Nieuw

Politiechef die zich in zijn auto opsloot tijdens de Westminster terreuraanval gaat snel met pensioen nu de roep om onderzoek klinkt

Chicken

Twee dagen geleden berichten we dat de waarnemend commissaris van de Metropolitan Police aanwezig was bij de terreuraanslag in Westminster in 2017, maar in zijn auto bleef zitten met de deuren op slot en toekeek hoe Khalid Masood voetgangers overreed en vervolgens de politieagent Keith Palmer aanviel met twee messen.

Nu is bekend geworden dat hij zich binnen enkele weken terug zal trekken, omdat de politiewaakhond onder druk komt te staan om zijn gedrag te onderzoeken.

Plaatsvervangend vice-commissaris, Sir Craig Mackey, zal in december na 34 jaar dienst aftreden.

Maar zijn bekentenis dat hij heeft nagelaten in te grijpen toen hij getuige was van een terrorist, Khalid Masood, die de politieagent Keith Palmer aanviel en vermoordde, heeft bij het publiek en veel van zijn collega’s van de politie tot grote woede geleid.

The Telegraph >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s