Nieuw

Vrouwen in de rij om seks te bedrijven met Deense ‘duikbootmoordenaar’ Peter Madsen

© Fria Tyder ARKIV/Joi Ito

De Deense media berichten over hoe vrouwen in de rij staan om Peter Madsen te ontmoeten, de tot levenslange gevangenisstraf veroordeelde moordenaar en folteraar van de Zweedse journaliste Kim Wal. Nu willen politici in Denemarken de amoureuze ontmoetingen in de gevangenis stoppen, meldt BT.

De Deense BT heeft eerder gepubliceerd over wat wordt omschreven als stellig bewijs dat er al minstens vier verschillende vrouwen in de Storstrøm-gevangenis zijn geweest die Peter Madsen hebben bezocht.

Een vrouwelijke rechercheur heeft onlangs ook ontslag genomen na het aangaan van een relatie met de onderzeebootmoordenaar.

De aangelegenheid brengen de gemoederen tot onrust in Denemarken. De Deense Volkspartij eist dat de regering de mogelijkheid beperkt voor gedetineerden om seks te hebben met aanbidsters die op bezoek komen.

– Ons gevangeniswezen mag geen huwelijksbureau voor psychopaten zijn, zegt parlementariër tegen BT.

Kofod Poulsen zegt dat hij van mening is dat brute moordenaar niet de gelegenheid moeten krijgen om nieuwe relaties met vrouwen van buiten de muren op te bouwen.

Peter Madsen is veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor de moord op de Zweedse journalist Kim Wall. Tegen het vonnis werd beroep aangetekend, maar het werd eind september bevestigd. De moord vond plaats op Madsen’s zelfgebouwde onderzeeër in augustus 2017.

Bron:

Kvinnor flockas för att få ha sex med Peter Madsen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8484 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Vrouwen in de rij om seks te bedrijven met Deense ‘duikbootmoordenaar’ Peter Madsen

 1. En dan strak lopen te zeiken van: Me Too

  Like

 2. Vrouwen willen duidelijk geen mietjes.

  Waarom denk je dat ze met welkomstbordjes staan bij de grenzen als die opengaan voor barbaren.

  ————————

  Top 10 seksuele fantasieën
  Nu we wat achtergrond informatie over seksuele fantasieën hebben doorgenomen, is het tijd voor de seksuele fantasieën (!) top 10 van vrouwen. Deze top 10 is opgesteld op basis van diverse internationale bronnen*. In de volgorde van 10 naar 1:

  Hoe meer hoe beter
  Groepsseks blijkt bij veel vrouwen populair te zijn. Het idee is dat je je helemaal vrij voelt als je naakt bent in een groep mensen die ook allemaal naakt zijn. De gedachte dat andere vrouwen en mannen je lichaam vrij kunnen aanraken, stimuleren en penetreren is een ongelofelijk erotische gedachte.

  Maak niet de vergissing door nu gelijk spontaan al je vriendinnen en vrienden te bellen voor potje groepsseks. Voorzichtig peilen hoe ze er tegenover staan is het moto. Ook al staat deze seksuele fantasie in de top 10, het is er wel eentje waar mensen of over fantaseren of een afkeer voor hebben.

  De vreemdeling
  Veel vrouwen fantaseren over een ontmoeting met een knappe vreemdeling waarmee ze een hotel in duiken voor een nacht vol hete en ongeremde seks. De fantasie komt voort uit dat veel vrouwen het idee hebben dat ze zich pas echt durven te laten gaan bij iemand die ze niet kennen, iemand die ze niet zal beoordelen. En lekker belangrijk wat die knappe vreemdeling van je vindt, je kent elkaars naam niet eens, en na de hete nacht zie je elkaar toch nooit meer.

