers hem eerlijker zou behandelen toen hij de presidentsverkiezingen won, maar dat ze hem in werkelijkheid nog slechter gingen behandelen dan tijdens de eigenlijke presidentscampagne.

– De pers is erger geworden, ze zijn erg oneerlijk, zegt Trump.

Over zijn ervaringen van zijn verblijf in de politieke wereld gedurende de nu twee jaar, zegt Trump:

– Dit is de meest nep en kwaadaardige wereld die er bestaat. Het is wreed, vol leugens, bedrog en misleiding. Als je een afspraak met iemand maakt, is het alsof je een afspraak met een tafel maakt.

Ik heb ook geleerd hoe oneerlijk de media is, vervolgt de president.

Maar daar wil Stahl verder niets over horen, onderbreekt Trump opnieuw en zegt dat ze “die strijd niet met hem wil vechten” .

– Dat is oké, Leslie, antwoordt Trump en zegt:

– Ondertussen ben ik president en jij niet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on President Trump veegt de vloer aan met CBS 60 Minutes

 1. paulzwueste // oktober 15, 2018 om 18:21 //

  Heil Trump !

  Liked by 1 persoon

 2. Arminius // oktober 15, 2018 om 19:01 //

  Heil paulzwueste!

  Liked by 1 persoon

 3. “Ondertussen ben ik president en jij niet”. LOL. Fuck them all, Donald.

  Liked by 1 persoon

 4. Trump denkt bij zich zelf Heil myself

  Like

 5. antiislamnu // oktober 15, 2018 om 22:59 //

  Vandaag ook telegraaf enorm kinderachtig afkraakt videootje
  https://www.telegraaf.nl/video/2681891/ophef-om-bizar-schilderij-in-witte-huis

  Liked by 1 persoon

 6. polderboy // oktober 15, 2018 om 23:00 //

  Rarely before has a president assumed office in a major democracy with the deep state and mainstream media so unwelcoming to him.
  https://www.japantimes.co.jp/opinion/2017/01/18/commentary/world-commentary/obama-war-peace/#.W8T9fFQzaM8

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s