Nieuw

Meermaals veroordeelde Libanees die al uitgezet had moeten zijn wordt vervroegd vrijgelaten – vermoordt Duitser

Een Libanese migrant met een lange staat van dienst op het gebied van veroordelingen is gearresteerd voor moord na vrijlating uit de gevangenis na beroep tegen een eerdere veroordeling.

Omar A. wordt ervan beschuldigd de 54-jarige Detlev L. te hebben vermoord nadat hij tijdens een inbraak in de Berlijnse wijk Kreuzberg werd geconfronteerd, waarbij hij het slachtoffer met een knipmes in het bovenlichaam stak voordat hij van het toneel vluchtte, meldt Focus.

Het 54-jarige slachtoffer, beschreven als een familieman, stierf de volgende dag in een lokaal ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Vier dagen na de moord wordt Omar A. verdacht van het uitvoeren van een andere overval op niet meer dan 1.000 meter van de plaats van de steekpartij. Na het beroven van een huis en het bedreigen van de bewoner, werd hij opgespoord door de politie en gearresteerd op een metrostation, waar ze het mes vonden dat gebruikt werd om Detlev L. te doden, en later het DNA van het slachtoffer op het wapen vonden.

Volgens de politie heeft Omar A. een lange geschiedenis van veroordelingen wegens verschillende misdrijven, waaronder drugs, diefstal met wapens en inbraak, en werd verondersteld 500 dagen in de gevangenis te dienen, maar werd vroeg vrijgelaten nadat hij in een beroepsprocedure geslaagd was. De regering heeft ook nagelaten hem terug te sturen naar zijn geboorteland Libanon, omdat het land heeft geweigerd hem terug te nemen vanwege zijn criminaliteit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s