Nieuw

Krant lanceert anti-multicul sprookjeswedstrijd

Roodkapje, klik voor groter

Linksen hebben een conservatieve krant aangevallen voor het uitschrijven van een creatieve schrijfwedstrijd waarbij auteurs worden uitgenodigd om een “patriottisch Sloveens sprookje” te schrijven voor kinderen over de gevaren van multiculturalisme, progressivisme en illegale massamigratie.

De centrumrechtse Demokracija adverteerde vorige week met de wedstrijd voor gevestigde en amateurauteurs om een kindersprookje te schrijven dat bedoeld was om hen de “juiste waarden” bij te brengen en ervoor te zorgen dat “ze van Slovenië houden”.

“Sprookjes moeten origineel zijn, maar niet gepubliceerd en geschreven in de Sloveense taal. Het sprookje moet ingaan op de gevaren van multiculturalisme en illegale migratie”, aldus de voorwaarden van de wedstrijd.

Slovenië, het thuisland van de Amerikaanse First Lady Melania Trump, vond zichzelf een doorgang voor bijna een half miljoen asielzoekers op weg naar West-Europese welvaartsstaten in 2015, nadat de Duitse Angela Merkel de grenzen van de EU eenzijdig openstelde voor een onbeperkt aantal migranten uit het Zuiden.

De krant legt uit dat het sprookje “kinderen moet aanmoedigen tot patriottisme [en] het behoren tot een traditionele familie” en “een happy end moet hebben, of tenminste hoop geven dat gerechtigheid en waarheid, nationaal bewustzijn, patriottisme en familie altijd zullen winnen”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Krant lanceert anti-multicul sprookjeswedstrijd

 1. Scrutinizer // oktober 14, 2018 om 01:49 //

  Er kwamen eens massa’s Filipijnen naar Vlaanderen. Maar het waren geen gezinnen doch allemaal alleenstaande verpleegsters, maagden van 18-22 jaar. Ze spraken vloeiend Engels met een allerschattigst accent. Ze waren gehuld in vlekkeloos witte uniformpjes, die ze na diensttijd verruilden voor zwarte leren pakjes…
  Na verloop van tijd leerden ze allemaal Nederlands, vewierven een Belgisch paspoort en stemden op Vlaams Belang om de moslims buiten te houden, daardoor hielpen ze VB aan een absolute meerderheid. Zonder de Filipijnse immigranten had het land er heel anders uitgezien…

  Like

 2. Everybody
  Is able to be
  My fucking enemy
  But halleluha as you can see
  Something is coming to set us free
  Just rolling out in Cali
  And in it’s way to you and me
  By concensus we all agree
  It’s holy name is 5G.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s