Nieuw

Somaliërs ontvoerden en probeerden jonge Zweedse vrouw te verkrachten

Twee asielzoekers zijn gearresteerd wegens de ontvoering en poging een 22-jarige vrouw in Växjö te verkrachten afgelopen weekend. Volgens het arrestatiebevel zijn het twee Somalische mannen.

In de nacht op zaterdag hadden twee buitenlandse mannen een 22-jarige vrouw ontvoerd, van wie er één probeerde haar te verkrachten, iets wat Smålandsposten als eerste meldde.

Het begon allemaal op de Nydalavägen in Växjö, daarna reden de mannen in Växjö rond voordat ze verder gingen naar Lammhult.

De eerste verkrachtingspoging vond plaats op een weg tussen Lammhult en Växjö. Vervolgens heeft er opnieuw een verkrachtingspoging plaatsgevonden op een adres in Lammhullt, waar ook een ernstige bedreigingen zijn geuit.

Daarnaast moet er een vierde persoon in de auto zijn geweest, die getuige van de misdaden is geweest.

– We willen in contact komen met getuigen die zagen wanneer de vrouw werd aangevallen op de snelweg 30 net buiten Bredhultsrakan vanuit Växjö gezien. Verschillende mensen namen contact op met de politie en vertelden dat ze zagen hoe een vrouw werd aangevallen, maar alle bellers hebben niet hun naam of telefoonnummer gegeven, zegt officier van justitie Sofia Granat tegen Smålandsposten.

Twee mannen zijn nu gearresteerd.

Een 26-jarige man is in hechtenis op verdenking van illegale vrijheidsberoving en poging tot verkrachting, de andere 28-jarige man is gearresteerd op verdenking van illegale vrijheidsberoving.

Volgens het arrestbevel dat Fria Tyder in handen heeft gekregen, gaat het om twee staatsburgers uit Somalië. De oudere man, 28 jaar oud, heeft een tolk in het Somalisch nodig.

De officier van justitie stelt onder meer dat er een risico bestaat dat de verdachten bewijsmateriaal verwijderen of het onderzoek op een andere manier bemoeilijken.

Beide mannen, geregistreerd in Växjö en Lammhult, ontkennen de misdaden. Ze zijn dit weekend gearresteerd en zitten in Växjö in arrest.

Bron:

Somalier kidnappade och försökte våldta ung kvinna i Växjö

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Somaliërs ontvoerden en probeerden jonge Zweedse vrouw te verkrachten

  1. En of ze de zaak bemoeilijken? Nou laten ze die tolk maar zeggen dat ze omdat ze nog geen Zweeds spreken minimaal 5 jaar eenzaam opgesloten worden op alleen maar knäckebröd en water en daarna teruggestuurd worden naar somalië. Aan dat soort mensen hebben ze niets in Zweden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s