Nieuw

Duitsland: “Mannen” vallen tienjarig meisje aan

De politie gebruikt deze schets om de verdachte op te sporen.

Ze duwden, sloegen en schopten een tienjarig meisje om haar geld te krijgen. Nu is de politie op zoek naar een verdachte. Een ander is al in hechtenis.

Volgens de politie hebben twee jonge mannen op maandag om ongeveer 14.00 uur een tienjarig meisje in Stahlkamp bij de halte “Alte Heide” aangevallen. Blijkbaar probeerden de verdachten het meisje te beroven. Nadat ze werd geduwd, geslagen en geschopt, wist het moedige meisje te ontsnappen.

De politie heeft in de loop van het onderzoek al een verdachte gearresteerd. Op woensdag werd een 18-jarige man in de handboeien geslagen. Sindsdien is hij nog steeds in hechtenis. Nu is de politie op zoek naar zijn handlanger.

De gezochte is ongeveer 16 tot 18 jaar oud, ongeveer 1,70 meter lang, slank en heeft een donkere teint. Opmerkelijk: een ouder litteken in het gebied van de rechter wenkbrauw en een oorknop aan de linkerkant. Op die maandag was hij gekleed in een korte, lichtgrijze broek, een gestreept (licht donker) T-shirt met de afdruk van een drakenkop op zijn schouder en lichte gymschoenen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitsland: “Mannen” vallen tienjarig meisje aan

  1. Jack vanderVeen // oktober 13, 2018 om 18:10 //

    Die opgepakte aap kent die andere aap helemaal niet dus?
    Ook niet na het uittrekken van een paar nagels of stroom op zijn ballen?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s