Nieuw

Mehr als die Hälfte der Deutschen will auswandern

Noch niemals vorher in der jüngeren Geschichte wollten so viele Deutsche ihr Heimatland verlassen. 55 Prozent gaben bei einer Befragung an, sie würden gerne ihr Glück in einem anderen Land suchen – ein Großteil davon für immer. Der Wunsch: Neben schönerem Wetter erhoffen sich die Möchtegernauswanderer in der neuen Heimat eine politisch stabilere Lage und ein besseres Einkommen.

In einer Umfrage von YouGov im Auftrag des Finanzdienstleisters Transferwise gaben mehr als die Hälfte der Befragten an, dass sie Deutschland gerne den Rücken kehren möchten. Wenn schon nicht für immer, dann können sic 13 Prozent vorstellen, zumindest für mehrere Jahre fern der Heimat zu leben.

Jouwatch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Mehr als die Hälfte der Deutschen will auswandern

 1. Republikein // oktober 14, 2018 om 02:31 //

  Beetje laf, weglopen voor problemen, maar kennen we dat niet?
  Zuid_Amerika lijkt me geschikt.

  Like

 2. Als de twee zuidelijkste Braziliaans provincies (dus minus Sao Paolo) zich afscheiden onder Bolsonaro misschien. Alhoewel het prijspeil dan waarschijnlijk fluks naar dat van de Uruguyaanse buren zal schieten. En dan is de lol er ook wel af.

  Like

 3. Tja Canada will die duitsers niet , alleen hoog opgeleide gitzwart/grijs joekels komen hier binnen en natuurlijk ook de kamele beffers.

  Like

 4. mijn neefie het ut best noar ut zin in ecuador fub

  Like

 5. Voor de Duitsers is het Oostblok vlakbij. Jammer voor ze dat ze daar niet zo’n goede naam hebben.

  Like

 6. De Sahara moet nog ontgind worden dus grijp je kans,Argentinie,Brazilie,Peru zitten al vol met jullie vorige verhuizers.
  Wij grijpen de wapens en rotte die indringers legaal of illigaal er allemaal uit en bouwen een nieuwe muur langs de hele grens.💀

  Like

 7. Scrutinizer // oktober 14, 2018 om 19:44 //

  Leuke reacties onder het originele artikel.
  Van degene die reeds daadwerkelijk de stap gezet hebben, waren er 2 in Uruguay.
  Niet slecht voor zo’n klein landeke!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s