Nieuw

VN-migratiepact – Duitsland wordt een hel

Volgens “Die Freie Welt” zweeft het VN-migratiepact als een zwaard van Damocles boven Europa. Niemand kent exacte getallen, gegevens en feiten. Een woordvoerder van de regering-Merkel onthulde echter op verzoek de totale onwetendheid van de coalitie. Het was “ongelooflijk”. Je kunt je ogen en oren niet geloven. Zoals de internet-krant meldt, wil de regering-Merkel het VN Global Compact voor de opvang van migranten en vluchtelingen ondertekenen. Dat is masochisme, het verlangen naar verlies van controle en pure zelfvernietiging!

Voor de “geruststelling” verzekerde SPD-staatssecretaris Roth nu dat degenen die dan zouden komen niet zouden overeenkomen met het aantal inwoners van Duitsland! Het worden er dus geen 82 miljoen, maar misschien slechts 81,5 miljoen nieuwe immigranten! Er is geen limiet, dus het zouden er meer kunnen zijn. Je weet het niet. Je laat het allemaal naar je toe komen. Het is spannend, zoals Russische roulette.

Dat hangt natuurlijk ook af van de inzet van Merkel. Op dit moment is de bondskanselier in ieder geval nog steeds vastbesloten om de migratie met alle beschikbare middelen te ondersteunen en te versnellen. Niet alleen is ze voortdurend in Afrika aan het rondzoemen omdat de wereldredder ondertussen minder met Duitsland te maken heeft, Merkel wil nu juist de organisatie voor migratie ondersteunen die het VN-migratiepact uitvoert. Dit is duivels!

“In deze context schrijft “Politikstube” wat in feite duidelijk wordt voor iedere nog steeds logisch denkende persoon met gezond verstand: “Het einde van Duitsland nadert! We worden werkende slaven van sprinkhanen die geïmporteerd, gefokt en gehouden worden door krankzinnigen. Wat is er met u aan de hand? Omdat ze zelf psychiatrische behandelingen weigeren en door propaganda, hersenspoeling en uiteindelijk de geïndoctrineerde en gehersenspoelde kiezers in staat zijn gesteld om vrij en openlijk hun waanzin te beleven.

Men wenst een maatschappij van 3 klassen, bestaande uit geesteszieke “elites”, “arbeidsslaven” die belastingen genereren en sociale bijdragen betalen, die de tientallen miljoenen mensen financieren die zich bij ons vestigen en zich comfortabel bij ons inrichten. Werk slaven die kunnen worden neergestoken, verkracht en bespot – en moeten zwijgen. En dan zijn er in deze gewenste nieuwe “samenleving” van de afgrond nog de sprinkhanen, wiens taak het is om zich te laten verzorgen door de werkende mensen en zich hier naar hartenlust uit te leven.

De uitvoering van het duivelse VN-migratiepact zal het absolute horrorscenario van de wereldgeschiedenis worden, wat zal resulteren in de zelfvernietiging en afschaffing van Duitsland – gefinancierd door de Duitse belastingbetaler zelf. Momenteel doet Merkel alsof het gaat om het beëindigen van illegale immigratie. Hun concept: van “illegaal” naar “legaal”. Het kan nauwelijks extremer zijn!

“Die Freie Welt” vraagt zich af: Waarom zou Duitsland buigen voor de plannen van de VN om zoveel mogelijk migranten uit Afrika naar Europa te halen? Wat is het nut van dit alles?

Alles wat hier gebeurt, is al lang gepland en wordt met bijna oneindig veel geld gefinancierd. Wie nog steeds niet heeft begrepen wat er in Duitsland en in heel Europa gebeurt – en wat er nog moet gebeuren – kan niet meer geholpen worden door een psychiater of de beste psychotrope drugs. We staan op het punt om af te dalen naar de hel!

Jouwatch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

13 Comments on VN-migratiepact – Duitsland wordt een hel

 1. Jack vanderVeen // oktober 13, 2018 om 06:57 //

  Dus dit was de opzet van een VERENIGD EUROPA.

  Like

 2. De vernietiging van Europa geheel volgens de lijnenen van het Pan-Europa plan volgens Coudenhove-Kalergie. Merkel en haar coalitiepartners houden zich ijzerenheinig vast aan het plan dat decennia geleden achter gesloten deuren was afgesproken. Meen dat het aantal Afrikaanse moslimterroristen dat Nederland voor zijn kiezen krijgt 8.1 miljoen is.

