Nieuw

Nogmaals: passagiers voorkomen deportatie van een crimineel

Screenshot Mail online Video.

Op de luchthaven van Londen Heathrow speelden zich in een vliegtuig die op weg was naar Turkije rumoerige taferelen af toen een verdachte Somaliër probeerde zijn deportatie te voorkomen door hysterisch te schreeuwen. Onmiddellijk schaarden verschillende goedmensen aan zijn zijde en drongen er bij de ambtenaren op aan om de man vrij te laten. Zoals verwacht, gaven de de politiebegeleiders van de crimineel uiteindelijk toe en begeleidde de veroordeelde crimineel uit het vliegtuig, onder luid applaus en gejuich van de passagiers.

“Breng de man weer naar buiten”, “Hij zegt dat hij van zijn familie zal worden gescheiden”, “De man wordt naar Mogadishu gebracht, daar zal hij onmiddellijk worden gedood” – de opwinding onder de goedmens-passagiers kende geen grenzen toen de onophoudelijke kreten van de “arme vluchteling” door de cabine galmden. De vier agenten die hem het land uit zouden zetten, hadden hun handen vol met de tegenstribbelende man en probeerden de situatie steeds opnieuw uit te leggen aan de passagiers. “Met de man gaat het prima,” zei een ambtenaar tegen de fanatieke passagiers, die uitlegden dat het geschreeuw hen bang maakten. “Wie van jullie heeft kinderen? Ze schreeuwen ook en daar ben je niet bang voor,” antwoordde de begeleider voor talloze mobiele telefooncamera’s. Niets hielp – na enige tijd gaven de ambtenaren het op en begeleidde de man, die volgens MailOnline een buitenlandse crimineel is en veroordeeld voor ernstige misdaden, weer uit het vliegtuig van de Turkse luchtvaartmaatschappij.

Opluchting, fluiten en klappen  van de goedmensen – opnieuw zijn ze erin geslaagd om een ​​duidelijk gevaarlijke crimineel te “redden”. “Nu is hij een vrij man”, was het vreugdegeschreeuw toen de veroordeelde crimineel het vliegtuig verliet.

Bron:

Man who passengers stopped being deported on their flight from Heathrow is ‘foreign criminal convicted of serious offences who was being sent back to Somalia’ by the Home Office
LONDON: PASSAGIERE VERHINDERN ABSCHIEBUNG EINES KRIMINELLEN

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Nogmaals: passagiers voorkomen deportatie van een crimineel

 1. antiislamnu // oktober 13, 2018 om 23:47 //

  Iedereen die hier de uitzetting verhinderd van deze crimineel het vliegtuig uitgooien en oppakken wegens ordeverstoring en obstructie van het gezag.
  Te gek voor woorden dat dit ongestraft kan gebeuren echt wat een psychopaten zijn dat daar

  Like

 2. polderboy // oktober 14, 2018 om 09:31 //

  Probleem is dat je in een Turks vliegtuig volgens mij ook officieel op Turks grondgebied zit.

  Als een stel Erdogan Turken op Turks grondgebied een criminele pooier als Saban in het zwembad laat ronddobberen, maar een christelijke pastoor als de heer Brunson voor niks jaren de gevangenis in lazeren, dan kun je niet verwachten dat je de West Europese wetten er kunt handhaven.

  Dat weten de Engelse bestuurders ook wel, en daarom begrijp ik niet waarom die ambtenaren op een Turks vliegtuig gezet worden met die zware crimineel, die in de geldende Turkse rechtsorde misschien wel een jihad volksheld is voor de Erdogan moslimbroeders en grijze wolven?

  De enige verklaring die ik kan bedenken, is dat de Engelse topbestuurders, gelijk ook Rutte en Verhofstadt hier, graag diep samenwerken met die sharia wetten regeringen, om daar geldende fascisten wetten hier ook zo snel als mogelijk te kunnen laten gelden.
  Uiteindelijk heeft de elite in dergelijke gebieden een enorme wetteloze macht, dus zullen veel bestuurders en elite’s enorm geilen op een dergelijk rechtsorde.

  Like

 3. Als ik het Daily Mail artikel doorlees lijkt het er op dat enkele passagiers simpelweg het geschreeuw niet aan wilde horen en dat dit onderdeel was van de strategie van deze crimineel. Oftewel, er moeten grote vraagtekens gezet worden bij het transporteren van persona non grata op deze manier. Een verdoving, versterkte hondenbench en een plek in het bagageruim zou een betere oplossing zijn; niemand die het door zou hebben en het zou over het algemeen minder geld kosten. Eventuele trombose is een risico van het vak.

  Liked by 1 persoon

 4. Als je ziet welke figuren daar in dat vliegtuig zitten. Tsja…..

  Like

 5. jungleelephant // oktober 14, 2018 om 23:25 //

  En waarom hebben ze die hersenloze gutmenschen niet het vliegtuig uitgezet?Dan zullen de volgenden wel 2 keer nadenken,voordat ze een terechte deportatie dwarsbomen!Denkt er dan niemand meer na?Met krijsen en stampvoeten krijg je tegenwoordig alles voor elkaar!

  Like

 6. trebor2110 // oktober 15, 2018 om 09:32 //

  ik snap niet dat zulke mensen met reguliere vluchten mee gaan , hebben ze niet een soort van Conair voor deze gasten

  Like

 7. Argentijnse methode ook een idee misschien??Bommen los.

  Like

 8. hb ottens // oktober 15, 2018 om 16:04 //

  Uitzetten kan net zo goed vastgeketend en onder begeleiding in een vrachtvliegtuig, of met militair transport. Snap überhaupt niet waarom dit soort misdadigers in een normaal vliegtuig worden vervoerd.

  Like

 9. Er waren er vast wel meer die uitgezet konden worden. Voor de vlucht wat geven (kalmeringsmiddel) en dan in een kooi in het laadruim.

  Like

 10. Geboeid in kooi met militair vliegtuig, alle problemen opgelost.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s