Nieuw

Gijzeling op het Centraal Station van Keulen was een islamitische aanslag

Nu is het duidelijk: de terreurdaad op het Centraal Station van Keulen heeft een islamitische achtergrond. De dader, die eerst een meisje in brand stak in een fastfoodrestaurant en zich vervolgens verborg in een apotheek met een vrouwelijke gijzelaar, belijdt zijn trouw aan de islamitische staat. Blijkbaar wilde hij met zijn daad een signaal afgeven. Dat is wat Focus meldt.

De man was gewapend en maakte wilde bedreigingen in het Arabisch. Hij had een 14-jarige schoenen en benen in brand gestoken met een molotov cocktail. De misdaad vond plaats in een van de winkels van McDonald’s. Toen liep de man, wiens identiteit de politie nog steeds geheim houdt, met een vuurwapen in de hand naar de apotheek aan de overkant. Daar verschanste hij zich met een vrouwelijke gijzelaar in de achterkamer.

Hij wilde blijkbaar ook die vrouw in brand steken. Dat is althans wat hij tegenover de politie dreigde te doen. Volgens het nieuwsmagazine zou hij tijdens het interview beweerd hebben een sympathisant te zijn van de Islamitische Staat.

Vanwege de acute dreiging voor de gijzelaar heeft een speciale politiemacht de apotheek rond 15.00 uur bestormd. De officieren verwondden de gijzelaar op een fatale manier. De moslim moest worden gereanimeerd. De gijzelaar raakte licht gewond.

Ooggetuigen hadden melding gemaakt van schoten en een ontplofte rookbom, terwijl de politie getuigen verboden had mededelingen te doen:

Het station werd ontruimd en het hele gebied werd afgesloten. Agenten vroegen de talrijke mensen “om het stationsgebouw zo snel mogelijk te verlaten”. Er hing een brandgeur in de lucht buiten het station.

Vorige week werd er in Keulen nog de grootste islamitische kazerne van Europa geopend door Erdogan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Gijzeling op het Centraal Station van Keulen was een islamitische aanslag

 1. Wtf ….een meisje in brand stak?

  Een uitgenodigde van Merkel?
  WTF een uitgenodigde van MERKEL?

  Daarmee is Merkel schuldig aan terrorisme op de Duitse bevoking lijkt het.

  Like

 2. Surprised anybody?

  Like

 3. Like

 4. Angela Merkel heeft duidelijk bloed aan haar handen daarom begrijp ik niet dat haar partij in Beieren nog zoveel stemmen kreeg. Dom dom dom.
  Echter zou het hier gebeuren worden de PVV en FvD ook niet meteen de grootste partijen.

  Like

 5. 15 YO girl set on fire at McDonalds in Cologne Germany by Islamic State supporter – Vlad Tepesblog

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s