Nieuw

Israël zet per januari 2019 alle Congolezen uit als testcase om alle Afrikanen uit te zetten

screenshot you-tube: "Elusive asylum: African migrants in Israel"

De Israëlische regering heeft alle Congolese “asielzoekers” die in de Joodse staat wonen formeel laten weten dat ze Israël voor 5 januari 2019 moeten verlaten of geconfronteerd worden met “handhavingsmaatregelen” – omdat er vanuit Congo niemand asiel hoeft aan te vragen.

De aankondiging, gedaan in het Engels en Frans (de lingua franca van Congo) werd vorige week gepubliceerd op de officiële website van de Israëlische regering en werd ondertekend door Yossi Edelstein, wiens titel vermeld staat als “managing director of the expulsion of foreigners” (De naam is alleen opgenomen in de Franse versie van de verklaring).

In de verklaring staat dat het de Congolese asielzoekers meedeelt dat “uit het onderzoek dat in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken is uitgevoerd, waaruit blijkt dat er in de regel geen beletsel is voor de uitzetting van burgers van de Democratische Republiek Congo (hierna: “Congo”) naar hun land van herkomst, heeft de minister van Buitenlandse Zaken de instructie gegeven dat het algemene beleid van tijdelijke bescherming dat tot op heden ten aanzien van de burgers van de Democratische Republiek Congo van kracht is geweest, niet langer vereist is en heeft de minister daarom de opdracht gegeven dit beleid te annuleren.”

In duidelijk Engels gezegd betekent dit dat de Israëlische regering de situatie in Congo heeft onderzocht en heeft vastgesteld dat er voor niemand uit dat land een reden is om de vluchtelingenstatus te claimen.

Daarom zegt de Israëlische regering dat niemand uit Congo volgens de internationale regels als asielzoeker in aanmerking komt en iedereen naar huis moet gaan.

“Op grond van het besluit van de minister zijn Congolese burgers die in Israël verblijven verplicht om binnen 90 dagen na publicatie van dit bericht, dus uiterlijk op 5 januari 2019, regelingen te treffen voor hun vertrek uit Israël”, vervolgt de officiële verklaring.

“De Dienst Bevolking en Vreemdelingenzaken zal dan ook geen verblijfsvergunningen afgeven waarvan de geldigheid tot na deze datum reikt.

De aankondiging zegt dat “Burgers van de Democratische Republiek Congo worden uitgenodigd om het kantoor van de Vrijwillige Expatriëring Assistance Unit te bezoeken, gevestigd op 64, Mivtza Hadesh St. in Bnei Brak. De werknemers van de Eenheid zullen de Congolese burgers die in Israël verblijven, helpen om terug te keren naar hun thuisland”.

Tot slot zegt de verklaring: “Het zou verstandig zijn om hierbij te verduidelijken dat vanaf 5 januari 2019 handhavingsmaatregelen zullen worden genomen tegen illegaal verblijvende burgers van de Democratische Republiek Congo”.

De aankondiging is duidelijk de laatste stap van de Israëlische regering om zich te ontdoen van de 40.000 Afrikaanse indringers. Eerdere pogingen om ze naar Oeganda en Rwanda te verschepen gingen niet door (de landen vonden dat Israël te weinig geld bood, 5000 dollar per neger, Fub), en een vervangend plan om ze naar Europese landen te verschepen viel af nadat er op werd gewezen dat dit in feite de Afrikanen beloonde voor het binnenvallen van Israël, en dat er nog meer zou komen als die deal op zijn plaats bleef.

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft destijds publiekelijk beloofd dat zijn regering niet zou stoppen met het zoeken naar manieren om de indringers uit te zetten, en deze aankondiging lijkt de laatste poging.

Door zich strikt te houden aan de definitie van een toevluchtsoord, zoals beschreven in de officiële definitie van de Verenigde Naties, zoals opgenomen in het Vluchtelingenverdrag van 1951, zal de Israëlische regering de uitzettingen van degenen die duidelijk geen vluchtelingen zijn, rechtvaardigen:

De VN-definitie van een vluchteling stelt dat het een “persoon is die zich buiten zijn of haar land van nationaliteit of gewone verblijfplaats bevindt, die een gegronde vrees heeft om vervolgd te worden vanwege zijn of haar ras, godsdienst, nationaliteit, het behoren tot een bepaalde sociale groep of politieke overtuiging, en die niet in staat of niet bereid is om de bescherming van dat land in te roepen of daarheen terug te keren uit angst voor vervolging”. (zie artikel 1A, lid 2).

