Nieuw

Bono wil dat Afrikanen “de wereld overnemen”

De zanger van U2, Bono, is enthousiast over het internationalisme en de explosieve bevolkingsgroei in Afrika. Dit verklaarde hij tijdens zijn bezoek aan het Europees Parlement deze week.

Het was op woensdag dat Bono, frontman van U2 en mede-oprichter van de international lobbygroep ONE, die onder andere beweert de armoede te bestrijden, een officieel bezoek bracht aan het Europees Parlement.

Daar propageerde hij onder meer voor internationalisme en meer samenwerking met Afrika, dat volgens hem de toekomst is.

– Mensen zijn nerveus over nationalisme, ik ben echt enthousiast over internationalisme, zei Bono.

Bono, die in september tijdens een optreden in Parijs de spot dreef met de Zweden Democraten-leider Jimmie Åkesson door Hitlergroeten aan hem te richten en zijn naam te schreeuwen, benadrukte dat Afrika binnenkort twee miljard inwoners heeft, wat volgens hem geweldig is.

– Mensen zijn nerveus over ongecontroleerde immigratie, en ik begrijp dat. Maar ik ben zo enthousiast over wat er op ons grenscontinent gebeurt. Ik zie ongelooflijke mogelijkheden. Er zijn binnenkort twee miljard mensen in Afrika. Naarmate we ouder en grijs worden, worden hen jonger en levendiger, vervolgde hij.

Volgens Bono moeten Europeanen en Afrikanen elkaar als broeders zien en samen “de wereld overnemen”.

– Terwijl Amerika op vakantie is van goede ideeën, moeten we aan tafel gaan zitten met onze Afrikaanse partners, als gelijken, en de wereld overnemen, legt Bono uit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8460 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Bono wil dat Afrikanen “de wereld overnemen”

 1. Neem zelf 2 miljard jongere en levendigere Afrikanen in huis, omhoog gevallen trol die je bent
  Heeft heer Bono dochters? Wacht maar tot ze huilend thuis komen dat ze door een zielig afrikaantje verkracht zijn zegt hij dan ook een Afrikaan wil wel een sex?

  Like

 2. Sorry Bono.

  Like

 3. Nooit fan van die halve gare geweest, ook niet van zijn muziek!

  Like

 4. Ik wilde wat zeggen maar laat ook maar want hier is geen kruid tegen gewassen.

  Like

 5. Btw, hij geeft hiermee onbedoeld wel aan wat de werkelijke reden is van de massamigratie en dat het dus schaamteloos beleid is.

  En termen als ‘de wereld overnemen’ zijn nu opeens als bliksem bij heldere hemel geen probleem, ik word echt schijtziek van de hypocrisie waarmee van alles ons door de strotten getrapt wordt.

  Like

 6. Bono dochters? Volgens mij is hij homo. Als ze hem onder een wals leggen krijgen ze een langgerekte lul. De namaak filantroop. Tijdens het optreden in de jaren tachtig in Leiden dacht ik nog veel goeds over hem. Dat is nu heel anders sinds de jaren 0 van deze eeuw.

  Like

 7. Jammer dat zo’n grote zanger niet onafhankelijk en objectief blijft. Ik was vroeger altijd fan van zijn muziek maar is helaas door deze instelling compleet omgedraaid.

  Liked by 1 persoon

 8. Scrutinizer // oktober 12, 2018 om 22:12 //

  Voorstel voor nieuw arikel morgen:
  Het WC-madammeke van de Bistro op de Wapper vindt zus of zo.
  Iedereen die fan is van pissen of kakken na een maaltijd moet haar mening nu overnemen…

  Like

 9. Dopehead!

  Like

 10. Bono no no ,you are most f u m frocker in the world!!! Is there no one to shut him down??? Oude lul lult nog steeds zijn lullige lullabys…

  Like

 11. Tja zo’n speech van hem valt natuurlijk in goede aarde bij veel europarlementsleden, echt ik denk dat de meeste europarlementsleden en volksvertegenwoordigers van de nationale Europese regeringen niet naïef zijn zoals deze Bono zich voordoet.

  Like

 12. Geen zorgen. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=K4kHiUAjTvQ
  Dit zijn usefull idiots bedoeld om een maatschappij te ontwrichten of te destabiliseren. Wanneer zij de weg bereid hebben voor het marxisme dan zullen ze denken te kunnen delen in de macht. Dat zal nooit gebeuren. Zij zullen tegen de muur gezet worden en worden doodgeschoten omdat ze teveel weten. (Yuri Bezmenov, KGB)

  Like

 13. Like

 14. Bono wie? Ik hoop dat ze allemaal bij hem gaan logeren.

  Like

 15. Daywalker // november 4, 2018 om 04:29 //

  ” Hopelijk spreekt hij een keer ons parlement toe ”

  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  Kruip er nog verder in kneus

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s