Nieuw

10 Years now: Netanyahu Says 9/11 Terror Attacks Good for Israel

The Israeli newspaper Ma’ariv on Wednesday reported that Likud leader Benjamin Netanyahu told an audience at Bar Ilan university that the September 11, 2001 terror attacks had been beneficial for Israel.

“We are benefiting from one thing, and that is the attack on the Twin Towers and Pentagon, and the American struggle in Iraq,” Ma’ariv quoted the former prime minister as saying. He reportedly added that these events “swung American public opinion in our favor.”

Haaretz >>

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on 10 Years now: Netanyahu Says 9/11 Terror Attacks Good for Israel

  1. Jammer dat het niet allemaal Joden waren die sneuvelden,
    Israel wat ik altijd een warm hart toedroeg blijkt op de achtergrond de dader te zijn van alle volksverhuizingen en dus de moorden in Europa,een langgekoesterde wens om oceral in de wereld Oorlog en Chaos te organiseren
    Het Christendom en later de Moslims uit te roeien als die met ons klaar zijn en ze niet meer nodig zijn zodat het Jodendom nog het enige geloof op aarde is,ondertussen blijven zij op de achtergrond en blijven ze met de banken,Beurzen,aandelen,multinationals en politiek,geldsystemen de wereld bestoken,creeeren oorlogen,tweedracht samen met de USA,Engeland,Duitsland,Frankrijk,Nederland,Belgie,Vaticaan,Canada,Spanje,Zweden enzv om het Blanke Ras te elimineren met als uitzondering die mee doet aan deze HOLECAUST.

    Like

  2. Stoffeslippert, heerlijk simpel zo’n wereldbeeld, en natuurlijk zitten de Joden ook achter de aanslag op de Twin Towers.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: