Nieuw

Franse held die zich opofferde om een gijzelaar van een islamist te redden, zal geen plaats naar hem vernoemd krijgen – “omdat het moslims kan provoceren”

De Franse held Arnaud Beltrame die de plaats innam van een gijzelaar en werd vermoord. Bron: Wikimedia Auteur: Gendarmerie Nationale, France.

De Franse held Arnaud Beltrame, die zichzelf opofferde om een gijzelaar te redden van een islamitische terrorist, zal geen plaats naar hem vernoemd krijgen, omdat het de enorme moslimgemeenschap van Marseille boos zou kunnen maken, meldt Valeurs Actuelles.

Op 24 maart 2018 bestormde een ISIS-terrorist een supermarkt in Trèbes, gewapend met een pistool, een jachtmes en drie zelfgemaakte bommen. Hij schoot twee mensen dood en gijzelde anderen, meldt VoE.

Tijdens de onderhandelingen met de politie accepteerde de terrorist het aanbod van Beltrame om van plaats te wisselen met de laatste gijzelaar, een vrouwelijke kassier.

Beltrame zette ook zijn telefoon op een tafel met de lijn open zodat de politie buiten de activiteit binnen kon volgen.

Na een drie uur durende impasse met de politie, stak de 25-jarige terrorist Arnaud Beltrame neer en vermoordde hem (ook deden er geruchten de ronde dat hij de keel van Beltrame had doorgesneden).

Maar blijkbaar wordt door de linkse gekozen politici van Marseille de huldebetuiging aan het offer van Beltrame als potentieel aanstootgevend ervaren.

– De linkse gekozenen, socialisten en communisten, weigerden dat een plaats in het 15e arrondissement vernoemd wordt naar Arnaud Beltrame, ze hebben de eerste keer onder bedrieglijk voorwendsel gezegd dat deze plek niet prestigieus genoeg was, voordat ze de waarheid vertelden, met deze woorden: we zijn daar geweest, we hebben gezien dat de bevolking is veranderd en als we de naam van Arnaud Beltrame in dit arrondissement geven, zal de bevolking dat als een provocatie opvatten, onthulde Stephane Ravier, de Nationale Rally-burgemeester van 7e districts Marseille, tijdens een gemeenteraad met de gekozen functionarissen van Marseille.

Het 15e arrondissement van Marseille is vergelijkbaar met Marseille, een plaats met een enorme gemeenschap van immigranten uit Noord-Afrika, die een rigoureuze islam beoefenen.

Marseille is niet alleen een beerput van misdaden, maar ook van jihadisten, op 1 oktober 2017 schreeuwde een illegale migrant uit Tunesië “Allahu Akbar” en vermoorde twee vrouwen van 20 en 21 jaar.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Franse held die zich opofferde om een gijzelaar van een islamist te redden, zal geen plaats naar hem vernoemd krijgen – “omdat het moslims kan provoceren”

 1. Duchesne // oktober 14, 2018 om 11:38 //

  Nou, wie is er bereid mee te helpen om gewoon hier in Nederland een plaats of park of iets naar deze held te be/ ver/hernoemen?

  Als heldhaftigheid Frankrijk heeft verlaten, misschien kan het dan bij ons een plaats vinden….
  Bord kost niet veel, en mocht het verboden zijn een held respect te betonen dan ben ik bereid de wet te overtreden omdat respect boven wet staat, in mijn beleving in elk geval.

  De uitkijk op de Sint Pietersberg is bijvoorbeeld een mooie plaats die een respectvolle naam verdient…wie o wie?

  Duchesne.

  Like

 2. Duchesne // oktober 14, 2018 om 11:42 //

  Volgorde; toestemming van nabestaanden vragen, bord maken, vlag erbij, stilte moment en Franse ambassade inlichten. En foto”s op alternatieve media.

  Like

 3. Henk der Niederlander // oktober 14, 2018 om 11:46 //

  Het is natuurlijk duidelijk dat ook degenen die deze naamgeving tegen houden heel goed weten dat grote delen zo niet de grootste delen van Marseille geradicaliseerd zijn.
  In het andere geval zou namelijk de naamgeving helemaal geen item zijn.
  Dus hoogste tijd dat deze socialisten cq communisten geruimd worden.

  Like

 4. Claasje Kater // oktober 14, 2018 om 14:22 //

  juist wel provoceren, misschien gaan ze dan ooit over tot zelfreflectie, alhoewel zeer onwaarschijnlijk

  Like

 5. Er zal wel komen : Rue de Macron,
  Oftewel : De grootstelulletjerozenwaterallertijdenstraat

  Like

 6. Langzaam maar zeker capituleert Frankrijk onomkeerbaar.

  Like

 7. Scrutinizer // oktober 14, 2018 om 21:31 //

  Zo geredeneerd zou men best alles wat naar De Gaule genoemd is afschaffen, te beginnen met de luchthaven.

  Like

 8. een beeld met zijn naam en een scherpschutter is al you need

  Like

 9. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  ..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s