Nieuw

Arabier ontvoert dronken vrouw met gebroken kaak om haar bij hem thuis te verkrachten 

Een 40-jarige MENA-lander is voor de rechter gedaagd wegens verkrachting van een vrouw – met gebroken tanden, gebroken kaak en onder het bloed – die hij na een avondje uit in Bradford, Engeland, bedwelmd op straat had aangetroffen.

Volgens de Telegraph heeft Shaid Hanif aan de rechtbank in Bradford verklaard dat hij de vrouw, die in de vroege ochtenduren gewond en alleen over straat wankelde, toevallig was tegengekomen na een een avondje uit. Dus hij belde voor een taxi en nam haar mee naar huis.

Hij beweerde dat hij van plan was om haar op zijn bank te laten slapen, maar ze “stond erop” om met hem naar bed te gaan en seks te hebben.

Men zou zich kunnen afvragen waarom hij niet een ambulance belde, of haar meenam naar de spoedeisende hulp, gezien haar gebroken kaak, afgebroken tanden, gebroken vingers en onder de blauwe plekken en bloed.

De aanklager, Matthew Bean, beschreef de verwondingen van de 22-jarige vrouw aan de juryleden. De vrouw ontmoette Hanif onverwacht na een avondje stappen met vrienden in een nachtclub in de multiculturele stad Yorkshire.

De vrouw ontwaakte in Shaid’s eenpersoonsbed, volledig onbewust van hoe ze haar verwondingen had opgelopen, de verwonding aan haar mond vereiste hechtingen en ze kan zich niets meer herinneren wat erna 02.30 uur gebeurd was, aangezien zij zeer dronken was en drie lijnen cocaïne had genomen.

Hanif werd op donderdag veroordeeld  voor de verkrachting van de vrouw in februari 2016.

De asielzoeker stond oorspronkelijk voor de verkrachting in mei 2017 terecht, maar nadat hij in de rechtszaal was aangevallen, werd het proces geannuleerd terwijl hij “in het ziekenhuis werd behandeld voor blauwe plekken” en “pijnstillers voorgeschreven kreeg”, en beweerde dat hij “te ontdaan en geschokt” was om door te gaan met de rechtszaak.

Bron:

GUILTY: Man raped woman with a broken jaw

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8484 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Arabier ontvoert dronken vrouw met gebroken kaak om haar bij hem thuis te verkrachten 

 1. polderboy // oktober 15, 2018 om 20:40 //

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // oktober 16, 2018 om 09:28 //

  , aangezien zij zeer dronken was en drie lijnen cocaïne had genomen.

  Hier klopt iets niet , als ik stom dronken ben en 3 lijnen coke naar binnen heb gesnoven ben ik klaar wakker .

  Like

 3. trebor2110 // oktober 16, 2018 om 09:30 //

  in een nachtclub in de multiculturele stad Yorkshire.

  Heb je in Engeland dan ook nog niet multiculturele steden ??

  Like

 4. trebor2110 // oktober 16, 2018 om 09:32 //

  werd het proces geannuleerd terwijl hij “in het ziekenhuis werd behandeld voor blauwe plekken”

  Voor een paar blauwe plekken naar het ziekenhuis ??? lijkt mij een toneel spelletje om het slachtofferschap om te draaien .

  Like

 5. Hij had gesnoven, niet zij.
  Zie bron

  Like

 6. trebor2110 // oktober 16, 2018 om 12:28 //

  nou test ik zou zeggen test je ogen even want er staat toch echt zij , aangezien zij zeer dronken was en drie lijnen cocaïne had genomen.

  en in de bron staat ook she , she was seen staggering the streets, covered in blood and heavily under the influence of alcohol and cocaine.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s