Nieuw

Waarom Trump koning Salman beledigt

Trump en Salman verdelen de wereld, screenshot YT, klik voor groter

De Amerikaanse president Donald Trump stelde onlangs dat de Saoedische koning Salman “nog geen twee weken stand zou houden” zonder Amerikaanse steun. Trump dringt er op aan dat de Golfstaten hun defensiebudget verhogen om een, vooral tegen Iran gerichte, ‘Arabische NAVO’ op te richten.

Op het eerste oog lijkt de oproep van de Amerikaanse leider vooral een grove belediging.  En zo zal het in Riaad ook zeker zijn aangekomen. Het is een ongemakkelijke waarheid voor de Saoedische leiders, dat hun absolute monarchie zonder de politieke en militaire steun van de VS in een paar dagen ten val zou kunnen komen.

Novini >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Waarom Trump koning Salman beledigt

 1. Laten we zeggen dat Saoedibarbarije de grootste afnemer is van oorlogstuig is van de wereld van Amerika maar zeker niet het beste leger hebben en daarom getraint worden door de Amerikanen,het is zoiets van jij koopt een auto en de verkoper rijdt er dagelijks in,zelfs zijn ze te dom,te lui om maar iets tedoen wat zij niet leuk vinden en zij zijn allemaal baas en weet dat uit ondervinding om dat ik daar vele malen geweest ben om machines in bedrijf te stellen en was zelf verplicht om executies bij tewonen wat ik en mijn collega,s weigerden en werden tot twee x toe het land uitgezet maar onze Multinational zorgde dat wij het konden afronden zodat zij ook het restant betaalden.
  Enge en gevaarlijke mensen die familie en meepraters die bulken van het geld maar zich allemaal gedragen als verwende kinderen dus de USA zorgt voor het speelgoed wat het ook mogen kosten.
  Dat is Saoedibarbarije.🙈🙉🙊

  Like

 2. De vraag is:
  Waarom steunt de VS dit geboefte?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s