Nieuw

Turk slaat Duitser dood omdat hij in de weg loopt

Een 40-jarige man werd in Hannover door een Turk doodgeslagen. Omdat de Turkse fietser de voetganger moest ontwijken, werd hij zo woedend dat hij de voetganger in coma sloeg. Nu is de man in het ziekenhuis overleden.

Als fietser is het niet altijd gemakkelijk. Verdiept in de drukte van het dagelijks leven of in hun smartphone, besteden niet alle voetgangers altijd aandacht aan andere weggebruikers. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties wanneer een fietser een onoplettende voetganger moet vermijden. Dat is wat er in Hannover is gebeurd.

Op maandag moest een 28-jarige Turk met zijn fiets een 40-jarige ontwijken, die de straat overstak en met zijn gedachten helemaal elders was. Het is vervelend, maar het kan gebeuren. Maar terwijl sommige weggebruikers hun ongenoegen dan uiten door het roepen van een luid “kijk uit slome !” Of zelfs helemaal niks zeggen, is dit natuurlijk een beetje anders met onze goudpareltjes uit verre landen.

Het Anatolische geschenk van allah aan de mensheid reageerde door de voetganger in een coma te rossen. Reddingswerkers namen de man mee naar het ziekenhuis en vochten tot het laatst voor het leven van de 40-jarige. Maar tevergeefs, op donderdag bezweek de man aan zijn ernstige verwondingen.

De Turkse gewelddadige dader, die volgens het Openbaar Ministerie ervaring heeft met vechtsporten, werd maandag na het eerste onderzoek vrijgelaten, aanvankelijk wegens gebrek aan redenen voor arrestatie. Overigens werd hij alleen opgepakt voor mishandeling. Alsof hij de voetganger slechts een klap had gegeven.

Nu zit de geïmporteerde slachter in hechtenis en wordt er onderzoek gedaan naar doodslag. De multiculturele onderzoekers zoeken echter al creatief naar een oplossing, omdat de lieveling van Merkel inderdaad een behoorlijke migratiebonus zou moeten krijgen. Wat is waarschijnlijker dan een (on)schuld door drugsgebruik. In deze context is een bloedtest besteld, waarvan het resultaat momenteel in behandeling is.

Een bewoner is zichtbaar overstuur door de anders vreedzame coëxistentie van alle weggebruikers over de gewelddadige reactie van de Anatolische krijgskunstenaar. Mogelijke drugsinvloed op het moment van de overtreding maakt het niet de oorzaak van het gedrag. “Iedereen die nog op een fiets kan fietsen, moet ook het effect van zijn slagen kunnen beoordelen”, zegt ze. het lijkt er op dat de bewoners hun verstand nog niet helemaal verloren hebben.

Bron:

http://www.anonymousnews.ru/2018/10/12/hannover-tuerke-pruegelt-40-jaehrigen-passanten-einfach-tot/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

22 Comments on Turk slaat Duitser dood omdat hij in de weg loopt

 1. Scrutinizer // oktober 14, 2018 om 22:23 //

  Ik heb eerder de omgekeerde neiging.
  Vlaanderen was vroeger een heerlijk land.
  Als voetganger moest je alleen oog hebben voor auto’s.
  Dat maakte de zaak overzichtelijk en simpel.
  Maar tegenwoordig zijn er allerlei voorziningen voor fietsers.
  Daardoor zijn er ook vele en die gedragen zich alsof de weg van hen is.
  Bij het oversteken moet je no rekening houden ,met een extra rij voertuigen, die je minder goed ziet achter de auto’s en die zich aan een andere snelheid voortbewegen wat de inschatting bemoeilijkt.
  Ik ben nog nooit bijna aangereden door een auto (touch wood) maar al 101 keer ei zo na door een fietser. Even zo vaak had ik ze graag in coma geslagen.
  Maar schrik voor de juridische gevolgen weerhoudt me ervan. Heb geen zin in gevangenis.

