Nieuw

Understanding Jewish Power – Who has helped create a war-addicted America?

I recently was asked to speak at an online conference entitled Deep Truth: Encountering Deep State Lies. My panel addressed Understanding Zionism: Deconstructing the Power Paradigm and my own topic was How Jewish Power Sustains the Israel Narrative.

Working on my presentation, I was forced to confront the evolution of my own views on both the corruption of government in the United States and the ability of powerful domestic lobbies to deliberately distort the perception of national interests to benefit foreign countries even when that activity does terrible damage to the U.S.

Unz >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Understanding Jewish Power – Who has helped create a war-addicted America?

 1. tim pietersen // oktober 15, 2018 om 09:48 //

  ” There was considerable negative reporting on Saddam Hussein also coming out of Israel and motivated by his support of the Palestinians. Some of this ultimately surfaced in the Pentagon’s Paul Wolfowitz-Doug Feith assessments of “intelligence that had been missed” which eventually became pretexts for the catastrophic Iraq War. I later learned that both Feith and Wolfowitz had a virtually revolving door of Israeli intelligence officials and diplomats running through their Pentagon offices in the lead-up to that war.”

  yeah

  greta article

  Like

 2. tim pietersen // oktober 15, 2018 om 09:49 //

  “It did not take much to connect the dots and realize that Israel, far from being a friend and ally, was the principal catalyst for the many missteps that the United States has made in the Middle East. U.S. policy in the region was being deliberately shaped around Israeli concerns by American Jews ensconced in the Pentagon and White House who certainly knew exactly what they were doing. No one should blame the Israelis for acting in their own self-interest, but every loyal American should blame the Libbys, Feiths and Wolfowitzes for their willingness to place Israeli interests ahead of those of their own country.”

  even more

  Like

 3. Von Puffelen // oktober 16, 2018 om 18:44 //

  “HURRICANE MICHAEL SHOWED UP ON THE WIND MAP INCORRECTLY BECAUSE IT WAS A WEATHER MOD STORM AND THE SUPERCOMPUTERS DID NOT GET THE WEATHER MOD DATA. MICHAEL WAS HAARPED IN TO AN AIR FORCE BASE TO PROVIDE COVER FOR SENDING 22 F-22 STEALTH AIRCRAFT TO ISRAEL, WHICH “VANISHED BECAUSE THE HURRICANE DESTROYED THEM” SO THEY COULD COUNTERACT THE S-300 MISSILE SYSTEM.
  “22 destroyed F-22’s” is not a hoax story, though it might be difficult to find now. It was published by the New York Times.This was posted over the week end, scroll down.”

  Like

 4. @Von Puffelen, Hurricane Michael. Heb gisteren een filmpje geplaatst op onderstaande draad hierover. Daarop is het ‘fenomeen’ duidelijk te volgen en wordt de fraude perfect in beeld gebracht.

  https://fenixx.org/2017/02/28/meer-dan-300-wetenschappers-roepen-trump-op-zich-terug-te-trekken-uit-de-vn-klimaatconferentie/
  oktober 15, 2018 om 21:37 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s