Nieuw

Kanye West: Zwarten moeten stoppen met slachtoffer spelen en hun leven op orde brengen

De rap-ster Kanye West heeft de Amerikaanse president Donald Trump ontmoet tijdens een opmerkelijk bezoek aan het Witte Huis. Tijdens het bezoek onthulde hij een reeks nieuwe “controversiële” uitspraken. Hij zei onder andere dat cultureel-marxisten proberen om zwarten te controleren door middel van concepten als “racisme”.

Kanye West is voor bepaalde mensen een haatobject geworden, omdat hij openlijk zijn steun heeft betuigd aan Donald Trump. Dit heeft hem er echter niet van weerhouden om de president te blijven steunen.

Tijdens een bezoek aan het Witte Huis op donderdag, vervolgde hij zijn vrije meningsuiting over Trump maar ook over zwarte Amerikanen.

– Mensen gaan ervan uit dat men als zwarte een democraat moet zijn. Maar ik heb gesprekken gevoerd die me duidelijk hebben gemaakt dat het de sociale uitkering is die ervoor zorgt dat veel zwarten democraten worden. Ze raken werkloos en krijgen dan te horen ze dat ze meer geld krijgen als ze meer kinderen verwekken, verklaarde hij.

– Mijn eigen vrienden proberen me bang te maken om deze pet niet te dragen, vervolgt hij, en doelt op zijn rode “Make America Great Again” pet.

Als een journalist vraagt naar Donald Trump’s visie op zwarten, antwoordt West dat hij geen mensen in groepen wil sorteren, maar hij deelt niet de menig dat de president “racistisch” zou zijn.

Volgens Kayne West is Donald Trump daarentegen op een “heldenmissie”.

– Ik denk dat we ons om alle mensen moeten bekommeren. Ik ben geprogrammeerd om te denken als slachtoffer van een uitkeringsmentaliteit. Wij zwarten zijn vastgelopen in de geest van racisme. We hebben liever een duur merk dan dat we land bezitten. We weten niet hoe het voelt om onze eigen gebieden te bezitten, zegt hij.

– Omdat we niet weten hoe het voelt om eigenaar te zijn, gaat in plaats daarvan alles over hoe iemand eruit ziet. We geven meer om wat iemand voor iets draagt, dan of iemand respectloos of racistisch is.

– Ze praten over politiegeweld, en daar moeten we het zeker over hebben. Maar dit wakkert haat aan op raciale spanningen. Als zwarten moeten we ook verantwoordelijkheid nemen voor wat we doen. We doden elkaar meer dan de politie. Dat betekent niet dat we niet moeten praten over politiegeweld, maar soms moet de politie geweld gebruiken. We moeten liefde over het hele land verspreiden en alle mogelijkheden die er zijn openstellen. Soms wordt alles als racisme aangeduid .

West viel ook links aan tijdens zijn bezoek aan het Witte Huis.

– Ik hou van wat linkse mensen doen, verklaarde hij sarcastisch. Ze proberen een zwart persoon onder controle te krijgen door middel van het begrip racisme, omdat ze weten dat we erg trots en emotionele mensen zijn. Dus als ik zeg dat ik van Trump houd, zeggen ze dat hij racistisch is. “Denk je dat racisme mij kan  controleren?”, antwoord ik dan.

Voordat Donald Trump en Kayne West samen gingen lunchen, verklaart de Afro-Amerikaanse rapper zijn liefde voor Trump.

– Ik hou van deze man, zegt Kayne West en omhelst de president.

Bron:

Kanye West: Svarta borde sluta spela offer och ta tag sina liv

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Kanye West: Zwarten moeten stoppen met slachtoffer spelen en hun leven op orde brengen

 1. ‘…….hun leven op orde brengen…..’

  Proessst,……humor heeft ‘ie !

  Liked by 1 persoon

 2. In The Name of chin partij, WAROM MR.Trump laat zulke … idiooten the white house in???

  Like

 3. Het enige wat zwarten moeten doen, is oprotten naar Afrika.

  Like

 4. Wat ben je weer rascist Fub, zo praat je toch niet over kaffers

  Liked by 1 persoon

 5. paulzwueste // oktober 13, 2018 om 16:45 //

  Je kijkt ’s morgens in de spiegel en je ziet zo’n zwarte neger met van die enorme neusgaten en al het overige wat niet doorontwikkeld is, maar is blijven hangen in het stenen tijdperk.
  En dan moet je je leven op orde brengen?
  Hoe dan?

  Like

 6. Like

 7. Er zijn ook Afro-Amerikanen die hun leven wel op orde hebben; daar kunnen ze toch een voorbeeld aan nemen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s