  Like

 2. Precies. Wat is nu een mensenleven. Erger me niet!! Wees dankbaar voor uw overheid met zijn justitie en voor mijn lafheid/pragmatisme, maar anders (orkaan chaos/stroomstoring/politie cao stakingen/middenamerikaanse revolutie toestanden etc ..als ik toch de kans zie..)
  ..waagt u!

  Like

 3. Scrutinizer // oktober 15, 2018 om 01:13 //

  @1%
  ’t Is overigens wel diezelfde overheid die fietspaden heeft aangelegd en ervoor gezorgd heeft dat er nu plots zoveel irritante fietsers zijn, die er in de goede oude tijd niet waren.
  Overigens, betaalde men tot in de jaren ’80 fietsbelasting in Belgie. Sindsdien niet meer maar nu fietsen gratis is en een fietser (in de hoedanigheid van fietser) niets betaalt, nu heeft men hem een heel netwerk van fietspaden geschonken. O ironie!

  Like

 4. Er is hier iemand dood geslagen, lezen jullie wel goed?
  Lees vooral het laatste stukje nog eens, dat is iemand met rede

  Like

 5. @Scrutinizer // oktober 15, 2018 om 01:13

  Dat libertariërs gevaarlijke clowneske idioten zijn bewijs je wel met onderstaande:

  ’t Is overigens wel diezelfde overheid die fietspaden heeft aangelegd en ervoor gezorgd heeft dat er nu plots zoveel irritante fietsers zijn, die er in de goede oude tijd niet waren.

  Een overheid, betaalt door die fietsers, maar dat vergeet je even, legt fietspaden aan zodat fietsers niet meer doodgereden worden. Dat is fout volgens Scrutinezer, want fietsers zijn irritant.

  Nou weet ik niet of je wel eens op Belgse fietspaden gereden hebt, maar vanuit Nederlands perspectief verdient dat niet het woord fietspad, maar eerder ‘rij ze dood zone’. En ja, ik heb wel eens op Belgse fietspaden gefietst die dat woord geen van alle verdienen.

  Overigens, betaalde men tot in de jaren ’80 fietsbelasting in Belgie. Sindsdien niet meer maar nu fietsen gratis is en een fietser (in de hoedanigheid van fietser) niets betaalt, nu heeft men hem een heel netwerk van fietspaden geschonken. O ironie!

  Fietsen is niet gratis, want fietsers betalen net zoveel inkomstenbelasting en andere belastingen als jij (al ga ik er vanuit dat jij niks bijdraagt aan de samenleving) en ook btw over hun fiets. En er ligt niet een heel netwerk van fietspaden in België.

  Er staat zo hier en daar een lang geleden aangebrachte kalklijn waarbinnen op een stuk derdewereld wegdek mensen die in dat nonland geen rijbewijs hoeven te halen, legaal fietsers dood mogen rijden.

  Like

 6. Ik kan niet wachten op de dag dat we Vlaanderen weer inlijven en er wat Germaanse tucht en orde terugbrengen.

  De Waalse ziekte blijft zich maar verspreiden.

  Liked by 1 persoon

 7. polderboy // oktober 15, 2018 om 06:55 //

  Op de foto’s bij het artikel zie je dat het een autoluwe winkelstraat is, een wandelstraat, vermoedelijk een verkeerssituatie zoals op een woonerf:
  http://www.haz.de/Hannover/Aus-der-Stadt/Hannover-Fussgaenger-nach-Attacke-auf-Limmerstrasse-gestorben
  Fietsers worden in dergelijke situaties gedoogd, en moeten voorzichtig zijn. Er is geen sprake van een fietspad, dus de hierboven gevoerde discussie is nietig.

