Nieuw

Groenen roepen op tot afschaffing van de Beierse grenspolitie: “Niemand heeft Beierse grenspolitie nodig”

Met de groetjes van de EU.

De topkandidaat van de Groene Partij voor de Beierse staatsverkiezingen heeft zich uitgesproken voor afschaffing van de Beierse grenspolitie.

Katharina Schulze, de belangrijkste kandidaat van de Groene Partij voor de Beierse staatsverkiezingen, heeft zich uitgesproken voor afschaffing van de Beierse grenspolitie, meldt EpochTimes.

“Niemand heeft de Beierse grenspolitie nodig”, vertelde ze aan het nieuwsportaal T-Online, “Het is grof nalatig dat de Beierse premier ook trots is op zijn eigen grenspolitie. Dit is een klap in het gezicht van alle Europeanen”.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Groenen roepen op tot afschaffing van de Beierse grenspolitie: “Niemand heeft Beierse grenspolitie nodig”

  1. “Dit is een klap in het gezicht van alle Europeanen” Haha dat die grenspolitie nodig is is juist de Schuld van types zoals Schulze.

    Like

  2. Claasje Kater // oktober 12, 2018 om 14:52 //

    het wachten is op de eerste gil om hulp van dit soort vrouwtjes, maar ja dan is de grenspolitie nog verder wegbezuinigd. waarom weigeren dit soort types uberhaupt na te denken. hebben zij geen opa’s en oma’s die hun de waarheid nog kunnen vertellen. bij hun geindoctrineerde ouders kunnen ze immers niet terecht

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s