Nieuw

Poland: Protected Forest Axed For US Military Installation

foto ter illustratie, Pixabay

The US military wants to cut down a large swathe of green woodland in Poland, designated by the EU as a conservation site for rare and endangered species. The cleared area will be used to expand an existing air force base.

The US Army Corps of Engineers procurement documents, obtained by RT Russian, detail the Pentagon’s plans to cut down 38.18 hectares of protected forest in order to build a prepositioned stock and maintenance complex (APS) around the Powidz Air Base in central Poland. All the tree-cutting must be completed by the end of February next year.

The targeted forest is part of the Gnieznienskie Lake District, which enjoys special protection within the European Union under the Natura 2000 program. This EU-wide project is tasked with listing and protecting the breeding and resting sites of “rare and threatened species.”

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Poland: Protected Forest Axed For US Military Installation

 1. Zou ze niet binnenlaten ,is een invasie en verovering van binnen uit met medewerking van USA en EU.

  Like

 2. Die co2 moest toch omlaag? Blijf dan met jullie vieze poten van de bossen af om te beginnen. Alles van waarde is weerloos. Monsters …………

  Like

 3. tim pietersen // oktober 15, 2018 om 10:01 //

  katinka forest waar volgens (((hollywood))) de nazis al die polen ombrachten? (daniel craig) OH WACHT HET WAREN DE SOVJETS DIE HET DEDEN.

  Like

 4. jesuiszeus // oktober 15, 2018 om 10:42 //

  Katyn/Katyn Forest ligt elders

  Like

 5. Amerika wil altijd oorlog maar wel in een ander land,z.g als bevrijders maar gewoon om te oefenen waar ook ter wereld.
  Op rotten met dieYankees,alleen Brussel mogen zij platgooien maar wel wachten tot ze allemaal aanwezig zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s