Nieuw

Jonge moslims vertellen Nederlandse vrijwilliger: Als we hier domineren, worden jullie allemaal onthoofd

Een voormalig Shell CEO, die vrijwillig onderwijs geeft aan migranten in Nederland, geeft schokkende voorbeelden van zijn ervaringen met hen. Hoewel hij ook veel plezier heeft gehad, denkt hij dat de integratie van moslims de verkeerde kant op gaat.

De 78-jarige Dominic Boot gaf 15 jaar lang Nederlandse les aan migranten in de Haagse buitenwijk ‘De Schilderswijk, zegt hij tegen de De Telegraaf.

Hij werd gedwongen daarmee te stoppen toen hij niet meer welkom was in het lokale buurtcentrum omdat moslimvrouwen geen man als hun leraar wilden.

Boot, die gemotiveerd is om taalcursussen te geven, geeft nu privélessen vanuit zijn huis in Nederland.

Hij geeft voorbeelden van de islamisering van de wijk na de komst van vrouwen met zwarte hoofddoeken en ook over de jonge generatie.

Twee jonge moslimjongens hebben hem eens verzekerd: “Als we hier domineren, worden jullie allemaal onthoofd”, zegt Boot.

Hij was eigenlijk optimistisch over integratie en werkte graag met migranten. Maar sinds hij het buurtcentrum in Den Haag heeft verlaten, vraagt hij zich af of de integratie van moslims goed verloopt.

– We willen één land en één cultuur worden waarin we samen het Wilhelmus zingen en waarin we weten wie onze zeehelden zijn, in plaats van ze te veroordelen? Het buurtcentrum moet de boodschap uitdragen dat ze Nederlanders moeten worden, zegt Boot.

Zijn hoop voor de toekomst is hoe mensen uit andere culturen integreren.

– Hindoes en Chinezen kunnen succesvol zijn, dus dan moet het ook bij moslims goed gaan, zegt hij.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Jonge moslims vertellen Nederlandse vrijwilliger: Als we hier domineren, worden jullie allemaal onthoofd

 1. Een gepriviligeerde domme sukkel is deze man.
  Ik hoop dat hij dit leest.
  En, dat deze man beseft wat hij vanuit zijn positie, de Nederlandse samenleving aandoet.

  Like

 2. ‘De integratie van moslims die de verkeerde kant op gaat’

  Understatement van het jaar.

  Like

 3. polderboy // oktober 15, 2018 om 21:55 //

  Die gasten hebben geen tijd om te integreren, als je bedenkt wat een formidabele inspanning het moet zijn, om die massale genocide vanuit al die moskeeën te organiseren.

  Heeft Boot trouwens nog aan die aanstaande vrome genocideplegers gevraagd of de moskeeën wel genoeg subsidie krijgen, om de genocide van de grond te krijgen?
  Ik bedoel, het gaat hier toch niet om een luttele 500.000 Yezidi’s, maar je spreekt over miljoenen en miljoenen West Europeanen die vernietigd moeten worden.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Genocide_of_Yazidis_by_ISIL

  Like

 4. Betreffende artikel is naar ik meen van 1,5 week terug.
  Heb ’t gelezen en halverwege het verhaal zit je bijkans met ‘kromme tenen’ wbt de levensgevaarlijke onnozelheid van de hoofdpersoon.
  Let wel, we hebben ’t hier over iemand (Dominic Boot- voormalige directeur Shell) die tijdens zijn werkzame leven op verschillende plekken op deze aardbol is geweest danwel heeft gewerkt.

  Echt fucking unbelievable!!

  Wanneer je dan op 78!! jarige leeftijd ook nog de quote “Hindoestanen en Chinezen zijn vaak wél succesvol, dan moet het met de moslims toch ook goed kunnen komen” de wereld inslingerd,….dan ben je dus gewoon áf, en doe je niet meer mee!

  Tenzij, meneer ‘Alzheimer’ op bezoek is gekomen,…. dan is het hem vergeven.

  Liked by 2 people

 5. Het wordt ze vanaf jong af aan ingeprent in de moskee. Bereid je voor op de overname van Nederland. Ze zeggen het ook gewoon openlijk tegen je. En Rutte en die andere klootzakken maar grijnzen.

  Like

 6. Dit is dus een collega van Rutte die kennelijk ook nog gelooft dat het allemaal simpel gaat integreren. Ook ik hoop dat sommige Linkse politici dit zullen lezen want ik heb de volgende boodschap aan hen: ‘Door jullie ongelofelijke naïviteit en stupiditeit hebben jullie geheel Nederland in de ellende gestort met jullie valse socialistische kijk op het leven. Het bloed van onschuldige Nederlanders druipt straks van jullie handen af. Jullie ouders en grootouders, die Nederland na de Tweede Wereldoorlog hebben opgebouwd, draaien zich om in hun graf door jullie toedoen.

  Like

 7. vrgesicht // oktober 16, 2018 om 00:23 //

  Wel leuk, het er nog serieus op in gaan.
  imo 101 volksmennerij, dit is -dan- dus een uitstekend voorbeeld van de nepnieuws en manipulatie methoden die de beter gesitueerden (en misschien zelfs ingewijden; kudos, wat het spel ook is, uitstekend gespeeld) uitermate slinks hanteren.

  Like

 8. Goede zaak volgens deze man:

  Like

 9. Jeanette K // oktober 16, 2018 om 10:34 //

  Wanneer dringt het tot al die stomme Nederlandse koppen door dat bedreigingen mbt onthoofdingen alles te maken heeft met de inhoud en doelstelling van HET PROJECT?
  De geweldsinstructie staat in de gebruiksaanwijzing.
  http://antivenin.blogspot.com/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html
  Doelstelling is: een wereldkalifaat + sharia.

  Like

 10. antiislamnu // oktober 16, 2018 om 13:14 //

  Like

 11. Von Puffelen // oktober 16, 2018 om 15:53 //

  De rotte appel valt niet ver van de boom in het geval van merkel.

  Like

 12. Verschrikkelijk!!! Waarom? Maak mij zorgen om mijn kleinkinderen. Die arme kinderen. Begrijp niet dat dit niet doordringt bij die politici zittend op het pluche.

  Like

 13. Von Puffelen // oktober 16, 2018 om 20:10 //

  Die willen jou en je kleinkinderen dood.
  Dat dringt bij jou nog niet door.

  Like

 14. @Van Puffelen. Hé Hé!! Het Is bij wel zeker doorgedrongen maar nog steeds niet bij de politici. Het merendeel heeft toch ook kinderen en misschien wel kleinkinderen.

  Like

 15. Von Puffelen // oktober 16, 2018 om 23:56 //

  Die zorgen hoogst waarschijnlijk beter voor zichzelf.

  Like

 16. hoeperdepoep // oktober 17, 2018 om 01:45 //

  en die zot blijft maar door gaan met taallessen geven????

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Junge Muslime sagen niederländischen Freiwilligen: Wenn wir hier dominieren, werden alle enthauptet - news-for-friends.de

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s