Nieuw

Vier Afrikaanse asielzoekers vallen Duitse trambestuurder en meerdere passagiers aan wegens een sigaret

Archieffoto.

Op donderdagochtend vielen vier Afrikanen verschillende reizigers aan in de sneltram lijn S26. Een 24-jarige man moest met een gebroken neusbeen in het ziekenhuis worden opgenomen.

Volgens de eerste bevindingen vond rond 9.20 uur een fysieke ruzie plaats tussen vier personen bij het station Südkreuz van lijn S26.

In de tram kregen de vier Afrikanen, een Ethiopiër en drie Somaliërs, ruzie met andere reizigers. Een man uit de groep asielzoekers zou plotseling een Berlijner, die klaagde over een brandende sigaret, in zijn nek geschopt hebben.

Toen andere getuigen probeerden in te grijpen, raakte een andere Berlijner gewond. De 24-jarige moest met een fractuur van het neusbeen en andere gelaatsverwondingen in het ziekenhuis worden opgenomen.

Kort nadat een getuige op het station Priesterweg aan de noodrem had getrokken, arresteerde de politie de vier verdachten. Ze zouden ook de bestuurder van de sneltram hebben aangevallen.

De politie heeft wegens ernstig lichamelijk letsel een onderzoek ingesteld tegen de licht dronken Afrikanen tussen 18 en 28 jaar.

Bron:

BPOLD-B: Gewalttätige Übergriffe in S-Bahn

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Vier Afrikaanse asielzoekers vallen Duitse trambestuurder en meerdere passagiers aan wegens een sigaret

 1. polderboy // oktober 14, 2018 om 10:09 //

  De in de DDR als Stasi opgeleide Merkel, die een aardige haat moet hebben tegen het Westen, dat vernietigd moet worden volgens haar DDR Stasi filosofie, heeft met het binnenslepen van massa’s lui uit die jihad sharia wetten landen, die het goddeloze westen ook moeten vernietigen, toch een formidabele stap richting haar doel gezet, om er een totale chaos van te maken.

  Een bruut regime zal daarom binnenkort nodig zijn, een EU politiestaat, met elite’s die in groene zones zoals in Bagdad en Kaboel teven, waar de rest als flexwerkende semi-slaven, zoals in die moslim olie regime landen, dagelijks onder het brute sharia wetten en jihad geweld gebukt gaat.

  De utopie van de gutmenschen elite, de fascistische elitestaat, zoals onder het Dritte Reich werd beoogd, wordt dan uiteindelijk toch werkelijkheid onder het Vierte Reich, de EU mutliculti politiestaat.

  Like

 2. trebor2110 // oktober 14, 2018 om 10:13 //

  Duitse treinbestuurder
  de bestuurder van de sneltram

  Was het een treinbestuurder die een tram bestuurde ??

  Like

 3. Wat nou? Er staat toch trambestuurder?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s