Nieuw

Moslim Sociaal-Democraat in Zweden gevraagd ontslag te nemen na de onthulling dat hij de leiders van Amerika en Israël wil doden

Foto: Al-Ganas Facebook. © Samhällsnytt

De 19-jarige Omar Al-Ganas, neef van de islamistische leider Abu Raad, is met behulp van voorkeursstemmen (clanstemmen) toegetreden tot de gemeenteraad van Hässleholm.

De nieuwswebsite Samhällsnytt heeft onlangs onthuld hoe Al-Ganas antisemitische opvattingen en denigrerende opmerkingen heeft geuit over vrouwen, extreme islamitische opvattingen heeft, de leiders van de VS en Israël wil vermoorden en twijfelachtige loyaliteit aan het land waar hij woont.

Als gevolg daarvan is hij nu door zijn eigen partij (sociaal-democraten) gevraagd om af te treden.

Enkele feiten over Omar Al-Ganas:

Hij is de neef van de beruchte Abu Raad, die wordt geïdentificeerd als de leider van de islam in Zweden.

Raad is Imam in een moskee in Gävle en vierde op Facebook de verovering van Noord-Irak door ISIS, en heeft ook geprobeerd geld in te zamelen voor terroristen

Een andere Imam, die werd veroordeeld voor een poging tot moord op een sjiitische moslim in Hässleholm 2009, is getrouwd met een tante van Al-Ganas.

Omar Al-Gana’s neef is bovendien Riyadh Abdulkarim Al-Duhan Raad, die is veroordeeld wegens onwettige bedreigingen tegen een Zweedse journaliste nadat haar krant een onderzoek had ingesteld naar het islamisme in een plaatselijke moskee, waar Riyadh en de familieleden van Al-Gan actief zijn.

Op de vraag wat hij het meest haat, antwoordde Al-Gana “Joden die appels eten”. Volgens de joodse traditie eten Joden appels op hun nieuwjaarsdag Rosh Hasjana.

Hij gelooft dat de zin van het leven is om “moslim te worden en tot allah te bidden”.

Zijn toewijding aan de islam is heel duidelijk. Hij plaatste een foto met de tekst “Allah is groter” op Instagram, en gaf vervolgens het commentaar “Herinner God”.

Daarnaast vindt hij het schitterend dat steeds meer mensen in het Westen de naam Mohammed krijgen.

Maar het is niet alleen antisemitisme, banden met het radicale islamisme, extreme islamitische opvattingen, en een wens dat er meer Mohammed’s geboren worden, – op Facebook spreekt hij ook denigrerende opvattingen uit over vrouwen.

In een bericht op Facebook noemt hij de Zweedse blogster Paow een “ezel” en houdt dan van een commentaar dat zegt “wat een hoer” over haar.

Ook al is zijn familie van Irak naar Zweden gevlucht, toch lijkt hij het land hoog in aanzien te houden. In een andere Instagram post schrijft hij: “Waar ik ook ga, ik vertegenwoordig dit prachtige land”.

De stortvloed van twijfelachtige meningen gaat door. In een andere Facebook post, deelt hij een video over Trump’s reisverbod. In een commentaar op de post zegt een persoon dat hij hoopt dat Trump “een nekschot krijgt, alsjeblieft god”, en Al-Ganas “like” het.

Op http://Ask.fm wordt hem gevraagd wat hij zou doen als hij onzichtbaar was. Hij antwoordt dat hij “alles zou vernietigen en Israël en de president van de VS zou vermoorden”.

Daarnaast is hij van mening dat de doodstraf, waartegen de sociaal-democraten zich verzetten, “verdomd goed” is.

Volgens een artikel in de krant Frilagt stelde hij dat zijn grote passie is om te regeren en “beslissingen te nemen”, en dat “Allah mij op deze aarde heeft gezet om een politicus te zijn”.

Als gevolg van het artikel van Samhällsnytt is hij nu door zijn partij gevraagd om af te treden. Als hij dat niet doet, zullen ze hem uitsluiten.

Hij heeft geprobeerd zich te verdedigen door te beweren dat hij “een kind” (17) was toen hij de commentaren schreef, maar sommige van hen zijn beduidend recent, en zijn verklaringen zijn teveel en te grof om te kunnen blijven.

Bron:

Brorson till militanta islamismens ledare vann internvalet i S: ”Jag hatar judar”

Muslim politician in Sweden asked to resign after it’s exposed that he wants to kill the leaders of the US and Israel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Moslim Sociaal-Democraat in Zweden gevraagd ontslag te nemen na de onthulling dat hij de leiders van Amerika en Israël wil doden

 1. De macht van een moslim door infiltreren en uitbreiden van macht, vandaar uit veroveren.
  Duistere plannen heeft dit figuur.
  Uitroeien.

  Like

 2. Claasje Kater // oktober 17, 2018 om 17:07 //

  zweden = verloren land

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s