  Overigens lees je dat er een woordenstrijd was, waarna de Turk de Duitser meerdere malen bewust op het hoofd heeft gebeukt.
  “.,,.die Blutspuren seien noch zu sehen” lees je, dus de Turk ging er helemaal voor.
  Het motto was: “Kapot rossen: dood maken!!” zoals alles uitwijst.
  Het was dus zeer duidelijk koelbloedige moord, waarschijnlijk met een racistische motief.

  Zeker als je een getraind vechtsporter bent weet je immers dat je iemand als getraind persoon niet op het hoofd mag rossen, omdat men je vertelt dat je als getrainde een dodelijk wapen gebruikt. Hooguit mag je je vuisten gebruiken bij noodweer, en niet in de aanval op iemand die zich niet verdedigd.
  Mits je in een door Merkel gefinancierde kickboksschool naast de moskee traint, want dan doe je het uit mohammedaanse vredelievende motieven, en omdat je je ten alle tijde als een beest moet kunnen gedragen als dubbel slachtoffer tegen “rechts extremistische fascisten”, ongelovige honden dus.

  Het is overigens de Officier van Justitie die een goed woordje doet voor het koelbloedige moordende Turkse beest:
  „Er muss wissen, dass solche Schläge schwere Verletzungen verursachen“
  Daarmee geeft ze de verdediging al een kans, want ze legt die de woorden in de mond.

  Daarnaast heeft men het over mogelijk drugsgebruik, en het feit dat de Turk de kroeg uit kwam.
  Overigens voordat er een uitslag bekend is van het bloedonderzoek.

  Door erop te wijzen dat het een van origine Turkse man was, suggereert men verder dat het dus mogelijk een jarenlang gediscrimineerd iemand is met een zielige asielachtergrond, die daardoor aan de drugs en alcohol ging, en teerhartig als hij in wezen is, doorsloeg, omdat al het leed hen te veel werd, zoals nu weer aangedaan werd door de misdadige Duitser fascist, die er dus eigenlijk om vroeg en het verdiend had om dood en kapot geramd te worden.

  Maar stel dat het andersom geweest zou zijn. De Duitser had de Turk kapot gerost.
  Dan had het land te klein geweest en de TV programma’s met geile Twan Huys types hadden wekenlang de avonden gevuld, met naast hen redevoerende politici, mensenrechten strijders, en diep gekwetste tot geweld oproepende zelfbenoemde gesubsidieerde dichters, die Zwarte Pieten racisten bestreden, die wilde opkomen voor de misstanden in de maatschappij, en ga zo maar door.

  Maar een nazi die een Jood kapot slaat, sorry, een Merkel gast die een Duitser kapot slaat, dat is natuurlijk te begrijpen.

  Like

 8. Scrutinizer // oktober 15, 2018 om 07:47 //

  @Fubar

  Dat etatisten maar wat roeptoeteren, niet gehinderd door feitenkennis, heb je andermaal aangetoond. In je Stockholm syndroom verdedig je je gijzelnemer met een hoop veronderstellingen te zijnen faveure.

  Voor aanleg van wegen is er in Belgie wegenbelasting.
  Alle automobilisten betalen die jaarlijks (naast btw en accijnzen op brandstof die ruwweg 2/3 van de prijs uitmaken). Vroeger (toen er amper fietspaden waren), betaalde je ook voor een fiets een belasting en kreeg je een soort nummerplaatje. In de jaren ’80 is dat afgeschaft.
  Vanaf pakweg midden jaren ’90 is de overheid plots fietspaden beginnen aanleggen met budget afkomstig van automobilisten. Ongeacht wat jij van de kwaliteit vindt, blijft een feit dat ze een deel van de beschikbare ruimte innemen waardoor zowel de rijweg als de voetpaden thans smaller zijn dan in de goede oude tijd en ik me als voetganger nu veel onveiliger voel dan ooit.

