Nieuw

De nieuwste trend uit de homolobby: Drag Kids – Kleine jongetjes verkleed als Drag Queens

Verkleden is iets geweldigs, en je kunt heel goed zien dat kinderen altijd in de rol van algemeen aanvaarde, positief bezette rolmodellen willen kruipen. Er zijn geen bijzonder individuele persoonlijkheidskenmerken, men is slechts eendimensionaal en onberispelijk “goed”, waarbij angstaanjagend kwaadaardige acties worden gespeeld om het “kwaad” te vernietigen. Deze worden echter gerechtvaardigd door het feit dat men tot de goede behoort, eo ipso. Een absolutistisch denkpatroon waar men tijdens de puberteit uitgroeit, tenzij men tot het stramme linkse politieke kamp behoort.

Er is nauwelijks een scene die het verkleden tot in de perfectie en glamour heeft gebracht zoals die van de Drag-Queens. Het is ongelofelijk welke kunstwerken deze mannen van zichzelf maken, hoe perfect ze zichzelf opmaken, hoe de hele persoon, beweging, lichaam en outfit één geheel vormen, in het kleinste deel perfect weergegeven.

Nu bestaat het gebeuren ook met kinderen. Zelfs zeven- en achtjarige jongens veranderen in glinsterende paradijsvogels, produceren zichzelf als publieke happenings. De kleine Canadese Nemis Quinn Mélançon Golden werd op zevenjarige leeftijd beroemd. Zijn drag queen persona heet Lactatia. (Lactatia komt uit het Latijn “zoogdieren” van “lactare” = borstvoeding, zuigen. Ik vraag me af of hij dat weet.

Zoals alle ouders weten: Kinderen willen zich in de rol van bewonderde “types” bewegen. Of het nu Batman of ijsprinses Elsa is, ze willen zich identificeren met de rol van de mooie prinses, of de dappere, sterke superheld. En in een maatschappij waar Drag Queens worden verheerlijkt, zijn er jongens die om de een of andere reden, misschien wel uit een neiging tot homoseksualiteit, misschien om heel andere redenen, het aantrekkelijk vinden en zich ermee willen identificeren.

Dus als achtjarige jongen heb je nieuwe ouders nodig als ze niet van de Drag Queen-ambities houden. Deze jongens zijn tot aan de gelakte vingernageltoppen brutaal geïdeologiseerd. Dit is puur hedonisme van een menselijk kind dat gesocialiseerd wordt in een volledig kunstmatige illusoire wereld. Het is ongezond voor een kind op die leeftijd om zo gehypet te worden en als fetisj en idool van een belangengroep te worden gebruikt. Veel volwassenen verdragen zo’n vleiende persoonlijkheidscultus niet zonder hun zelfevaluatie en persoonlijkheid te schaden, laat staan kleine kinderen die niet beseffen dat het niet om hen gaat, maar om hen rol, die hier wordt bejubeld om een politieke agenda te bevorderen.

Als je kijkt naar de verslaggever die van enthousiasme uit elkaar barst, dan weet je al hoe overdreven deze kleine mannetjes door iedereen het hof worden gemaakt en echt vindt dat hij ongelooflijk belangrijk en een geweldig rolmodel voor iedereen is. En de ouders zijn overal en spelen de loopbaanmanagers.

Dit is niet beter dan de beruchte Hollywood-ouders, gedreven door ambitie en roem, die hun nageslacht hebben opgepoetst, gedresseerd en tot kunstwezens hebben gemaakt. Of het nu gaat om de klassieke “schattige meisjesrol” of de vlekkeloos schone, blonde, frisse, vrolijke, vrolijke en vrije boef – of een acht jaar oude Drag Queen. Hier wordt een jong, fragiel persoon vervormd en misbruikt, ongeacht voor welke interesses.

Het is kenmerkend voor ideologisch-dictatoriale samenlevingen om jongeren zo vroeg mogelijk volgens bepaalde modellen vorm te geven. Of het nu de Laotiaanse jeugd was in hun blauwe uniform vol communistische creatieve en constructieve kracht, de Hitlerjugend met hun “hard als Krupp-staal, taai als leer, snel als windhonden” kwelling, of de goede Bund-Deutscher meisjes, of de Freie Deutsche Jugend. Het is altijd hetzelfde. Nu zijn het kleine Drag Queens.

Dit is niet langer bizar of ongevaarlijk recreatieplezier. We weten onderhand wat er met kinderen in de showbiz gebeurt. En zo’n klein mannetje zal het slachtoffer worden van een meedogenloze, gepolariseerde, meedogenloze man die niet kan en wil weerstaan aan een mini Drag Queen.

(Ingekort)

Bron:

DER NEUESTE TREND AUS DER LGTB-SZENE: DRAG KIDS – KLEINE JUNGEN ALS AUFGEDONNERTE DRAG-QUEENS
Letting an 8-year-old be a drag queen isn’t progressive, it’s child abuse

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on De nieuwste trend uit de homolobby: Drag Kids – Kleine jongetjes verkleed als Drag Queens

 1. kijk op het internet naar de artikelen van Afghaanse Hoge Heren die jongens uit gezinnen weghalen en ze ook als meisje kleden. ze worden misbruikt en als ze te oud worden de laan uitgestuurd, gewoon kindermisbruik dus …

  Liked by 1 persoon

 2. Ziek, ziek, ziek. Andere woorden zijn hier niet voor. Mensen die zulke dingen goedkeuren svp acuut opsluiten en sleutel weggooien. Dit is gewoon kindermishandeling! Niet meer en niet minder.

  Liked by 1 persoon

 3. ..en ‘nul’ reacties onderaan in het oorspronkelijke artikel.
  Goed, 24uur vertraging daargelaten ben ik benieuwd of er iets voorbij de moderatie geraakt.

  Like

 4. Claasje Kater // oktober 14, 2018 om 14:56 //

  ziek, vooral de moeders

  Like

 5. ja he de masculiene cultuur van de blanke westerse beschaving is vernietigd door het linkse blanke/ Afro bolwerkje.

  het is een totalitaire oorlog tegen de blanke heteroman.

  Drag Kids zijn gewoon een creatie van zieke pedofielen uit de linkse homo lobby.

  niets is normaal in het Post Moderne tijdperk. Hou hier rekening mee.

  Doesn’t matter at all, fuck me, is het motto. Zo roei je een heel ras uit.
  .

  Liked by 1 persoon

 6. Goed artikel, ik vind het vreemd dat te promoten en shows te maken, wist niet eens dat zoiets bestond.

  Like

 7. Von Puffelen // oktober 14, 2018 om 18:43 //
 8. Republikein // oktober 15, 2018 om 20:10 //

  Show must go on.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s