Nieuw

500.000 Afghaanse migranten staan ​​klaar om Europa binnen te stromen via onbeveiligd Turks-Griekse grensgebied

Screenshot ZDF heute.

Tot een half miljoen migranten uit Afghanistan wachten op een kans om Europa binnen te glippen, meldt de Griekse krant Kathimerini.

Volgens de krant zijn onlangs 500.000 Afghanen uit Iran en Irak Turkije binnengekomen, met de intentie om naar Europa te komen, schrijft VoE.

De verontrustende informatie uit Turkije zegt dat de migranten in de buurt van Andrianoupolis worden verzameld om de grotendeels onbewaakte Turks-Griekse landgrenzen in de Evros regio over te steken.

De Griekse regering heeft al contact opgenomen met de EU, evenals met Turkije, over het gebrek aan grensbescherming van Turkse zijde over de bescherming van de grens met Griekenland.

De linkse Griekse regering weigert echter effectieve maatregelen te nemen om de Griekse kant van de grenzen te bewaken, wat massale golven van illegale migranten die de grens oversteken zou voorkomen.

In plaats daarvan kiezen ze ervoor om de mensenhandelaren en het enorme aantal migranten de schuld te geven van de komende situatie.

Albanese en Bulgaarse mensenhandelaren profiteren van de situatie en zorgen via de onbeschermde grenzen voor veilige wegen naar Grieks grondgebied.

Het feit dat Turkije de migrantencrisis aangrijpt om de druk op Europa op te voeren en haar eigen belangen en de onwil van de Griekse regering om de Europese grenzen te bewaken, kan leiden tot een nieuwe migrantencrisis.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on 500.000 Afghaanse migranten staan ​​klaar om Europa binnen te stromen via onbeveiligd Turks-Griekse grensgebied

 1. Duchesne // oktober 12, 2018 om 19:26 //

  De Bosporus nuken zou veel eenvoudiger zijn. Al met al, de EU weetdit soort zaken echt wel van tevoren, maar het hoort bij het omvolken. Zou men willen zou de grens daar in 24 uur compeetdicht zitten. Men wil niet, immigratie is het bestaansrecht van uitgerangeerde politic met uitgerangeerde agenda’s.
  Men weet in de politkek echt wel waar massa immigraite toe gaat leiden, maar aanpakken is hetzelfde als fouten erkennen en falen toegeven. Nooit dus, men zal met volle zakken zelf elders de heil zoeken. Erdogan en Poetin zijn bekwame politici die begrijpen hoe dingen werken, met ervaring op de straat , dog eat dog lesmateriaal, onze “elite” van politici wil slechts vreten, zakken vullen en kleine kindjes misbruiken en zwelgen in eigendunk.

  De gedrochten uit Brussel zijn eigenlijk de maden op het kadaver van democratie.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik weet alleen niet of dit bij de Nederlandse politici bekend is. Zo niet hoe maken we dat aan ze bekend.
  Weten ze het wel dan vind ik het vreemd dat in Nederland: Wilders en Baudet daar niet over beginnen en in Frankrijk: Le Pen!

  Like

 3. @Duchesne

  Like

 4. Jeanette K // oktober 13, 2018 om 10:10 //

  Iedere moslim in het Westen is een infiltrant met opdracht: islamisering, zo snel mogelijk,ook met geweld. Zwart op wit te vinden in:
  http://www.militantislammonitor.org/article/id/2671
  NL-versie op Antivenin: http://tinyurl.com/ov43avh

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s