  Toen ik rond mijn 15e naar Nederland verhuisde, had ik de eerste zulke onaangename ervaringen als voetganger met dat soort wegpiraten. Maar helaas, toen ik 20 jaar later naar Antwerpen terugkeerde, was die stad de oude niet meer: overal fietspaden die er vroeger niet waren en helaas … vol van die aso’s. En de eerste paar jaar had ik nog wel een auto, dus betaalde ik helaas mee aan onderhoud en verdere aanleg van ook dat stukje weg, waarvoor fietsers geen fietsbelasting betalen.
  NB de wegenbelasting (en helemáál als je er de BIV en brandstofaccijns bij optelt) telt een enorm overschot t.o.v. het budget van wegenaanleg en -onderhoud. M.a.w. wegen worden niet met btw aangelegd doch in tegendeel: melkkoe auto bekostigt nog extra’s zoals … het openbaar vervoer. Hemeltergend dan ook dat die her en der “eigen” rijstroken hebben (die amper voor 20% benut zijn) maar waarvoor de automobilist betaald heeft maar die hij niet mag gebruiken, waardoor hij een rijstrook minder heeft en de file dus nodeloos groter wordt. Super onrechtvaardig. Alleen een overheid kan zoiets bedenken en met haar geweldsmonopolie doordrukken.

  Belgen moeten overigens wél een rijbewijs halen en Belgie is het enige land van de EU en mogelijk van de wereld waarvan de rijbewijzen zo gerespecteerd zijn dat ze andere landen bilaterale verdragen gesloten hebben om ze blindelings om te wisselen. Een Nederlander die naar de VS emigreert, of Uruguay of China, moet lokaal een test doen. Een Belg mag zijn rijbewijs gewoon omwisselen.
  Enige nadeel is wel dat zulke verdragen steeds wederzijds zijn waardoor ook elke 3e wereldlander zijn rijbewijs zonder bijkomende vragen of toets zomaar kan omwisselen voor een Belgisch en er de weg kan komen onveilig maken.

  @Fubar (2)
  Dat je eerder imperialist bent dan een voorvechter van vrijheid, was al duidelijk maar net zoals de Oostblokkers nu tot inzicht gekomen zijn dat na verlossing van de USSR, zich aansluiten bij de EU een fout was, zo is er onder Vlamingen weliswaar veel animo voor afscheiding van “rest-Belgie” maar (gelukkig) niet voor aansluiting bij het Oranjeregime. Blijf dus maar thuis met je dwingelandij. Wat mij betreft, zou een onafhankelijk Vlaanderen een mooie eerste stap zijn. Verder zouden we best de provincies ook allemaal onafhankelijk maken, evt. verenigd in en confederatie zoals de Zwitserse kantons. En overigens zouden de huidge provincies best nog opgesplitst worden in elk minstens 2, mogelijk 3 kantons. Laat de onderlinge concurrentie maar spelen. Dan krijg je betere service aan een lager belastingtarief en minder regelneverij dus meer vrijheid voor de burger.

  Like

 9. Hi Merel, ik dacht hetzelfde, lees mijn ironie/aanklacht.

  Like

 10. @Scrutinizer

  Het lijkt er op dat jij beter uit jouw doppen moet kijken bij het oversteken. 101 mensen in een coma hebben willen slaan en zij hadden allen schuld volgens jou?

  Zeer jammer wanneer mensen ons mooie fietsenbeleid aanvallen: het is milieuvriendelijk, zeer veilig en ongeacht het inkomen voor iedereen toegankelijk.

  Like

 11. Gladiator // oktober 15, 2018 om 12:41 //

  Ik weet niet wat er eigenlijk nog meer gebeuren moet alvorens de slapende zombiemassa eens eindelijk iets begint terug te doen.

  Er worden DAGELIJKS mensen VERMOORD in Duitsland, Zweden,
  Frankrijk, Engeland, enz enz enz echter dit komt nagenoeg niet meer in de kranten.