  En tegen de tijd dat we bij de nummer 1 fantasie aankomen:

  De verkrachtingsfantasie
  Hebben je fantasieën weleens iets weg van een verkrachting? Wees dan gerust, dat is normaal, het is zelfs de meeste populaire fantasie onder vrouwen. Maar liefs 60% van de vrouwen fantaseert hier wel eens over. Wat overigens niet wilt zeggen dat vrouwen willen dat deze fantasieën vervult worden! Bij een fantasie heb je controle over de situatie, dat is het mooie van fantasieën, in het echt heb je deze controle niet.
  De fantasieën variëren tussen vrouwen onderling behoorlijk in heftigheid maar de fantasieën hebben allemaal iets weg van verkrachting, waarbij de vrouw zich zelf vaak ziet in de rol van een onschuldige, naïeve, onwetend en onderdanige vrouw.

  https://www.gezondtotaal.nl/top-10-seksuele-fantasieen-van-vrouwen/

  Er zijn gegronde redenen dat een samenleving die wil overleven zijn vrouwen restricties oplegt.

  Like

 3. Je vergeet een ding, vrouwen willen ook seks om een kind te krijgen
  En ik zou zeker geen kind willen van die vent hierboven

  Like

 4. Zouden ze bij Breivik ook zo in de rij staan? Misschien wat meer nu de film 22july op netflix. Of zijn de noorse wijven weer anders?

  Like

 5. @Fubar

  Ik heb de theorie dat (vele, niet allemaal) vrouwen macht denken te kunnen nemen door macht weg te geven. Als jij vrijwillig de macht geeft (aan een vreemde in een hotel, een groep tijdens groepsex, een seriemoordenaar) dan heb jij volledige controle over de situatie want jij hebt immers de macht vrijwillig afgestaan. Dit is je reinste doublethink met dank aan Feministische propaganda over genderrollen.

  Voor het vrouwelijke geslacht is seks voornamelijk een machtsmiddel dat zij in de strijd kunnen gooien om de beste partner te vinden. Het willen hebben van een kind van een moordenaar lijkt mij het bevredigen van een zeer primitieve behoefte (een kind willen hebben van de sterkste man in de stam) eventueel in combinatie met het moeten herleven van trauma’s al dan niet onder invloed van een psychologische stoornis. Ook het zeer sterke moederinstinct moet niet onderschat worden (de welkomstbordjes … ). Door feministische propaganda worden deze instincten verkeerd geïnterpreteerd waardoor een vrouw ontstaat die vijandelijk reageert jegens de mannen in haar stam en buitenstaanders verwelkomt en op zoek gaat naar ‘avontuur’, alsof zij zelf een man is.

  Ik ben geen voorstander van het wegnemen van vrijheden van vrouwen maar zij dienen wel de juiste informatie te krijgen over hun vrouwelijkheid en niet geprogrammeerd te worden als mannen. Uiteraard dient het moderne feminisme uitgestampt te worden om de natuurlijke balans te kunnen herstellen.

  In mijn optiek, door Peter Madsen niet ter dood te veroordelen schildert de Deense staat de Deense man, als verlengstuk van de staat, af als mietje. Immers heeft Peter Madsen de hoogste macht getrotseerd (de staat) en de kans is groot dat hij zelfs weer vrij zal komen, levenslang betekent immers niet levenslang in Denemarken. Zij hebben effectief een afgod gecreëerd. En welk zaad is het meest begeerlijke? Dat van de goden.

  Oftewel, niets nieuws onder de zon.

  Liked by 1 persoon

 6. koddebeier // oktober 15, 2018 om 11:03 //

  Die wijven zijn echt helemaal verknipt !!

  Like

 7. antiislamnu // oktober 15, 2018 om 12:28 //

  De kut is het machtigste wapen op aarde kijk maar naar Kennedy bill Clinton Lubbers bill crosby enz enz allemaal noor de kloten door pussy power

  Like

 8. Vrouwen hebben een recht en dat is het aanrecht. Grapje, maar instincten gelden zeer zeker, hoe modern wij ons ook voelen. Het zijn maar een klein aantal vrouwen, de meesten moeten er niets van hebben met die duikboot joepie. Dus calm down, laat die gekke mutsen maar, die heb je overal, ook bij de kerels met verstand in penis

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s