Nieuw

70 Pakistanen verkrachten vier jaar lang een minderjarig meisje – één veroordeling

Een meisje dat verkracht werd door 70 Pakistaanse groepsverkrachters vanaf de leeftijd van 12 jaar zag slechts één van de mannen veroordeeld worden voor de verachtelijke misdaden.

Het slachtoffer werd zwanger op 13-jarige leeftijd en leed vier jaar van misbruik en werd geconfronteerd met doodsbedreigingen door het netwerk van Pakipedo’s in de stad.

Het meisje – wiens beproeving pas eindigde toen ze op de leeftijd van 16 jaar uit Telford vluchtte – vertelde The Sunday Mirror dat de mannen ‘haar jeugd hebben gestolen’ en zei dat alles wat ze wil ‘rechtvaardigheid is’.

Ze voegde eraan toe: “Alles wat ik wil is gerechtigheid, want de mannen die mij verkracht hebben lopen vrij rond.

“Ik ben doodsbang dat ze met andere onschuldige jonge meisjes doen wat ze met mij hebben gedaan in Telford.

De nu 19-jarige zei dat ze ‘elke keer als ze naar huis gaat’ haar misbruikers tegenkomt.

Balraj Singh, 23 jaar oud, was de enige man die veroordeeld was voor het misbruiken van haar.

Hij werd drieënhalf jaar gevangen gezet wegens seksuele activiteit met een kind, zo blijkt uit rapporten.

The Sun >>

Balraj Singh had kunnen weten dat hij wel veroordeeld zou worden. Singh is namelijk een Sikh naam en alleen moslims mogen legaal verkrachten in Europa.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on 70 Pakistanen verkrachten vier jaar lang een minderjarig meisje – één veroordeling

 1. polderboy // oktober 15, 2018 om 14:11 //

  In Pakistan worden rechters door moslims bedreigd met een gruwelijke dood, als die rechters christenen, zoals de arme boerenvrouw Aasiya Noreen, niet voor de minste kleine suggestieve opmerking ter dood willen veroordelen voor godslastering:
  “If Aasiya Noreen, commonly known as Asia Bibi, were to receive clemency, the justices would meet a “horrible end”” dreigden moslims massaal en openlijk op Youtube.
  https://www.worldwatchmonitor.org/2018/10/pakistan-islamic-groups-threaten-supreme-court-judges-ahead-of-asia-bibi-ruling/

  En maar stug blijven doordrammen, met allemaal van dat soort vreselijke feiten, dat het bij islam om vredelievende religieuze mensen gaat.
  Verklaar dat stugge doordrammen maar eens?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s