  Dit is een geplande actie van overheden waarvan ik zelfs bewijs in handen heb.
  Wordt er onpasselijk van als ik weer zo’n vieze corrupte rat in de media zie slijmen en in elk geval de zombiemassa het verkeerde pad op te sturen.

  Is het niet met achterlijk gezwets over de “zeer goed lopende economie” of over de “klimaatverandering van de aarde” dan gaat het wel over een of ander tv praatje over “dividendbelasting”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  En ondertussen gaat de stroom ZANDBAKKIËRS gewoon gestaag door.
  Elke dag stromen er honderden zo niet duizenden ongezien en vooral ongehoord onze landen binnen.

  We slapen maar door en maken ons druk om zaken die ons links of rechts door onze strotten wordt geduwd.
  Maar oké, men wil schijnbaar een gigantisch pak slaag krijgen, mijn God, ik heb nooit geweten dat er zoveel masochisten rondliepen in dit godverdomde land. En maar blijven kijken naar het HOERnaal of anders wel netflix.

  Onbegrijpelijk,

  Slaap lekker en sweet Dreams!!

  Gladiator

  Like

 12. Gladiator // oktober 15, 2018 om 12:46 //

  Ps
  Misschien kan iemand mij een tip geven waar ik mensen kan vinden die zich aan het organiseren zijn en nog wat hulp kunnen gebruiken om hier een einde aan te maken.

  En ben vooral bang voor de AIVD of ander leugenachtig lichaam dat interessant probeert te doen (zie het FAKEVERHAAL over de zgnd “hackrussen” wat om te huilen, nee eerder om te schreeuwen van het lachen is zo belachelijk dat ze zich hiermee gemaakt hebben!!) en anderen “angst” probeert aan te jagen…..no way!!

  Gladiator

  Like

 13. &Gladiator, agree !! But …
  Pas wanneer er niets meer te verliezen is, zullen bepaalde mensen opstaan.
  Wanneer men geen baan, huis, inkomen, voedsel heeft .. dan pas.
  Er zijn maar weinig zielen die principes naleven, wanneer men vastgeketend is aan werk, hypotheek, strafrecht, etc.
  Leven van de lucht is en blijft lastig.
  Of misschien zie ik dit alles verkeerd? Dan houd ik me aanbevolen voor een goede les.

  Like

 14. polderboy // oktober 15, 2018 om 14:50 //

  @Srutinizer 07:47
  Was u niet degene die vertelde economie gestudeerd te hebben aan de Erasmus universiteit van Rotterdam.

  Heeft u dat nu zelf allemaal opgehoest, de kosten daarvoor, achteraf dan, vanwege uw levensovertuiging?

  Of bent u zo talentvol, dat u meent dat het een gunst was voor de rest, dat ze ervoor mochten betalen, om u als superieure kerel en liberaal toptalent te kunnen laten studeren?

  Liked by 1 persoon

 15. scrutinizer, is nu wel echt bullshit om zo over fietsende mensen te lullen. Echt waar. Ik fiets elke dag al vele jaren, en ik heb genoeg, echt genoeg gezien wat er zich afspeelt op straat. Ik ken Belgie niet, maar NL wel, en dat wat jij opdist over “fietsers” hier is niet goed.

  Liked by 1 persoon

 16. Scrutinizer // oktober 15, 2018 om 20:26 //

  @Polderboy
  Ik overweeg een schadevergoeding in te dienen bij de EUR omdat ik er mijn tijd verspild heb. Ik dacht nl. dat ik Economie ging studeren maar wat ik kreeg was vnl. Keynesiaanse Mythologie.
  Ludwig von Mises en de Austrian school leerde ik pas 5 jaar na mijn afstuderen kennen via het internet. De overheid had me dus gebrainsmothered en aanvankelijk op een schadelijk dwaalspoor gezet.
  Gelukkig dat ik via zelfstudie toch het tijdig het licht zag en daardoor de crisis van 2008 enkele jaren van te voren voorspelde en er dus niet zo mijn broek aan scheurde als de gebrainwashten. De enkele anderen die dat ook zagen (zoals Peter Schiff, Jim Rogers, Marc Faber etc.) hadden 1 ding met mekaar gemeen: ze waren allen bekend met de Austrian School i.t.t. de bank-CEO’s, de toezichthoduers etc. die allemaal door Erasmus of soortgelijke indoctrinatiekampen gebrainsmothered waren in Keynesiaanse Mythologie.

