Nieuw

Linkse journalist roept op tot geweld – rechtse uitgever wordt aangevallen

Kubitschek

De controversiële uitgever Götz Kubitschek is beledigd en aangevallen voor een pizzeria.

De nieuw-rechtse uitgever Götz Kubitschek werd zaterdagavond na de boekenbeurs in Frankfurt aangevallen. Drie gemaskerde mannen hadden hem rond 10 uur voor een pizzeria in de wijk Sachsenhausen “uit het niets” op zijn achterhoofd getrapt en hem verbaal en bij naam beledigd, vertelde hij de NZZ.

Zijn vrouw, Ellen Kositza, die hem te hulp schoot, werd ook in de rug gesprongen. Een medewerker die zich haastte om te helpen was gewond geraakt met een fles in zijn gezicht.

De politie van Frankfurt heeft de informatie aan de NZZ bevestigd en dat er een klacht ingediend is wegens mishandeling. Ze zijn nu aan het onderzoeken, volgens een woordvoerder. Kubitschek gaat ervan uit dat de daders linkse activisten waren. “Ik denk dat ze me toevallig voor de pizzeria zagen en spontaan besloten om terug te gaan en aan te vallen.

Kubitschek is een van de meest controversiële figuren van Nieuw Rechts. Zijn aanwezigheid op de boekenbeurs vorig jaar had al geleid tot vechtpartijen tussen AfD-aanhangers en links. Hij ‘verkocht’ zijn uitgever Antaios aan een vriendelijke tandarts en zijn eigen pas opgerichte uitgeverij. Zo bereikte Kubitschek dat hij als auteur midden in de drukte van de kermis aanwezig was.

Maar het is al duidelijk dat deze laffe en doelgerichte aanval niet alleen de schuld was van drie, maar van vele handlangers. Omdat deze terroristische actie het resultaat is van een steeds groter wordende agitatie tegen alles wat zou moeten worden uitgesloten als “rechts” of “rechtse populist”. Kubitschek en Kositza waren in Frankfurt vanwege de boekenbeurs, waar ze nogal wat opschudding veroorzaakten door de verkoop van hun uitgeverij Antaios. In de boekenbeurszalen waren beide nog steeds goed beschermd door een sterke aanwezigheid van de politie.

Maar al voor de ingang van de beurs was er een luide proclamatie: “Fascisme is geen mening, maar een misdaad”. Omdat in de waanzinnige wereld van linkse extremisten en talloze “goede mensen” patriotten zoals Kubitschek, Kositza of zelfs de hele AfD “nazi’s” en “fascisten” zijn, zijn er in deze kringen geen belemmeringen meer om gewelddadige actie te ondernemen tegen patriotten.

Zij worden daartoe aangemoedigd, niet in de laatste plaats door een beursmanagement dat “rechtse” uitgevers naar de verste uithoeken bant, door een burgemeester van Frankfurt, de SPD, de Groenen, Die Linke en zelfs de CDU die het bestaansrecht van rechts in hun stad ontkennen. En ze worden ook aangemoedigd door de agitators van de Frankfurter Rundschau en de rood-groene dominante Hessischer Rundfunk en Fernsehens. Ze hebben allemaal de misdaad van zaterdagavond aangemoedigd. Ze zullen tevreden kunnen zijn met het nieuws van de aanval in de “tolerante, kosmopolitische” stad aan de Main.

Alle anderen wensen de gewonde patriotten echter op dit punt dat ze snel herstellen en de schok van deze boze daad zo goed mogelijk overleven. We hebben ze meer dan ooit nodig.

Deze tweet zou kunnen bewijzen dat deze terroristische aanslag zelfs gepland was:

Vertaald:

“Ter herinnering:

Ik denk dat het goed is dat Kubitschek en zijn fascistische denktank zich momenteel op # FBM2018 bevinden. Hopelijk blijven ze tot zaterdag. Dan laat de stad zien wat hij van je vindt. Als de mondhero’s van Antaios de tentoonstellingsruimte überhaupt durven te verlaten.”

Bron:

https://www.nzz.ch/international/goetz-kubitschek-in-frankfurt-ueberfallen-ld.1428136

https://www.journalistenwatch.com/2018/10/15/ueberfall-kubitschek-kositza/

https://www.nzz.ch/feuilleton/goetz-kubitschek-fuehrt-die-frankfurter-buchmesse-an-der-nase-herum-ld.1427559

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Linkse journalist roept op tot geweld – rechtse uitgever wordt aangevallen

 1. En toch heeft rechts-populisme de toekomst, wat overigens NIETS met fascisme te maken heeft!

  Liked by 1 persoon

 2. Zijn vrouw sprong niet maar werd in de rug besprongen.
  Zie bron NZZ

  Liked by 1 persoon

 3. @test // oktober 16, 2018 om 10:40

  Jup, je hebt helemaal gelijk. Gebeurt wel eens in de haast. Nu aangepast.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s