Nieuw

Pro-migranten activiste verkracht door Marokkaanse migrant in Frankrijk

Afgelopen zaterdag heeft een Pro-migratie activiste een Marokkaanse migrant ervan beschuldigd haar te hebben verkracht, aldus het Franse tabloid La Voix du Nord.

Het incident zou hebben plaatsgevonden op 4 oktober, toen de twee in een stacaravan in Calais waren. Volgens het Franse tabloid is de Marokkaanse man ook een pro-migranten activist.

Openbaar aanklager Pascal Marconville bevestigde dat de vrouw een man, die zichzelf beschrijft als “Marokkaans”, die in dezelfde liefdadigheidsinstelling werkt als zij, ervan beschuldigt haar te hebben verkracht, schrijft VoE.

De pro-vluchteling liefdadigheidsorganisatie heeft de vermeende verkrachter ontslagen en de politie van Calais onderzoekt momenteel de claims van de vrouw. Dit is zeker niet het eerste incident met pro-migrantenactivisten in Frankrijk.

Vorige week werden twee vrouwen die naar een pro-migratiebijeenkomst in Montpellier gingen, aangevallen en beroofd van een gouden ketting door een groep ‘kind’-migranten.

In Duitsland was er ook een zeer ernstig incident tussen een Pro-migranten vrijwilligster en een migrant. Een jong meisje werd verkracht door een migrant die ze Duits probeerde te onderwijzen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Pro-migranten activiste verkracht door Marokkaanse migrant in Frankrijk

 1. Nu heeft ze het aan de lijve ondervonden. Of van genoten óf van mening veranderd! Jammer dat dit nooit in de kranten Nederlandse kranten komt.

  Like

 2. antiislamnu // oktober 11, 2018 om 21:59 //

  Geweldig nieuws kunnen ze aan den lijven ondervinden hou geweldig hun multicultie droom is

  Like

 3. Oh heerlijk alleen jammer dat je die like button maar een keer kan benutten zonde.

  Like

 4. De vraag is of deze vrouw nu haar mening zal herzien?

  Like

 5. Guardia, hoogst waarschijnlijk niet, het was een activiste en daar zijn de stoppen al compleet doorgeslagen en zijn terminaal “mad cow disease”

  Like

 6. koddebeier // oktober 12, 2018 om 11:27 //

  Een ieder krijgt wat haar/hem toekomt !!

  Like

 7. Claasje Kater // oktober 12, 2018 om 14:54 //

  eigen schuld, dikke bult

  Like

 8. Von Puffelen // oktober 13, 2018 om 14:58 //

  Het is en blijft de schuld van blanke racistische mannen in hun pindabreinen.

  Like

 9. Ik kan dat alleen maar toejuichen, maar waarschijnlijk vond ze het lekker.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s