Nieuw

Hongarije valt de EU aan in een video gericht op migrantencriminaliteit, terrorisme en open grenzen

De Hongaarse regering heeft een Engelstalige video uitgebracht die gericht is op het “roekeloze” establishment van de Europese Unie op het gebied van massamigratie, migrantencriminaliteit en terrorisme, en beloofd om “Brussel op te schudden”.
Volgens de website About Hungary van de Centrale Europese regering is de video bedoeld als een reactie op het Sargentini rapport dat premier Viktor Orbán’s regering beschuldigde van verschillende schendingen van rechten.

Het rapport werd het voorwendsel voor een stemming door het Europees Parlement voor sancties op grond van artikel 7 tegen het land – hoewel de Hongaren de beweringen fel betwisten, met als argument dat het een politiek gemotiveerde poging is om hun land te straffen voor het trotseren van de EU-quota voor de herverdeling van migranten en ander pro-open grenzenbeleid.

In ieder geval zullen de artikel 7-sancties in de Europese Raad door andere landen met vetorecht zoals Polen en de Tsjechische Republiek, die zich tegen massamigratie verzetten, niet worden aangenomen.

De steunpilaar van het Europees Parlement, Guy Verhofstadt, die als pleitbezorger fungeert van een Verenigde Staten van Europa en tegenstander van nationaal populisme, die Hongarije en haar bondgenoten vaak in diskrediet brengt, krijgt in de video vooral  zware kritiek.

“Dit is Guy Verhofstadt. Hij wil meer migratie”, begint de video, met een kort filmpje van de Belg die beweert dat “we migratie nodig hebben”.

“Dit zijn de feiten: Sinds 2015 zijn 1,8 miljoen migranten de Europese Unie binnengekomen. Miljoenen mensen willen nog meer komen. Sinds het begin van de crisis zijn in heel Europa honderden mensen om het leven gekomen bij wrede aanslagen. Gewelddadige criminaliteit neemt toe. En Guy Verhofstadt wil meer migratie”, verklaart de verteller.

“Dit is roekeloos. Tijd om Brussel op te schudden. Laten we Europa beschermen!”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Hongarije valt de EU aan in een video gericht op migrantencriminaliteit, terrorisme en open grenzen

 1. Francois // oktober 14, 2018 om 11:10 //

  Das maar poverkes hé . Ik had toch wel een ander filmke verwacht sé

  Liked by 1 persoon

 2. Als de tweede kamer het niet eens is met de inname van Nederland zouden zij dit kabinet toch weg moeten kunnen stemmen en dit had allang geleden moeten gebeuren als volksvertegenwoordiging maar bij elke verkiezing word er gemanipuleerd zodat de Voorstanders van de EU altijd bovenaanstaan en is niet te controleren door de bevolking en zijn wij weer vier jaar slachtoffer van deze namaak democratie.

  Like

 3. antiislamnu // oktober 14, 2018 om 22:01 //

  Kijk dit is lachen Verhofstadt is echt een mongoltje

  Like

 4. Kan er niet naar kijken of luisteren, naar die Guy. Het lult wel, maar het zegt zo weinig. Opvallend wel is dat z’n Engels shit is en hij w.s. zijn roeping als dirigent is misgelopen. Wellicht door een gebrek aan gevoel voor muziek. Ook lijkt het erop dat hij in het zelfde ‘lul met je klauwen’ klasje heeft gezeten als Angela, z’n grote vriendin. Eén pot verzuurd nat en beiden lelijk, echt lelijke gedrochten. Zou het ook nog eens familie zijn van elkaar? Het zou me werkelijk niet verbazen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Hongarije valt de EU aan in een video gericht op migrantencriminaliteit, terrorisme en open grenzen – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s