Door een beroep te doen op deze clausule kan de Israëlische regering beweren dat de Congolese “asielzoekers” in Israël geen echte vluchtelingen zijn en dat ze daarom gerechtvaardigd zijn om hen uit te zetten.

Deze logica is natuurlijk volkomen juist en geldt voor bijna alle Afrikanen in Israël en alle miljoenen niet-blanken die Europa, Amerika en Australië zijn binnengevallen met het valse excuus “vluchteling”.

Het plan van de Israëlische regering lijkt te zijn om te kijken of de Congolese uitzetting succesvol is, en dan te zijner tijd te beginnen met alle andere Afrikaanse staatsburgers.

Als de Europese staten niet geleid zouden worden door rasverraders, maar door regeringen die de belangen van hun eigen volk behartigen, zoals Israël dat is, dan zouden ook zij dit plan kunnen gebruiken om van hun indringers af te komen.

Hoewel de Israëlische regering de aankondiging vorige week heeft gedaan, is het plan genegeerd en verduisterd door de door de joodse lobby gecontroleerde media in het westen, die er anders veel ophef over zouden hebben gemaakt als de regering van een blank land een soortgelijke verklaring zou hebben afgelegd.

Bron:

http://newobserveronline.com/israel-to-expel-all-congolese-by-january-2019-as-test-case-to-deport-all-africans/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Israël zet per januari 2019 alle Congolezen uit als testcase om alle Afrikanen uit te zetten

 1. Republikein // oktober 14, 2018 om 02:17 //

  VN, geen mandaat sinds 1946.

  Like

 2. Kijk Rutte, zo werkt dat dus. Helemaal niet zo moeilijk. Economische asielzoekers kunnen ook wíj, missen als kiespijn. Dit gezegd hebbende door een volbloed Nederlander die braaf reeds 35 jaar werkt en belasting betaald om van Nederland een welzijnsstaat te maken en graag te behouden.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 14, 2018 om 11:08 //

  Goed voorbeeld doet goed volgen zegt het spreekwoord, nu maar hopen dat dit een keer uitkomt !
  Overigens F1802 ik heb gedurende mijn werkzame leven zo’n vijftig jaar gewerkt en belasting afgedragen maar daarvan was nog niet één dag om van Nederland een welzijnsstaat te maken, ik deed dat om te voorzien in mijn levensonderhoud en dat van mijn geliefden en omdat je in grote problemen komt als je geen belasting afdraagt.
  Waarom rijd een mens op een uitgestorven snelweg toch niet harder dan de toegestane snelheid ? Vanwege de verkeersveiligheid of vanwege de snelheidscontroles en de hoge (financiële) straffen ?

  Liked by 2 people

 4. Rabbi Dovid Weiss: Zionism has created ‘rivers of blood’ | Talk to Al Jazeera

  Like

 5. Israelis Are Not Jews and American Leaders Are Not Christian

  ‘New research suggests that the majority of the world’s modern Jewish population is descended mainly from people from ancient Turkey, rather than predominantly from elsewhere in the Middle East.’
  https://www.independent.co.uk/news/science/archaeology/scientists-reveal-jewish-historys-forgotten-turkish-roots-a6992076.html

  Like

 6. Dat de joden geen nakomelingen van Abraham zouden zijn is een truc die zij zelf hebben verzonnen om de aandacht af te leiden. Leer mij ze kennen…

  Liked by 1 persoon

 7. Henk der Niederlander // oktober 14, 2018 om 12:02 //

  Mij lijkt dat men in Israel heel goed begrepen heeft dat er ruimte gemaakt moet worden voor Joden die vluchten voor met name islamitisch antisemitisme.
  En welke manier is dan het beste en het makkelijkste, diegenen het land uit trappen die er niks te zoeken hebben.

  Liked by 1 persoon

 8. Als die Congolezen maar niet via Nederland reizen dan vind ik alles goed!

  Like

 9. Tijl, ik zou zeggen beiden dus.

  Like

 10. tim pietersen // oktober 15, 2018 om 09:59 //

  “Mij lijkt dat men in Israel heel goed begrepen heeft dat er ruimte gemaakt moet worden voor Joden die vluchten voor met name islamitisch antisemitisme.
  En welke manier is dan het beste en het makkelijkste, diegenen het land uit trappen die er niks te zoeken hebben.”

  deze massauitzetting wordt niet gecovered door de (((msm))) grappig………, meestal screechen ze toch racisme en zo…..?
  laat zien dat de (((msm))) EN het niet veroordeeld wat ze wel in europa zoudne doen of amerika EN het niet laat zien als goed voorbeeld, EN ze laten het niet zien omdat anders europa hetzelfde wil.

  van je vrienden moet je het hebben

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s