Nieuw

Soldaat in video met Tommy Robinson wordt ontslagen

© Tommy Robinson/Facebook

Het Britse leger zal een soldaat ontslaan die in een video met Islamcriticus Tommy Robinson is verschenen, waarover wij twee dagen geleden berichtten.

De 35-jarige Robinson postte maandag beelden op zijn Facebook-pagina van een video van jonge mensen in camouflageuniform die hem toejuichen en zijn naam zingen.

Robinson had de stagiairs ontmoet bij de snelwegdienst van Watford Gap. Hij noemde het “de meest eervolle ochtend die ik ooit heb gehad”.

Hij voegde eraan toe: “Een moment als dit maakt het allemaal de moeite waard. Vandaag heb ik echte Britse helden ontmoet”. Het leger zei in reactie daarop echter dat het “de omstandigheden rond dit alles zou onderzoeken”.

Generaal-majoor Rupert Jones in Raqqa waar hij ISIS hielp om te ontsnappen.

Generaal-majoor Rupert Jones, die genoemd wordt om de Standing Joint Force Commander te worden, heeft Robinson hard veroordeeld in de media: “Het Britse leger is absoluut duidelijk dat we geen extremistische opvattingen tolereren en dat we extremistisch gedrag niet tolereren”.

Het leger is momenteel bezig met het ontslaan van de soldaat die verscheen in een video met Robinson, bevestigde hij.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een wijdverspreide mening in het leger is. Veel van de reacties van onze mensen op dat incident laten dat zien”.

Er is veroordeling van de beelden geweest, met name door de Muslim Council of Britain. Ze verwelkomden “de snelle verklaring van het leger dat het zich distantieert van extreem-rechts en we hopen dat waarborgen worden ingevoerd om ervoor te zorgen dat islamofobie geen plaats meer zal hebben in onze strijdkrachten”.

Jones legt uit: ‘Het leger moedigt diversiteit in onze teams absoluut aan. We zijn sterk voor diversiteit – we hebben zeer hoge verwachtingen en normen en daar zullen we ons aan houden”.

Hij voegde eraan toe: “Het is echt belangrijk voor het Britse volk om te zien wat de militairen namens hen doen. We leven in een tijdperk van constante concurrentie – de bedreigingen zijn diversifiërend en we kunnen die bedreigingen niet onderschatten, en ik denk dat het belangrijk is dat het Britse publiek dat begrijpt.

Imam Asim Hafiz, een islamitische adviseur van de strijdkrachten, zei: “Elke vorm van racisme, discriminatie of extremisme wordt uiterst serieus genomen en zal dienovereenkomstig worden aangepakt. De strijdkrachten blijven absoluut toegewijd aan het verwelkomen van individuen uit alle religies en culturen in haar gelederen”.

De contra-extremistme chef van de regering, Sara Khan, veroordeelde Robinson ook voor het poseren naast militaire figuren, door te zeggen dat zijn “aandachtzoekerij bedoeld is als dekking voor verdeeldheid zaaiende anti-islamitische haat”.

Kahn ging verder: “Ik maak me grote zorgen over de groeiende impact van extreemrechts in Engeland en Wales. We moeten onze reactie in de samenleving versterken”.

Bron:

http://freewestmedia.com/2018/10/11/soldier-in-video-with-tommy-robinson-to-be-discharged/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Soldaat in video met Tommy Robinson wordt ontslagen

 1. Duchesne // oktober 12, 2018 om 18:41 //

  “serve to defend our freedom” en dan worden ontslagen omdat je gebruik maakt van die “freedom”….dit denderd door in alle delen van de Engelse krijgsmacht. Mooi te zien hoe vrijheid totaal weg is, een voorbeeld dat door niemand tweeledig te bevatten is.

  “When one person suffers from a delusion it is called insanity; when many people suffer from a delusion it is called religion.” 
  Robert Pirsig (wilde deze niet onthouden)

  Liked by 1 persoon

 2. Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // oktober 12, 2018 om 19:40 //

  “eigene todt erst” !

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // oktober 12, 2018 om 20:03 //

  Ze pikken er eentje uit, die ontslagen wordt, om de rest te intimideren.

  Like

 5. TOMMY ROBINSON 8 PEOPLE HAVE ALLEGEDLY COMMITTED SUICIDE IN ARE ARMED FORCES THIS WEEK

  Like

 6. antiislamnu // oktober 12, 2018 om 22:48 //

  Extreem recht wat een onzin alles wat hij doet is uitleggen waar de islam voor staat en hoe islam in elkaar zit meestal door te citeren uit de koran.
  En dat het ze dan niet uitkomt dat de waarheid is dat islam in werkelijkheid niets met een geloof te maken heeft maar gewoon een zeer foute ideologie is ja dat wil men dan niet horen.
  Ze zijn gewoon bezig om hem kapot te maken als voorbeeld voor de anderen wie islam bekritiseert gaat er aan dat is hier de boodschap van de overheid hand in hand met die smerige imam.

  Like

 7. Brave Heart

  Like

 8. Deze doet blijkbaar ook mee:

  Like

 9. polderboy // oktober 13, 2018 om 08:47 //

  Lees over die Nick Carter dat hij ridder commandeur in de orde van het bad en commandeur in de orde van het Britse Rijk en lid van de orde van onderscheiden verdienstelijken en drager van hare Majesteits waardevolle verdiensten en lid van de orde van verdienstelijken van de verenigde Staten en lid van de verdienstelijken van de North Alantic Treaty Organisation is,
  https://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Carter_(British_Army_officer)#cite_note-11

  Nu vraag ik me af met hoeveel echte gevechtssituaties die die hoge volgehangen kerstboom dat verdient heeft? Hij begon in Bosnië immers in het veld als als Luitenant kolonel, en dan zit je al lang niet meer in het veld.
  Laat me dus raden: hij heeft zelf nul echte gevechtssituaties beleeft, waarbij zijn leven onder kogelvuur echt in gevaar kwam!

  Deze papierschuiver ontslaat echter wel een echt waardevolle vechter uit het veld!!

  En de kans dat zo een stoffige carrière geile sufferd je dadelijk als soldaat in dezelfde schuttersput flikkert met een fascisten Erdogan Turk, of een Arabische ongelovige hoeren verkrachter is immens.

  Ik zou er trots op zijn door zo iemand ontslagen te worden, want een echte soldaat buigt niet, zoals die met alle winden meewaaiende ruggengraatloze met medailles volgehangen rietstengel Carter.

  Like

 10. tim pietersen // oktober 14, 2018 om 20:54 //

  dox these traitors to the european peoples, let their faces be seen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s