Nieuw

De Duitse politie-zoekcommissie zal “Herr Siegheilson” vinden

De man die deze zomer een shirt met de woorden Siegheilson droeg is nog steeds niet gevonden.

In augustus zorgde een onbekende supporter van de voetbalclub FC Energie Cottbus in heel Duitsland voor krantenkoppen toen een foto van de man met een onofficiële supportersshirt voor het team zich verspreidde op sociale media.

Het shirt dat op 29 juli begon te verkopen via een webshop met spelersnummer 66 heeft de tekst “Energie Cottbus” en de achternaam “Siegheilson”, maar er is nooit een speler in het team genaamd Siegheilson geweest. Daarom vermoedt de politie dat de fictieve naam een eerbetoon is aan de voormalige Duitse staatskanselier Adolf Hitler, onder wiens heerschappij “Sieg Heil” als groet werd gebruikt.

De Brandenburgse politiewoordvoerder Torsten Wendt zei op 22 augustus dat men ondanks politieverhoren met getuigen en afspeuren van bewakingsbeelden de “misdadiger” niet heeft kunnen lokaliseren die verdacht wordt van “haatzaaien” door het shirt in het openbaar te dragen

Nu kondigt de politie aan dat het recherchewerk van de zoekcommissie tot nu toe nog niet tot concrete resultaten heeft geleid. De directie van het voetbalteam schrijft op Twitter: “Er is geen plaats voor nazi’s bij FC Energie! Wij nemen het incident serieus en steunen de politie van Brandenburg in het openbaar onderzoek”.

Vanwege de onopgeloste zaak slaan de politie en de voetbal club nu de handen ineen en doen een beroep op het publiek voor tips die kunnen leiden tot de arrestatie van de zogeheten crimineel.

Bron:

“Siegheilson“ auf Trikot – Kriminalpolizei ermittelt gegen Cottbus-Anhänger
Polizei fahndet jetzt öffentlich nach “Siegheilson“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on De Duitse politie-zoekcommissie zal “Herr Siegheilson” vinden

 1. Gelukkig weet Duitsland welke prioriteiten het moet stellen in zijn criminaliteitsbestrijding,

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // oktober 13, 2018 om 20:29 //

  Het Schickelgruber trauma.

  Like

 3. polderboy // oktober 13, 2018 om 21:49 //

  Neem nu dat akkefietje voor de Dom van Keulen in 2015, waar het ging om 1201 zware misdrijven, zoals berovingen, berovingen met geweld, aanrandingen, tientallen verkrachtingen, groepsverkrachtingen en bedenk het maar.
  https://www.tagesspiegel.de/politik/silvesternacht-in-koeln-nur-wenige-taeter-werden-bestraft/14488686.html

  Maar 14 strafveroordelingen voor die 1201 “incidentjes”, die men eerst nog poogde in de doofpot te stoppen, kwamen er uiteindelijk uit.
  De hoogste straf is overigens maar 1 jaar en tien maanden.

  Dus je kan echt nog wel de beest uithangen in Duitsland en helemaal crimineel uit je dak gaan,
  Mits je maar bij de juiste groep hoort, zoals in dit geval de daders dus voornamelijk moslim asielzoekers betroffen, zoals in het artikel te lezen is.

  Je moet alleen geen shirtje dragen met een recalcitrante tekst, wat dan gaat dat Duitse bestuur helemaal “total nazi” op je, zoals voorheen.

  Like

 4. Von Puffelen // oktober 14, 2018 om 13:59 //

  Wanneer je die 2 woorden separaat gebruikt, plukken ze je dan ook van de straat?

  Like

 5. Jack vanderVeen // oktober 14, 2018 om 17:34 //

  Een T-shirt met “heil Merkel” dat wordt het zeker wel. Wanneer men bij de kreet “heil Hitler” een werkstraf van 240uur krijgt dient bij gelijke kappen voor de kreet “heil Merkel” minimaal levenslang krijgen.
  Want de rest van de autochtone bevolking heeft dat van haar ook reeds gekregen. Weer zoiets waarvan Hitlir volgens mij nimmer beschuldigd is.

  Like

 6. Wat zou ,,HEIL RUTTE,, of ,,HEIL FRANS,,
  Opleveren.🙈🙉🙊??Een Baantje!!!.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s