Nieuw

China zet zijn kruistocht voort om het land van de islam te bevrijden door te proberen alle halal producten te verbieden

China heeft baarden verboden voor moslims en gezichtsbedekkende kledij voor hun jihadbroedmachines. En waar mogelijk hebben ze het vasten verboden voor Ramadan. Nu heeft de hoofdstad van China’s Xinjiang-regio een campagne gelanceerd tegen halalproducten om te voorkomen dat de islam het seculiere leven doordringt en extremisme voedt.

Chinese autoriteiten hebben een campagne gelanceerd tegen halalproducten in de naam van het bestrijden van extremisme in de hoofdstad van Xinjiang, de onrustige noordwestelijke regio waar moslims worden geconfronteerd met een reeks religieuze beperkingen.

Halal – Arabisch voor “toegestaan” – verwijst naar een reeks regels die moslims begeleiden naar wat volgens de religie is toegestaan. Het wordt vaak toegepast op eten en drinken, maar bevat ook andere producten voor persoonlijke hygiëne zoals tandpasta en cosmetica. …

Communistische partij leiders in Urumqi, de regionale hoofdstad, lieten maandag kaders een eed zweren om de “halal trend tot het einde te bestrijden. China lanceerde zijn “Strike Hard” campagne gericht op separatisme in Xinjiang in 2014 na dodelijk geweld in de regio.

Oeigoeren en andere moslimminderheden zijn onderworpen aan strikte regels die baarden en boerka’s verbieden, en velen worden vastgehouden in heropvoedingskampen voor misdaden die zo gering zijn als het contact maken met familieleden buiten het land of het delen van islamitische vakantiegroeten op sociale media, volgens een VN-rapport.

De Chinezen beseffen dat er straffe maatregelen nodig om de ongeveer 20 miljoen islamitische Oeigoeren, die voornamelijk in de oostelijke provincie Xinjiang in China wonen, te laten integreren.

Zo moeten moslims verplicht varkensvlees eten en alcohol drinken in heropvoedingskampen, berichtten we in mei.

Zie ook:

China trekt moslims aan hun baard – alles wat islamitisch is wordt geconfisqueerd of verboden

China zet moslims in opvoedingskampen

China waarschuwt voor islamieten

China sloopt luidsprekers van moskeeën

China verbiedt bloeddorstige mohammedaanse naamgeving voor pasgeborenen

China verbiedt sluiers en ‘abnormale baarden’

China smashes 181 Muslim gangs in anti-terrorism crackdown

Chinees krijgt zes jaar cel vanwege baardgroei

Mohammedanen verplicht alcohol en tabak te verkopen

China verbiedt vasten tijdens ramadan

Muslim prayers banned in govt buildings, schools in Xinjiang

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9817 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on China zet zijn kruistocht voort om het land van de islam te bevrijden door te proberen alle halal producten te verbieden

 1. antiislamnu // oktober 12, 2018 om 01:55 //

  Goed bezig die Chinezen ff wat anders kijk deze video vet lachen vooral als hij laat zien hoe groot de moskee gaat worden

  Like

 2. Binnenkort ga ik een verdediging van islam schrijven.

  Als wij wat meer op islam zouden lijken zouden we niet totaal gedegenereerd zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. En terecht. Zouden ze in Nederland ook moeten doen dat Halal verbieden. Bij sommige supermarkten zie ik er al teveel met een hoofddoek op/om (2 van de 3) achter de kassa. Dit zou een afspiegeling zijn van de bevolking. Schaam mij diep. Hoe diep zijn we gezonken.

  Like

 4. ieznogoedh // oktober 12, 2018 om 13:17 //

  Er zijn makkelijker manier om dit probleem op te lossen.
  Alle Oeigoeren hun shit laten oppakken en met een ticket benenwagen naar turkije sturen
  of alle Oeigoeren steriliseren en dan lost het probleem zichzelf op.

  Like

 5. antiislamnu // oktober 12, 2018 om 13:20 //

  Wat ik al jarenlang doe spek tussen die halal rotzooi gooien dat is een kleine moeite als je toch boodschappen moet doen.

  Like

 6. In ieder geval 1 ding wat ze in China goed begrepen hebben, goed zo Xi!

  Like

 7. paulzwueste // oktober 12, 2018 om 19:08 //

  Maar waarom verbieden ze die vervloekte islam gewoon niet!
  Met alles wat daar mee te maken heeft, samenhangt, onderdeel van zou kunnen uitmaken en plagiaat is van de bijbel en de Thora.

  Belediging voor het Boedisme…?
  Nee, natuurlijk niet het Boedisme is harmonie, vrede, liefde voor de ander enzovoorts… Dat kwam die vervloekte kinderverkrachter, crimineel en massamoordenaar mohammed natuurlijk niet goed uit.
  Massaal en op de meest grondige wijze totaal uitroeien die vervloekte islam!
  De grootste vijand van alle andere culturen!

  Like

 8. Like

 9. Scrutinizer // oktober 12, 2018 om 21:53 //

  @Fubar
  Na pro-Israel, anti-Israel, anti-Islam, en weldra pro-Islam kan je nog een paar keer switchen.
  Wellicht ontpop je je nog als de nieuwe Malcolm X?

  Like

 10. polderboy // oktober 13, 2018 om 08:10 //

  China werkt juist samen met de ASEAN om de zich in de daar bevindende islam shariawetten landen levende moslims van hun heilige shariawetten voedsel te kunnen voorzien:
  https://www.salaamgateway.com/en/story/cimbs_aseanchina_halal_corridor_initiative_to_help_businesses_tap_into_usd6.4_trillion_global_halal_market-SALAAM27092018094039

  Varkens en bijvoorbeeld ook moslims hebben hun eigen vreten immers, en ik zou als China ook niks daarop tegen hebben.

  Maar mensen die in China wonen hoeven zich aan die primitieve dieren koppen hakkers niet te onderwerpen met hun heilige sharia wetten uit het fascistische apartheids-riool van Mekka.
  Dus logisch dat de regering van China haar volk volgt, en dat kapot snijden en martelen van dieren als offers van Allah aan banden legt.

  Ga je immers met dat soort zaken akkoord, dan zit je dadelijk in China met een geil zootje koppensnellers, die mensen doden op koppensnellers pleinen, zoals in Saudi Arabië voor de meest belachelijke zaken, en in het kielzog daarvan met die met die koppensnellers collaborerende lui uit de EU in Brussel.

  In China ziet die leiding ook wel dat dat EU regime in Brussel volkomen schijt heeft aan hun eigen volkeren, en die volks-referenda in de prullenbak lazert en verbiedt.

  Laten we blij zijn dat er in de wereld leiders bestaan die hun volk volgen, zoals in China.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s