Nieuw

Somaliër kreeg Zweeds staatsburgerschap – vierde het met een verkrachting: “Nu kan ik doen wat ik wil”

De verkrachting vond plaats op het Södersvedstrand in Ingarö. "Toen de zon opkwam, vroeg ik Allah om vergeving", vertelde de moslim tijdens het proces. © Fria Tyder GRAFIK/Facebook

Een 29-jarige immigrant is wegens verkrachting van een vrouw in een badplaats in Stockholm veroordeeld tot gevangenisstraf.
– Hij zei dat hij met mij kon doen wat hij wilde, omdat hij onlangs Zweeds staatsburger was geworden, vertelde het slachtoffer.

De vrouw was via een gemeenschappelijke vriendin oppervlakkig bekend met de man. Op een avond eind juli van dit jaar nodigde hij haar uit om hem naar het Södersvedstrand in Ingarö te vergezellen om pootje te baden.

Bij een betonnen fundering van een pier gooide hij de vrouw, die onvoldoende zwemvermogen heeft, in het water. Vervolgens hield hij haar lichaam en haar vast en duwde haar naar de steiger terwijl hij een verkrachting in het water uitvoerde, aldus het vonnis.

Toen ze om hulp probeerde te schreeuwen, trok hij aan haar haar en duwde haar meerdere malen onder water. Hij heeft de vrouw, die vreselijk huilde en doodsbang was om te verdrinken, ook in haar lip gebeten toen ze hem smeekte om te stoppen.

Daarna vertelde hij de vrouw dat zij “met niemand erover mocht praten, dat ze moest zwijgen en dat hij met haar kon doen wat hij  wilde, omdat hij onlangs een Zweeds staatsburger was geworden, aldus het vonnis.

De man heeft zelf verklaard dat de gemeenschap vrijwillig was geweest, een verklaring die de rechtbank niet geloofde. Hij legde uit dat wat hij had gedaan verkeerd was – “haram” – en dat hij de vrouw had aangeboden om naar een imam te gaan. Als je een vrouwelijke moslim bent, blijf je maagd totdat je trouwt, merkte hij ook op.

– Toen de zon opkwam, vroeg ik Allah om vergeving, vertelde de man tijdens het proces.

De districtsrechtbank van Nacka heeft de 29-jarige moslim wegens verkrachting tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld. Hij moet ook 12.000 euro smartengeld betalen. De man kan echter niet worden uitgezet met de huidige wetgeving – omdat hij nu een Zweeds staatsburger is.

Bron:

Blev svensk medborgare – firade med våldtäkt: “Nu kan jag göra vad jag vill”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Somaliër kreeg Zweeds staatsburgerschap – vierde het met een verkrachting: “Nu kan ik doen wat ik wil”

 1. €12000 kan hij nooit betalen dus zal ook wel weer deels kwijtgescholden worden. Wordt hij gekort op zijn uitkering? Rampzalige figuren daar in Zweden.

  Like

 2. @Gekloot // oktober 11, 2018 om 20:03

  Wordt niet kwijtgescholden. Wanneer de veroordeelde de juridisch vastgelegde geldsom niet kan betalen, wordt deze door het openbaar ministerie uitgekeerd, van de belastingbetaler dus.

  Like

 3. Ik vraag me af of de Zweedse kruik wel kan barsten.

  Like

 4. Wie gaat er als vrouw nu met een onbekende somaliér pootje baden?
  De vrouwtjes zijn en blijven dom.
  Eigen schuld dikke bult alweer.

  Like

 5. @Lisa, ja hoor, blame the victim. Zo lust ik er nog wel 3000. Huis door storm beschadigt: wie koopt er nu een huis. Kind wordt aangereden: wie laat zijn kind nu ooit alleen. Kanker gekregen: moet je maar luchtfilters, waterfilters, en astronautenvoer in huis halen,… etc etc.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Somali hat die schwedische Staatsbürgerschaft bekommen - es hat mit einer Vergewaltigung gefeiert: "Jetzt kann ich tun, was ich will" - news-for-friends.de

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s