  Het Dystopische toekomstbeeld geschetst door Taljaard

  Wij zitten naast elkaar in deze oude benzineauto. Want iets anders kon ik op zo korte termijn niet versieren. Heb mijn phone daarvoor verruild aan de zoon van de garagehouder. Krijg binnenkort wel een andere. Huil niet, mijn lieve meid. Want zo kunnen ze ons ook niet opsporen. En straks zitten wij in Drenthe, waar mijn oma ons zal verbergen. Was het ik, die Abdullah op straat heb neergeschoten? Omdat hij voor mijn ogen met een elektro-prod een oude man mishandelde, die geen geld had voor de islambelasting? Was het echt mijn hand die de revolver vasthield? Omdat ik het gewoon niet meer kon verdragen hoe dat moslimtuig iedereen zo maar meent te kunnen tiranniseren en terroriseren? En overal mee wegkomt? Lees verder >>> https://ejbron.wordpress.com/2018/10/12/dystopie/#more-198687

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // oktober 13, 2018 om 09:12 //

  Dat is geen masochisme.
  Leiders die hun eigen volk laten kwellen, voelen zelf de pijn immers niet.

  Je kunt het hooguit gevoelloze leiders noemen, narcisten waarschijnlijk, die trots geilen op hun eigen superieure zelf, en geen enkele empathie hebben voor degenen die ze leiden.

  Vergelijk ze met WOI generaals, die een miljoen jonge mannen de loopgraven in stuurden, zonder enge empathie voor hun eigen mensen.
  Of vergelijk ze met empathie ontberende nazi’s leiders.
  Of met geen empathie bezittende gebrainwashte gedrochten uit Mekka, zoals die engerd en psychopaat die uit de grot kroop en dat trieste geloof stichtte, met die god die alles en iedereen veroordeelde als slecht en mogelijk te doodstraffen.

  Like

 4. Duchesne // oktober 13, 2018 om 09:29 //

  Wat houd iemand tegen om in opstand te komen….behalve middelen en medestanders…

  Liked by 3 people

 5. Misschien na de verkiezingen, ergens, een opstand.
  Jongeren AfD kandidaat en nog wat anderen kort voor verkiezingen in Beieren van bed gelicht.

  Like

 6. Horatius // oktober 13, 2018 om 11:07 //

  De bedoeling van dit plan is de illegale immigratie te vervangen door het ter plekke voorsorteren van de gelukszoekers op vakbekwaamheid, opleidingsniveau, viriliteit en een blanco strafblad.

  Dan zouden er in theorie maar weinig Afrikanen in aanmerking komen voor het omvolkingsproject of juist die viriliteit zou de reden moeten zijn voor het verstrekken van de nodige reisdocumenten, inclusief een gratis vliegticket.

  Volkomen krankzinnig allemaal, want aan dit migratiepact zit natuurlijk ook een kostenplaatje verbonden.
  Het zou de absolute ondergang betekenen van de huidige verzorgingsstaat want de hoofdmoot gaat naadloos de Bijstand in en gaat vervolgens op het criminele pad om ‘wat bij te verdienen.’

  Als deze plannen realiteit gaan worden komt de autochtone bevolking (hopelijk bijtijds) in opstand want een gang naar stembus zal totaal niets opleveren. Een cordon sanitaire zal een totale koerswijziging namelijk gaan verhinderen.

  Eens zal de bevolking tot de onvermijdelijke conclusie moeten komen dat wij worden geregeerd door een stelletje krankzinnigen.
  En daarna tot actie moeten overgaan wil de zaak niet helemaal uit de klauwen lopen.

  Like

 7. dat we geregeerd worden door stel krankzinnigen ben ik me al lang van bewust
  de meeste zijn kinderloze dwazen die het niet interesseerd wat ze de wereld aandoen of nalaten

  Like

 8. antiislamnu // oktober 13, 2018 om 20:30 //

  Er moet meer tegen gas komen

  Like

 9. Je zal als zwijn merkel zijnde toch onderhand niet meer weten waar je kruipen moet

  Like

 10. Het feit dat 99% van de sheeple de juiste geschiedenis NIET kent is debet aan deze ramp welke zich voor onze ogen en steeds weer vooraf aangekondigd door dit zionistentuig met hun hoofdzetel in IsraHel.

  Nog maar eens…..”Europe_The last Battle!!

  En natuurlijk het gehele werk van Davis Irving!!

  Gladiator

  Like

 11. WordPress independent free media
  Fight against evil and share my tweets.
  Lucha contra el mal y comparte mis tweets.
  Kampf gegen das Böse und Teile meine tweets.
  Kampen mot ondskan och dela mina tweets.
  Lotta contro il male e condividere i miei Tweet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s