Nieuw

‘Zij verleidde een Jood” – Knesset lid betreurt huwelijk tussen Israëlische soap-ster en Arabisch nieuwsanker

Tzachi Halevy en Lucy Aharish - screenshots YT

In het Westen worden we overspoeld met eindeloze race-mixing propaganda om het blanke ras uit te roeien.

Terwijl Joden de diversiteitspropaganda op onze beeldschermen in het Westen propageren, veroorzaakt een enkele Arabische vrouw die “een Jood verleidt” in Israël politieke controverse op het hoogste niveau.

Parlementslid Oren Hazan (Likud) viel het Israëlische Arabische nieuwsanker Lucy Aharish aan om haar huwelijk woensdagavond met de Joodse acteur Tzachi Halevy, bekend van zijn rol in de tv-serie Fauda.

De twee zijn al vier jaar samen, maar hebben hun relatie geheim gehouden voor de media.

Hazan riep om de Joodse assimilatie te stoppen, zeggende: “Ik geef Lucy Aharish niet de schuld voor het verleiden van een Joodse ziel met als doel ons land te schaden en te voorkomen dat meer Joodse nakomelingen de Joodse dynastie voortzetten, integendeel, ze is welkom om zich te bekeren”, schreef Hazan op zijn Twitter-account.

“Ik beschuldig Tzachi ‘de islamiserende’ Halevy, die Fauda een stap te ver bracht – Broeder stop met waanideeën. Lucy, het is niet persoonlijk, maar je moet weten dat Tzachi mijn broer is en dat het Joodse volk mijn volk is, stop de assimilatie! “Tweette hij.

Het echtpaar trouwde op woensdagavond in een kleine privé-ceremonie, meldde woensdagavond het entertainmentnieuws “Goede avond met Guy Pines”. De bruiloft werd geheim gehouden, deels uit angst voor protesten van zowel joodse als Arabische nationalisten, meldde Pines.

Donderdag volgde Hazan zijn tweet op met nog een opmerking over reacties die zijn opmerkingen veroordeelden. “Jullie reacties, die assimilatie proberen neer te zetten als het juiste en heroïsche ding om te doen, maken duidelijk wat premier Netanyahu en Zionist Union voorzitter [Avi] Gabbay zeiden toen ze zeiden: ‘De linkerzijde is vergeten wat het betekent om joods te zijn.'”

En het is niet dat dit parlementslid, Oren Hazan, een gekke extremist is. (Hoewel dat misschien ook waar is: hij werd maanden geleden uit de Knesset geschorst voor extreme uitlatingen en gedrag). Zijn standpunt werd onderschreven door de minister van Binnenlandse Zaken van Israël.

Op donderdag zei Aryan Dery, minister van Binnenlandse Zaken, dat hij “Tegen zulke dingen” is, en dat “We moeten zulke dingen niet aanmoedigen, ondanks alle liefde.” Dery zei op de radio van het leger: “De pijn van assimilatie wereldwijd is het Joodse volk aan het verslinden,” en gaf als voorbeeld dat de staat New York nu minder Joden heeft dan na de Holocaust.

“Ik zou tegen Lucy zeggen, ik twijfel er niet aan dat ze de staat Israël niet wilde schaden. Ze zijn een verliefd stel en gaan trouwen, maar dit is niet het juiste. Je zult kinderen krijgen, ze zullen een probleem hebben in Israël vanwege hun status. Als zij [Aharish] het jodendom wenst, dan is er het proces van bekering”. (Haaretz)

Zeker even vergeten dat ‘Diversiteit onze kracht’ is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on ‘Zij verleidde een Jood” – Knesset lid betreurt huwelijk tussen Israëlische soap-ster en Arabisch nieuwsanker

 1. Valt me op dat artikeltjes waarin de Joden er bekaaid vanaf komen nauwelijks gedeeld worden op Facebook.
  Hoe zou dat toch komen?
  🙂

  Like

 2. Rommel, mogelijk antwoord op je vraag is te vinden in het citaat van Amerikaanse filosoof Eric Hoffer zoals afgedrukt vooraan in ‘De schijnelite van de valsemunters’ dat hier in de bibliotheek voor het grijpen ligt.

  Like

 3. Those in possession of absolute power can not only prophesy and make their prophecies come true, but they can also lie and make their lies come true.
  – Eric Hoffer

  Like

 4. antiislamnu // oktober 13, 2018 om 00:31 //

  Like

 5. @Rommel ik heb het geprobeerd met danoontje powerrrr
  Maar ik ben gewoon niet slecht genoeg

  Like

 6. Rommel, het is je kennelijk ontgaan dat Eric Hoffer de Joodse staat een warm hart toe draagt.

  Like

 7. @Karen // oktober 13, 2018 om 13:00

  Wat fijn voor Israël.
  Maar hoe zit het eigenlijk met jouw genegenheid voor je eigen land en ras?

  Like

 8. Rommel, maak je over mijn patriottische gezindheid maar geen zorgen. Net als Geert sta ik achter Nederland én Israël, evenals Martin Bosma de schrijver van ‘De schijnelite van de valsemunters’ dat – door jou kennelijk ongelezen – in de Fenixx bibliotheek prijkt.

  Like

 9. Betreffende de draad.
  Er zijn grote overeenkomsten tussen het judaïsme en nazisme. Je zou kunnen stellen dat het nazisme principes en ideeën uit het judaïsme heeft overgenomen en aangepast. Beide ideologieën benadrukken het racistische gedachtegoed en stellen het etnische groepsbelang voor het individuele belang. Zelfs altruïsme en samenwerking binnen de eigen groep is belangrijk voor beide ideologieën. De omstreden nieuwe Israëlische wetgeving die het land definieert als “de natie van het Joodse volk” en het Joodse volk “exclusief recht op zelfbeschikking” geeft zou zo uit de koker van een nazie-bons zijn kunnen genomen. En dan niet te spreken over het concept zionisme.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s