Nieuw

De sharia is onvermijdelijk voor België

In Molenbeek willen onze pensioenredders dat hun buurt omgevormd wordt in een islamitisch paradijs, compleet met een totaal alcoholverbod.  De politicus-in-spe van de partij ISLAM wilde zelfs niet aangeraakt worden door een visagiste voor de tv-opnames. Kwestie van niet in verleiding te komen?

Via Golfbrekers >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9556 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on De sharia is onvermijdelijk voor België

 1. polderboy // oktober 13, 2018 om 16:27 //

  Tuurlijk willen ze sharia, want dat zijn hun wetten, en zolang het dhimmie bestuur er geen boterham minder om eet, kan dat bestuur het hier echt absoluut geen ene moer schelen, wat de gevolgen voor de samenleving zijn.
  Piet Hein Donner zei immers nog dat het hem helemaal een worst zal zijn of dat hij islam en sharia wetten moet besturen, of iets anders.

  Dat komt doordat het bestuursmodel een model is wat geen intrinsieke waarden heeft.
  Het model is simpel: “1) uit actie komt bestuursinformatie binnen, 2) bestuur stuurt op basis van die informatie bij, 3) informatie eruit, resulterende in nieuwe bijgestuurde uitvoerende acties”

  Een top bestuurder zoals Pet Hein Donner zal overigens altijd als uitmuntend bestuurstalent volgens Rutte middels natuurlijke selectie naar boven komen drijven.
  Of het als top dog in een democratie is, of in Raqqa, of in Auschwitz, topbestuurders, mits je ze natuurlijk afkoopt met stevige beloningen en ze van nature het liefst geen ruggengraat hebben, kunnen overal besturen, en geven er geen moer om wat voor ellende ze besturen.

  Hoe dan ook, duidelijk is dus hoe het fascisme hier heeft kunnen ontstaan, en dat kwam echt niet door het achterlijke PVV schorem zoals mijzelf, of andere gelijkwaardige minderwaardige hersenloze nazi tokkies zoals mijzelf dan, maar door goed betaalde bestuurders die het geen moer kon schelen.

  Like

 2. Helemaal niet, voor de islam en sharia zijn hele andere landen ruimschoots aanwezig

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s