Nieuw

Duitsland: “Zuidlanders” vallen moeder met drie kleine kinderen aan bij busstation

Aydan Özoguz, SPD, riep op tot “dagelijkse onderhandelingen over het samenleven” tussen Duitsers en migranten. Deze zogenaamde “Özoguz-doctrine” kon een jonge moeder in Düsseldorf-Eller zich herinneren en redde daarmee waarschijnlijk het lijf en leven van haar drie kinderen

Wat is er gebeurd? Volgens het politieonderzoek bevonden de 22-jarige moeder, haar baby, haar 18-maanden oude kind en haar drie-jarig zoontje zich in de buurt van het busstation op de Vennhauser Allee, toen ze vier “buitenlanders” in het bushaltegebied opmerkte: “Ik kwam van winkelen en wilde naar mijn moeder in Garath. Het viel me op dat vier jonge mannen me voorbijliepen, stopten, en me omcirkelde”. Een van de daders duwde haar en zei: “Geef ons je geld!”. De moeder van drie kinderen probeerde eerst de agressieve” zuiderlingen” af te schrikken: “Maar toen greep iemand mijn jongen bij de arm en zei dat ik mijn geld moest geven. Hij dreigde: “Anders gaat er iets gebeuren”.

“Geld”, anders zouden de kinderen eraan moeten geloven.

Ondertussen hadden de andere MENA-landers van de groep zich rond de kinderwagen en kinderen geplaatst. De 22-jarige vrouw was bang geworden voor haar driejarige kind en stemde in met de betaling van 20 euro: “Gelukkig had ik nog wat geld bij me”. Daarna zijn de rovers/chanteurs weggerend. “Ze zagen er buitenlands uit. Bij de bushalte was op dat moment alleen een oudere man. Hij heeft me niet geholpen”. Gelukkig waren de kleintjes zich niet echt bewust van wat er gebeurd was. De zuigeling en het 18 maanden oude broertje lagen tijdens de overval in de kinderwagen.

Een woordvoerder van de politie zegt: “Wij nemen dit incident zeer serieus. De politie van Düsseldorf is op zoek naar getuigen: alle vier de daders waren ongeveer 20 tot 22 jaar oud, 1,70 meter lang en slank, met donker haar. De dader droeg een wit joggingpak met zwarte strepen en een baseballpet. Ze chanteerden de Düsseldorfse vrouw met een buitenlands accent”.

De formulering van het politierapport van Düsseldorf van 9 oktober:

“Een jonge moeder is gisterenmiddag in Eller het slachtoffer geworden van een roofoverval in het bijzijn van haar drie kleine kinderen. Vier onbekenden hadden de jonge vrouw en haar driejarige zodanig bedreigd dat ze zich genoodzaakt voelde om 20 euro aan contant geld te overhandigen. De verdachten worden gezocht.

Volgens het voorlopig politieonderzoek zat het 22-jarige slachtoffer, haar zuigeling, haar 18-maanden oude kind en haar drie-jarige zoon in het busstation op de Vennhauser Allee toen ze de vier jonge mannen bij de bushalte opmerkte. Een van de personen benaderde haar en eiste contant geld, wat zij weigerde. De persoon greep vervolgens de arm van haar driejarige zoon en dreigde het kind te kwetsen. Ondertussen stonden de andere personen van de groep rond de kinderwagen waarin de broertje en zusje lagen. Het slachtoffer overhandigde vervolgens 20 euro in contanten. Na de daad vertrok de groep in de richting van de Bahn-Haltestelle”.

Getuigen worden gevraagd zich bij het Kriminalkommissariaat 13 van de politie van Düsseldorf onder telefoon 0211 – 870-0 te melden.

Politie Düsseldorf
Persdienst
www.duesseldorf.polizei.nrw.de

Bron:

Düsseldorf: „Südländer“ überfallen Mutter mit drei Kleinkindern am Busbahnhof

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Duitsland: “Zuidlanders” vallen moeder met drie kleine kinderen aan bij busstation

 1. Jack vanderVeen // oktober 13, 2018 om 18:14 //

  Ik zo nog wel de huidskleur willen vernemen. Dan kan ik ook hier wat rondkijken.

  Like

 2. polderboy // oktober 13, 2018 om 18:22 //

  In Nederland dreigen ze op Sinterklaas vaak genoeg met harde acties kinderen te kwetsen.
  Hier krijgen ze er subsidiegeld voor, en deze door het bestuur in het buitenland aangeworven terroristen willen ook geld hebben.
  Doe je er iets tegen, dan wordt je gestickerd als fascist, nazi en extreem rechtse racist die de wet overtreedt en jagen ze je op met straffen.

  Zo werkt het nu eenmaal bij alle regime’s die het volk intimideren met de hulp van criminelen, die in dit geval dus rebellen, activisten, vrome gelovigen of mensenrechtenstrijders heten.

  Je moet de ware context alleen maar met de juiste valse etiketjes verdoezelen, en klaar ben je.

  Liked by 2 people

 3. Cornelia // oktober 13, 2018 om 21:52 //

  Zuidlanders een ander woord voor roetveeg pieten!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s