  Like

 17. Voor Scrutinizer is er niks mis met fietsers in coma slaan die uiteindelijk overlijden, hij is immers overtigd van reïncarnatie zo liet hij ons onlangs weten. 😉

  Liked by 1 persoon

 18. Scrutinizer // oktober 15, 2018 om 20:36 //

  @mezelf@polderboy
  addendum: overigens als iemand 3x modaal verdient, dan betaalt ie misschien wel 6x modaal belasting, zonder daar meer voor terug te krijgen. Wat mijn vader teveel betaalde treft het hele gezin, dus zelfs al heb ik later vooral in het buitenland gewerkt en amper 2 jaar in NL, dan werd ik door de NL overheid niettemin wel degelijk hard financieel benadeeld. Maak u dus maar geen zorgen over parasiteren.

  Like

 19. Scrutinizer // oktober 15, 2018 om 20:46 //

  @Bram
  Dat (ook) u mijn gevoel voor overdrijving niet begrijpt, kan me niet schelen (ik heb bij de anderen die zeuren over dat in coma slaan immers ook niet de moeite genomen hen dat uit te leggen).

  Maar ik hou er niet van dat me woorden in de mond wordne gelegd. Dat ik van reincarnatie overtuigd zou zijn, klopt niet én heb ik evenmin ooit beweerd.
  Ik was altijd agnosticus maar daar waar ik vroeger neigde te gokken op atheisme, hecht ik nu een hogere mate van plausibiliteit aan reincarnatie.
  Zeker weten doe ik het echter niet. Niemand weet het trouwens zeker, alleen heb ik de intellectuele bescheidenheid om als agnosticus dat ook te onderkennen i.p.v. fanatiek te roepen dat de versie (bv. katholicisme of juist atheisme of welk wereldbeeld dan ook) die ik waarschijnlijk acht ZEKER juist is.
  Niemand weet het (al kan iemands opvatting achteraf wel de juiste blijken) dus in wezen zou eenieder agnosticus moeten zijn. Wie dat niet is,is in mijn ogen of dom (toch minstens op dat vlak) of een arrogante kwal. En ja, dat geldt ook voor mw. Rand.

  Like

 20. @Scrutinizer
  ‘Hecht ik nu een hogere mate van plausibiliteit aan reïncartie.’

  Even onzinnig is dat als om ‘overtuigd’ te zijn van reïncarnatie

  Like

 21. polderboy // oktober 15, 2018 om 22:25 //

  @Scutinizer 20:26
  Nou, ik heb het altijd als gereedschap en denkraampjes opgevat, die theorieën van Keynes, Friedman, Solow, Rybczynski, Ricardo, etcetera. Ze boden andere belichting van het studie object, om een beter inzicht te verschaffen.
  Een levensovertuiging was ik niet van plan te zoeken, anders was ik wel theologie gaan studeren.

  Overigens, het vergaren van kennis door wie dan ook is nooit weggegooid, wie dat vergaren ook financiert. Dus u een parasiet noemen omdat u kennis vergaarde: dat nooit,

  Like

 22. paulzwueste // oktober 16, 2018 om 19:50 //

  Sctinizer.
  Dat idee over reïncarnatie is wel interessant voor je lijkt me zo als ik je onzin die je hier schrijft moet geloven.
  Ik zou zeggen probeer het eens!
  Misschien kom je wel terug als fiets…?

  En je weet, ze kunnen beter over je fiets lullen dan dat ze over je lul fietsen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s