Nieuw

Historische geldverspilling: Regering Papoea-Nieuw-Guinea importeert 40 Maserati’s voor APEC-top

Pixabay

De regering van Papoea-Nieuw-Guinea wordt geconfronteerd met hevige kritiek voor het importeren van een vloot van 40 Maserati luxe sedans om internationale afgevaardigden rond te rijden op de komende tweedaagse APEC-conferentie.

De high-end auto’s kosten ongeveer €125.000 tot €215.000 per stuk en kunnen snelheden bereiken van 240 km/u.

De maximale snelheden zijn echter beperkt tot 80 km/u op de wegen van het land, die de laatste jaren in verval zijn geraakt. In de meer bergachtige gebieden zijn off-road voertuigen nodig, waardoor de luxe sedans een onpraktische keuze zijn voor wereldleiders als de Chinese president Xi Jinping en de Amerikaanse vice-president Mike Pence.

De minister van Economische Samenwerking Azië-Stille Oceaan (APEC), Justin Tkatchenko, beweert dat de regering slechts een aanbetaling van 10,3 miljoen euro heeft verricht, die zal worden terugbetaald zodra de auto’s na de top aan geïnteresseerde kopers zijn verkocht.

– De sedans van Maserati Quattroporte zijn beveiligd, geleverd en zullen door de particuliere sector worden betaald. Het aanschaffen van voertuigen die door de particuliere sector worden betaald is de slimste manier om voertuigen voor de APEC te gebruiken zonder kosten voor de staat te hebben, zegt Tkatchenko.

Papoea-Nieuw-Guinea wordt geteisterd door armoede, gezondheid- en economische crises – waaronder een polio-uitbraak en ondervoeding van kinderen – en is nog steeds aan het herstellen van een verwoestende aardbeving in februari.

Het publieke protest over de Maserati’s is furieus geweest, vooral gezien het feit dat de voertuigen, voor gebruik tijdens een tweedaags evenement, vanuit Milaan werden ingevlogen aan boord van twee Boeing 747-8F chartervliegtuigen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Historische geldverspilling: Regering Papoea-Nieuw-Guinea importeert 40 Maserati’s voor APEC-top

 1. Is Indonesië.

  Geven we ontwikkelingshulp aan omdat sharia en genocides jofel zijn en we een kolonisatieschuld hebben.

  Like

 2. Als vooral Nederland maar geen ontwikkelingshulp levert want doen ze dat wel dan moeten ze dat meteen stopzetten. Hoop ook dat Europa niets stuurt want daar betalen wij ook aan mee.

  Like

 3. En dan nog durven beweren dat er geen IQ verschil is tussen zwartjes en blanken. 😉

  Like

 4. paulzwueste // oktober 15, 2018 om 18:57 //

  Historische blijheid!
  Wat zijn wij heden blij dat wij dat stuk prehistorisch oerwoud voorzien van peniskokerende analfabeten zonder slag of stoot hebben weggegeven aan die Indonesiërs.
  Anders hadden wij nu die Maserati’s kunnen betalen om die apen rond te rijden in de jungle…

  Like

 5. Ja,daarom ben je een Papoea,zo zit je in boom,en zo rij je in Maserati tegen die zelfde boom op kosten van ontwikkelingsgeld van de belastingbetaler van het Nederlandse Volk nu even naar Garage Rutte&Partner.

  Like

 6. Hebben al meer ontwikkelingsgeld gegeven aan die wilden dan er ooit binnengekomen is in het Vaderland van Oranje,Mijn .Vader had geen land
  Hij was Visser.🐟,ik heb ook geen land,ben geen boer.
  Ben alleen een teveel belasting betaler als BLANK Slachtoffer.
  Maar dat Blanke gaat Nooit weg,gelukkig dat (SS)chorum wel.

  Like

 7. Ik wil meteen een opmerking maken, het is geen regering Papua NG, maar de Indonesische regering, Papua NG staat onder bewind van Indonesië.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s